Marantz kotiteatterivahvistin vaativaan makuun

Kaupallinen yhteistyö: B&W Group Finland

On monta tapaa tehdä elämästä nautinnollista ja huipputason äänentoistolla kotisohvalla katsotut elokuvat ovat yksi tapa rentoutua kaiken kiireen keskellä. Saimme miehen kanssa testattavaksi Marantz kotiteatterivahvistimen, joka on laadultaan ja soundiltaan huippuluokkaa ja tässä postauksessa pääsette tutustumaan miehen olohuoneen lisäksi Marantzin maailmaan!

Marantz kotiteatterivahvistin SR7011 9.2 kokemuksia Hifi-harrastajan valinta Omakotivalkoinen

Monihuonejärjestelmä – Eri musiikit eri huoneissa samanaikaisesti

Marantz SR7011 kotiteatterivahvistimen 9.2-äänijärjestelmällä varustetusta huippuluokan laitteesta ei mitään puutu! Monesti kotiteatterivahvistimien äänentoisto ei ole parhaimmillaan musiikin 2-kanavaisessa eli stereoäänen toistossa, mutta Marantz SR7011 -mallin vahvistin soi siinäkin upeasti.

Lukuisten perusliitäntöjen ohella laitteeseen saa langattomasti yhdistettyä myös puhelimen, tietokoneen, tabletin jne. Laite taipuu myös useamman eri musiikin samanaikaiseen toistamiseen ja on täydellinen valinta etenkin perheisiin, joissa halutaan nauttia laadukkaasta äänestä kodin eri huoneissa – voit samaan aikaan kuunnella makuuhuonessa jazzia, olohuoneessa rokkia, työhuoneessa podcasteja ja lastenhuoneessa äänisatuja. 

Vahvistimesta löytyy vakiona myös Spotify Connect, jonka avulla saat vahvistimen kytkeytymään automaattisesti päälle ja toistamaan haluamaasi musiikkia Spotifysta langattomasti ja parhaalla äänenlaadulla.

Tutustu Marantz SR7011 -kotiteatterivahvistimen ominaisuuksiin lisää täällä: ➤ bwgroup.fi/marantz_sr7011

Marantz SR7011 kotiteatterivahvistin 9.2 kokemuksia Hifi-harrastajan valinta Omakotivalkoinen
Marantz kotiteatterivahvistin SR7011 9.2 kokemuksia Hifi-harrastajan valinta Omakotivalkoinen

Tyylikäs design – Marantz kotiteatterivahvistin

Sisustajia kiinnostaa teknisten ominaisuuksien lisäksi tottakai myös laitteen ulkonäkö ja tässä kohtaa miesten ja naisten vaatimukset yleensä poikkeavat toisistaan. 🙂 Marantzissa kompromisseja ei tarvitse tehdä, sillä koko tuotemalliston design on pelkistetty, minimalistinen ja erittäin tyylikäs – siitä kertonee sekin, että ostin miehelle Marantzin stereovahvistimen ja CD-soittimen 30-vuotislahjaksi vuonna 2008.

Mikäli kotiteatterilaitteistoa ei tahdota pitää esillä, voidaan Marantz SR7011-vahvistin sijoittaa langattomuuden ansiosta myös kaappiin. Huomioitava on kuitenkin se, että laitteella pitää olla riittävästi ilmanvaihtoa, jottei se pääse kuumenemaan liikaa. Vahvistinta voi tällöin kätevästi ohjata tabletilla, puhelimella tai vaikka yleiskaukosäätimellä, ja kotiverkkoon kytkettynä kaapin ovet voivat olla kiinni.

Marantz SR7011 -kotiteatterivahvistin toimii ikään kuin koko kodin viihdekeskuksena ja vähentää myös näkyvän piuhasotkun määrää. Vahvistimen ansiosta kotiteatterin eri laitteet pelikonsoleineen voidaan kytkeä suoraan vahvistimeen, jonka kautta ääni- ja kuva siirtyy television ruudulle. Pikkurillin paksuisen kapean johtokourun avulla tämän ainokaisen liitäntäjohdon saa nätisti kulkemaan seinäpintaa pitkin alas tason taakse.

Marantz kotiteatterivahvistin SR7011 9.2 kokemuksia Hifi-harrastajan valinta Omakotivalkoinen

Täydellinen äänimaailma 9.2 järjestelmällä

Marantzin asennus yllätti meidät helppoudella. Vahvistimen mukana tuli äänen kalibroinnin ja äänimaailman automaattisen säädön tekevä Audyssey Setup -lisävarustesetti, johon kuuluu pahvinen teline, mikrofoni ja liitosjohto. Kaiuttimien kytkennän jälkeen vahvistimen avautuvan etupaneelin takana sijaitsevaan liitokseen kytketään kiinni paketin mukana tullut mikrofoni, jonka avulla Marantz kotiteatterivahvistin säätää itse kaikkien kaiuttimien äänitasot ja etäisyydet kohdalleen. Tämä vei aikaa alle 10 minuuttia ja miehellä loksahti suorastaan suu auki hämmästyksestä – hän kun on tottunut puljaamaan äänisäätöjen kanssa manuaalisesti korvakuulon perusteella tuntikausia ja nyt homma hoitui itsestään vajaassa 10 minuutissa. 🙂

Marantz kotiteatterivahvistimen 9.2-järjestelmään voi kytkeä peräti yhdeksän kaiutinta ja kaksi subwooferia, ja se sopii myös vimpan päälle rakennetun kotiteatteritilan vaativiin tarpeisiin. Potkua laitteesta lähtee enemmän kuin kerrostalossa koskaan voi edes haaveilla tarvitsevansa, mikäli tahtoo säilyttää naapurisovun. 🙂

Lue lisää Marantzin vahvistimista ja muusta tuotevalikoimasta täältä: ➤ bwgroup.fi

Marantz kotiteatterivahvistin SR7011 9.2 kokemuksia Hifi-harrastajan valinta Omakotivalkoinen
Marantz kotiteatterivahvistin SR7011 9.2 kokemuksia Hifi-harrastajan valinta Omakotivalkoinen

Hienostuneen laadukasta äänentoistoa

Marantzin tarina alkoi vuonna 1953, kun perustaja Saul B. Marantz näperteli asuntonsa pohjakerroksessa New Yorkissa saadakseen musiikin toiston kuullostavan sellaiselta kuin se oli tarkoitettu kuultavaksi. Synnynnäisen puhtaan sävelkorvan omaavana klassisena kitaransoittajana Saul B. Marantz oli tyytymätön aikakautensa vahvistimiin ja hän halusi rakentaa vahvistimen, joka pystyi toistamaan äänen sellaisena kuin hän halusi.

Pyrkimys äänelliseen toistokykyyn ja täsmällisyyteen ovat Marantzin intohimona ja punaisena lankana kaikessa vielä tänäkin päivänä. Marantz tuottaa hienostuneen laadukasta ja puhdasta hifi-ääntä, joka kohottaa äänimaailmasta saatavat tunteet uudelle tasolle. Tämän huomaa erityisesti elokuvien taustamusiikkien täydellisestä harmoniasta, sekä jazzin ja akustisen livemusiikin täyteläisestä ja puhtaasta soinnusta. Koti on maailman paras paikka ja visuaalisesti kauniin sisustuksen lisäksi elämisen nautintoa nostattaa korkealaatuiset laitteet. ♥︎

Tutustu Marantzin mahtaviin tuotteisiin ja käy koekuuntelemassa lähimmällä jälleenmyyjälläsi, jotka löydät täältä: ➤ marantz-jalleenmyyjat

Aurinkoista päivää kaikille!

Marantz Hifi-harrastajan valinta Omakotivalkoinen

Edit 15.8.2020: Miehen minimalistisesti sisustettu koti on hioutunut ja täydentynyt tekstiilein ja yllä olevasta kuvasta näet miten muutaman pienen hienosäädön avulla koko tilan tunnelma on muuttunut. ♥︎

Lue myös: ➤Hifi-harrastajan valinta


Seuraa myös Instagramissa 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *