Kuukauden Shoppailut 2015 – Elokuu

Elokuussa tuli shoppailtua vaatteita huomattavasti normaalia ostovauhtiani reilummin, johtuen sesongin vaihtumisesta, French Wardrobe -haasteesta, puolivuosittaisesta rispaantuneiden trikoovaatteiden uusimisesta, sekä New Yorkiin suuntautuneesta matkasta… Kosmetiikka- ja siivous- ja tilpehööripuolella sen sijaan eleltiin hiljaiseloa, mikä kompensoi muutamalla taalalla rahanmenoa. Sisustusostoksia tuli tehtyä aika niukasti, olohuoneen uusi pöytä tuli vastaan hieman yllättäen ja se piti tietysti saada hetipaikalla, enkä kyllä kadu tuota päätöstä vaikka puskista se itsellenikin tuli. 🙂

KuukaudenShoppailut_2015_elokuu.jpg

KuukaudenShoppailut2015_Elokuu_vaatteet.

Alennusmyynnistä löytyi musta trenssi, jonka ostin hetken mielijohteesta. Trenssi on varsin kelpo vaatekappale, mutta pieni katumuksen jyvä on alkanut itämään mielen sopukoissa sen suhteen. Trenssi saa aikanaan siirtyä uudelle omistajalle, kunhan saan säästettyä Burberryn trenssiin vaadittavan summan. Näillä näkymin odotettu B-hetki koittaneen ensi keväänä, mutta se vaatii budjetissa pysymistä sekä New Yorkin ostoparatiiseissa että joulumyyntihulinoissa ( tulevista Hulluista Päivistä nyt puhumattakaan :D). Muita vaateostoksia olivat Zaran mustat pillifarkut, muutama silkkisekoitteesta valmistettu t-paita, sekä heinäkuun shoppailupostauksessa esitellyn Marimekon Kompakti -takin tilalle ostamani Tiger of Swedenin Kelli Coat -villakangastakki, jonka kuvasin teille pari viikkoa takaperin asupostauksen muodossa. 

KuukaudenShoppailut2015_Elokuu_Asusteetj

Asuste- ja kenkäosastolla lisäyksiä tuli kaksien kenkien, yhden laukun sekä lahjaksi saamani rannekorun ja kellon muodossa. Annoin vanhan ylisuuren arkilaukkuni äidilleni tämän uuden Tiger of Swedenin Ortisei -pikkulaukun tieltä… Uudet kengät on esitelty yksityiskohtaisemmin kenkäkatsauksessani, jonka voit käydä kurkkaamassa TÄÄLTÄ!

KuukaudenShoppailut2015_Elokuu_sisustus.

Sisustukseen liittyvät hankinnat pysyivät hyvin hanskassa koko elokuun ja ainoa harmistus onkin hukkaan menneet viherkasvirahat kärpäskarkotuksen vuoksi. Ostin elokuussa vain yhden kukkakimpun ja sekin oli Prismassa tarjouksessa oleva neilikkanippu – tästä saavutuksesta olen erittäin iloinen, sillä laskeskelin että minulla on mennyt aikaisempina kuukausina useampia kymppejä perjantaipuskien osteluun. Ovathan ne toki kauniita ja tuovat iloa sekä tunnelmaa kotiin “pikkurahalla”, mutta viikon välein uusittavat kimput käyvät vuositasolla melko tyyriiksi huvitukseksi. 🙂 Matkalta kotiin palattuani aloitan uudestaan vihersisustamisen, kerään pikkuhiljaa uuden viherkasvikokoelman itselleni ja toivon etten jatkossakaan sortuisi ylenpalttiseen kukkakimppushoppailuun. Lempikukkani liljat ja ruusut nimittäin puraisevat kerralla useamman kympin ja ilo jää lyhytaikaiseksi…

Arabian Koko-sarjan syviä lautasia (kulho M-koko) tulin hankkineeksi elokuussa neljä kipaletta. Ne sopivat kattaukseen kauniimmin kuin Iittalan Teema-lautaset ja pistinkin Teemat hyvillä mielin eteenpäin siskontytölleni. Anttilan oman Anno-sarjan posliinipurkkeja ostin tytölle ALV-alennuskampanjan aikaan, mutta neidille ne eivät kelvanneet ja keksinkin niille sitten toisenlaisen käyttötavan, josta voitte käydä lukemassa TÄÄLTÄ! 🙂

Tulihan tuossa yllättävän paljon kaikenlaista osteltua, mutta onneksi suurin osa oli järkeviä hankintoja. 🙂 Kivaa perjantaita kaikille!

Miia_signerina2015.jpg


OKV_INFOCONTACT.jpgOKV_Bloglovin.jpgOKV_Instagram.jpgOKV_Facebook.jpgOKV_Pinterest.jpg

2 kommenttia “Kuukauden Shoppailut 2015 – Elokuu

    1. Kalle: Burberry ei ole halvempi Nycissä, tai no vaihtokurssin perusteella saa pienen säästön. Täällä takki on 1600€ ja siellä 1600$ joten ero on muutamia kymppejä mikäli vaihtaa eurot dollareihin Suomessa. Nycissä rahaa ei kannata vaihtaa, vaihtokurssi on siellä negatiivinen. 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *