Habitat – Se hieman erilaisempi sisustuskauppa!

Habitat on vuonna 1964 perustettu eurooppalainen sisustusketju, joka on tunnettu erityisesti innovatiivisesta, modernista ja funktionaalisesta designistaan. Habitatilla on Euroopassa jo yli 50 myymälää, joista yksi sijaitsee Helsingin keskustassa, legendaarisen 60-luvulla suunnitellun makkaratalon uumenissa. Kaksi kerroksisen myymälän kaikenkattavasta tuotevalikoimasta löytyy samettisen pehmeäksi viimeisteltyjä puukalusteita, kauniita valaisimia, astioita, keittiötarvikkeita sekä kodikkaita tekstiilejä ja piensisustusesineitä. Alla muutama kuva suosikkituotteistani ja pari räpsyä myymälävierailusta.

Habitat sisustuskauppa tuoteuutuudet
Habitat sisustuskauppa tuoteuutuudet
Habitat sisustuskauppa tuoteuutuudet
Habitat sisustuskauppa tuoteuutuudet
Omakotivalkoinen Habitat Helsinki myymälävalikoima

Habitatin värimaailma ja tuotevalikoima poikkeaa perinteisestä suomalaisesta tyylistä jonkin verran. Kalusteissa on paljon mielenkiintoisia yksityiskohtia, kuten piilotettuja laatikkoja ja erikoisia muotoja. Täällä kannattaa ehdotomasti vierailla kauempaakin! ♥

Habitat Helsinki

Keskuskatu 6, 00100 Helsinki City Center (Makkaratalo)

Avoinna ma-pe 10.00 – 20.00 | la 10.00 – 18.00 | su 12.00 – 18.00

habitatfinland.fi


Seuraa myös Instagramissa 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *