DIY – Valkoiset vanerilaatikot!

Parvekkeella auringonpaisteesta ja iltakahvista nautiskellessani päätin extemporena tarttua useita viikkoja tehtävälistallani olleeseen maalauspuuhaan ja sutia kolme vanerilaatikkoani valkoiseksi. Laatikot pääsevät kuivuttuaan takaisin makuuhuoneessa olevaan String-hyllyyn ja lopputuloksena on toivottavasti hieman rauhaisampi hyllykokonaisuus. 🙂

DIY vanerilaatikoiden maalaaminen valkoiseksi - Sisustusvinkit Omakotivalkoinen
DIY vanerilaatikoiden maalaaminen valkoiseksi - Sisustusvinkit Omakotivalkoinen
DIY vanerilaatikoiden maalaaminen valkoiseksi - Sisustusvinkit Omakotivalkoinen
DIY vanerilaatikoiden maalaaminen valkoiseksi - Sisustusvinkit Omakotivalkoinen

Ihana ystäväni laiteli minulle juuri viestiä muistuttaakseen että Foxilta tulee uutuussarja Wayward Pinesin ensimmäisen jakson uusinta ja heti perään toka jakso…  Nyt katse takaisin töllöttimeen ja huomiseen! 🙂


Seuraa myös Instagramissa 

Miia / Oma Koti Valkoinen - -

3 kommenttia “DIY – Valkoiset vanerilaatikot!

  1. Hei, maalasitko laatikot myös sisältä? Minulla itse asiassa aivan sama projekti viikonloppuna edessä, ehdin hakemaan laatikot pari päivää sitten ja pohdiskelin, että kannattaako niitä maalata sisältä. Vai jääkö minua kuitenkin ärsyttää, jos tiedän niiden olevan vaneria sisältä 😀

  2. Mähän sun innoittamana ostin myöskin kolme noita laatikoita, ja tykkään älyttömästi niistä puunvärisenä. <br />
    Mutta olen paljon miettinyt, että on se vaan niin huokoista materiaalia, että jos päivittäin vaikka ottaa tuosta kahvasta kiinni ottaakseen tavaraa sieltä, niin kyllä se lähmääntyy nopeasti. <br />
    Mutta en millään haluaisi maalata koko laatikoita. Jos maalais vaan pyöreästi tuon reiän ympäriltä, niin olisiko pahannäköinen…

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *