Tyhjennysmyynti – Artek Aitta!

Helsingin Käpylässä sijaitseva löytökeidas Artek Aitta ilmoitti sulkevansa ovensa 12.3.2016 ja keskittävänsä toimintansa Keskuskadulle avattavan uuden Artek-lippulaivamyymälän kanssa. Aitan valikoimaan kuuluu yksittäisiä näyttelykappaleita, erikoiseriä, sekä mallistosta poistuvia tuotteita ja kaikki jäljellä olevat tuotteet myydään nyt edullisin ulosheittohinnoin! 🙂 Näissä penkojaisissa on pakko päästä käymään, toiveissa olisi löytää vitivalkoinen mehiläispesä-valaisin ja/tai Alvar Aallon vuonna 1935 suunnittelema Artek 66-tuoli…

Artek_aitta_27022016.jpg

vitra_Artek_Z14_web_08.jpg

ArtekAitta_27022016.jpg

Aitan valikoimassa on huonekaluja, valaisimia ja sisustustuotteita Artekin ja Vitran kokoelmista sekä yksittäisiä mallikappaleita myös muilta valmistajilta. Jos kiikarissasi on esim tankki, käsikranaatti, mehiläispesä, satulatuoli, tai muut klassikot, saattaa visiitti Aitan loppuunmyynnissä olla kullanarvoinen asia. 🙂

Artek Aitta

Mäkelänkatu 84, kellarikerros

00610 Helsinki

avoinna: ma-pe 11-19, la 10-15

tiedustelut: aitta@artek.fi

Nyt kisastudio pystyyn ja nauttimaan UMK16 -musakisasta, saa nähdä kuka pokkaa paikan euroviisuihin. Jännät paikat tulee takuulla olemaan, en itsekään ole aivan varma kuka on suosikkini – Tuuli Okkonen, Mikael Saari, Barbe-Q-Barbies, Saara Aalto vai Cristal Snow – edellä mainittujen esittäin viisubiiseissä on jokaisessa omat hyvät puolensa ja persoonallisuutensa. 🙂 Kivaa iltaa kaikille!

Miia_signerina2015.jpg

(Kuvat: Artek)


OKV_INFOCONTACT.jpgOKV_Bloglovin.jpgOKV_Instagram.jpgOKV_Facebook.jpgOKV_Pinterest.jpg

10 kommenttia “Tyhjennysmyynti – Artek Aitta!

 1. Käyty aamupäivällä hamstraamassa 15 eurolla metri H55 ja Siena -kankaita. Kaksi valkoista käsikranaattia oli, ei Mehiläispesää. Himoitsemani pöytä meni nenä edestä.<br />
  Jakkarat oli kaikki Muumia.<br />
  Ensi viikolla tulee Vitran liikkeistä sinne tavaraa, metsästys jatkukoon.

  1. Ticler: Tuo H55-kangas on ihana, Sienakin myös. 🙂 Harmi ettei ollut mehiläispesää, etsin siitä sitä kokonaan valkoista erikoismallia jota ei perusvalikoimassa ole. Muumi-jakkarat eivät ole oma juttu, mutta selkänojallinen 66-tuoli on ostoslistalla tytön huoneeseen. Hänen kirppisjakkaransa on jo niin kiikkana että alkaa olla vaarallinen, tuo 66:nen olisi malliltaan saman tapainen ja mahtuisi hyvin pöytälevyn alle vaikka siellä on jaloissa String-sarjan muovinen lokerohylly ja kasa pikkuleluja. :)<br />
   <br />
   Vitran työkalupakkia (se kahvallinen organisointiboksi) olen katsellut, sellainen olisi kätevä kun kotona puuhailee ja pakkeloi, kerrostarjotin kiinnostaisi myös mutta sille ei taida meidän kotona olla ainakaan nyt tarvetta. 🙂 Toivottavasti kankaita olisi vielä ensi viikolla kun menen piipahtamaan… *peukut pystyssä* 🙂

 2. Hei!<br />
  Hyvä postaus vaikka luinkin lehdestä tuon saman tiedon, mutta nyt tuntuu, että pakkohan siellä on käydä. <br />
  Ajatuksissa on ollut H55 kangas ja hinta vaikuttaa siltä, että metrin voi ostaa tyynyn päällisiin, vaikka juuri nyt<br />
  niitä ei valmiiksi tekisikään. Eamesin keinutuoli kyllä suorastaan huutaa ko. kankaasta tehtyä tyynyä. Olen myös<br />
  vähän ihastunut kokovalkoiseen kranaattilamppuun ihan blogisi ansiosta, ja jos hinta olisi sopiva senkin voisi<br />
  hankkia. Ja ties mitä kivaa muuta sieltä voisi löytyä. Hakusessa on myös Vitra Elephant hiirimatto valkoisena.<br />
  Kivaa sunnuntaita?

  1. Raili: Ihan samaa mietin itsekin H55-kankaasta, nojatuolihin sopisi yhdet tuosta kankaasta ommellut tyynynpäälliset. &hearts; Kranaatteja siellä oli ilmeisestikin alkuviikosta ihan reippaasti, toivottavasti olisi jäljellä vielä tuota kokonaan valkoista mallia. Se on yksi lempivalaisimistani ja sopii moneen käyttötarkoitukseen. Upealta näytäisi mm. kaksi tuollaista roikkumassa sängyn molemmin puolin yöpöydän päällä. &hearts; &hearts;

 3. Hei!<br />
  <br />
  Ihmettelinkin jo vuosi sitten miksi et koskaan ole Aitassa käynyt vaan aina mainostat ainoastaan Stockmannin Artek aleja. Meille kaikki Artekit ovat löytäneet kotiin nimenomaan tuolta Aitan kautta. Ruokapöytä, tuolit ja ritiläpenkki ovat löytyneet sieltä. Tuo hamuamasi vaalea mehiläispesä on tosiaankin harvinaisuus. Ollaan itsekin sitä miehen kanssa meille nyt viitisen vuotta metsästetty, mutta ei ole saatavilla. Aikanaan Espoon Artekin lopettaessa siellä oli myynnissä muutamia, mutta jäätiin silloin nuolemaan näppejä, kun vikat kappaleet ostettiin juuri nenän edestä.

  1. Sansku: Olen käynyt Aitassa useasti, mutta harvemmin on ollut saatavilla valkoisia kalusteita. Ongelmana on myös auton puute, minulla ei ole korttia eikä autoa joten kalusteet on itselleni helpointa tilata aina nettikaupan kautta kotiinkujetuksella jottei minun tarvitse anella apua autollisilta ystäviltäni. :)<br />
   <br />
   Kokonaan valkoinen mehiläispesä on harvinaisuus mutta uskon että jossakin elämäni vaiheessa minua lykästää ja löydän sellaisen. &hearts; Pidän silmät auki tulevaisuuden varalta ja seurailen nettikirppiksien ilmoituksia. 🙂

 4. Hei<br />
  Artek aitassa oli enää aika vähän tavaraa, mutta H55 kangasta oli valkoisella pohjalla. Siennaa ei näkynyt. Isoja<br />
  Lassenin kynttilänjalkoja oli ja hyvässä alessa 135,. Minua palvellut myyjä ei tiennyt, olisiko sinne tulossa vielä<br />
  lisää tavaraa. Etsimääsi tuolia en huomannut katsoa. Toivottavasti sinua onnistaa saada jotakin.

  1. Raili: Oijoi mikä hinta tuolla isolla Kubus-kynttilänjalalla! Hitsit kun aikataulut menivät tältä viikolta ihan metikköön enkä päässytkään käymään myymälässä. H55-kangas houkuttelisi kyllä, pitäisiköhän pistää vaatteet päälle ja lähteä käymään siellä heti kun se aukeaa… 🙂

  2. Hei, voin hyvin kuvitella, miten hyvin kankaasta tehdyt tyynyt sopisivat tuoliisi. Pohja on vitivalkoinen eikä se meillä sopinutkaan Eamesin tuoliin, mutta sohvalle sopi. Ihan ykkönen. Kangasta riittäisi vielä kahteen tyynyn, mutta en ole päättänyt vielä paikkaa niille. Myös upean pöytäliinan siitä saisi, mutta ei tule käytettyä liinoja. Viikonloppuja?

  3. Raili: Tuo vitivalkoinen pohjaväri olisi meille juuri täydellinen, nojatuolit kaipaavat vähän jotain extraa. 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *