Frozen-elokuvan inspiroima lumivalkea joulu!

Täällä on hirmuinen joulutohina meneillään ja koti hyppää hetkeksi lumivalkeaan jouluasuunsa. Kyseessä ei ole pysyvä olomuoto, vaan lehtiartikkelia varten tehty stailaus meidän tulevasta joulukodista. Julkaisen viralliset kuvat blogin puolella vasta marraskuun tienoilla, mutta haluan jakaa muutaman maistiaisen teille jo ennakkoon. 🙂

Frozen elokuvan inspiroima joulusisustus Omakotivalkoinen
Frozen elokuvan inspiroima joulusisustus Omakotivalkoinen
Frozen elokuvan inspiroima joulusisustus Omakotivalkoinen
Frozen elokuvan inspiroima joulusisustus Omakotivalkoinen
Frozen elokuvan inspiroima joulusisustus Omakotivalkoinen
Frozen elokuvan inspiroima joulusisustus Omakotivalkoinen

Valkoista, valkoista ja valkoista! Se on tulevan joulun väri, ripauksella tummaa vihreää. ♥ Inspiraatio sisustukseen syntyi tytön suosikkielokuvasta Frozen ja koristeiksi keksin muutamia superhienoja juttuja, joista postaan ohjeiden kanssa kuun vaiheessa. Minä jatkan kuuran huurruttamien tyynynpäällisten tuunailua, lahjojen paketointia ja jouluisen miljöön somistelua! 🙂

Ihanaa iltaa kaikille!


Seuraa myös Instagramissa 

Miia / Oma Koti Valkoinen - -

8 kommenttia “Frozen-elokuvan inspiroima lumivalkea joulu!

 1. Juurikin tänään tilasin tytölleni pukin konttiin Queen Elsan 🙂 ♥ -Charmed White-

  1. White90: Elsa on ihana hahmo! &hearts; &hearts; Niin outo ja erilainen että katsoo parhaimmaksi eristäytyä muista, mutta lopulta kaikki sympatia ja ymmärrys on hänen puolellaan ja erilaisuus on vain hyve. &hearts; &hearts; Disneyn tarinoissa on aina niin hieno kerronta ja toivon että jokaisesta piirretystä jää tytölle hyvä oppi mieleen. 🙂 On ihan okei olla vähän outo. :D<br />
   <br />
   Meillä toivotaan isoa Elsa nukkea, mutta niitä ei täältä Suomesta saa oikein mistään. Sellainen Disney Animators-nukke on siis hakusessa tytön pukin pakettiin. 🙂

 2. Kuulostaa ihanalta! On se jännä, että iltojen pimentyessä se joulu alkaa vähitellen hiipiä mieleen.

  1. Hanna-Mari: Täällä on jo jouluinen fiilis, osasyynä ehkä tuo lehtijuttu jota varten kaivoin joulupallotkin kaapin kätköistäni esiin. 🙂 Ei mene enää kuin reilu 10vkoa kun joulu jo koittaa. 🙂

  1. Aikku: Ei ole vielä satavarmaa julkaistaanko minun juttuani, teimme CASA bloggaajien kesken isomman jouluun keskittyvän artikkelisarjan, josta lehden toimitus ja taittaja valitsevat mitä painavat lopulliseen versioonsa. 🙂 Lehti on Parhaat Kotiblogit, joka ilmestyy tämän kuun lopulla. 🙂 Postaan aiheesta heti lehden ilmestyttyä, tulin itse valituksi tai en, sillä niin hienoja juttuja meidän bloggaajat tekivät. &hearts; &hearts; &hearts;

  1. olga: Hihii, vähän voi tulla vilu kuuran keskellä, onneksi on takkatuli-dvd jolla television voi muuttaa ritiseväksi takkatulen leimuksi, jospa se lämmittäisi. 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *