Stressitön joulu – Joulun kauneimmat sisustus- ja lahjaideat Stockmannilta!

Yhteistyössä Stockmann Oyj

Joulujärjestelyt aiheuttavat monelle ylimääräistä stressiä ja itsekin olen aikaisempina vuosina ollut kireä kuin viulunkieli juostessani kaupasta toiseen etsimässä viime hetken koristeita, ruoka-aineksia ja lahjoja toppatakissani hikoillen. Tänä vuonna keskitin ostokseni yhteistyökumppanini Stockmannin tavarataloon ja verkkokauppaan, ja säästin sekä aikaa että vaivaa ostamalla lähes kaiken mahdollisen yhden katon alta… ja ilman hikoiluttavaa takkia, jonka laitoin säilytyslokeroon shoppailukierrokseni ajaksi. 🙂

Stockmann Joulu 2018 Oma Koti Valkoinen

Stockmann Joulu 2018 Oma Koti Valkoinen

Stockmann Joulu 2018 Oma Koti Valkoinen

Stockmannin tavaratalojen esillelaitot ovat täynnä inspiraatioita kauniista kattauksista naisten, miesten ja lasten oloasukokonaisuuksiin. Erityisesti kodin osaston jouluiset somistukset ovat hyvin inspiroivia ja niistä voi helposti poimia ideoita oman kodin joulunviettoon ja jouluisen tunnelman luomiseen.

Stockmann Joulu 2018 Oma Koti Valkoinen

Stockmann Joulu 2018 Oma Koti Valkoinen

Stockmann Joulu 2018 Oma Koti Valkoinen

Stockmannin valikoimasta löytyy useita aidon näköisiä muovikuusia, joista ihastuin eniten tähän Airamin kapean malliseen Christmas Tree Light -kuuseen. Suomalaistyyppinen valmiiksi valaistu joulupuu sopii pieneenkin tilaan, sillä sen alaoksien halkaisija on vain 60cm. Saatavana on vihreän lisäksi myös valkoinen, mutta mielestäni tämän joulupuun muoto on parhaimmillaan luonnollisen vihreänä. ♥

Stockmann Joulu 2018 Oma Koti Valkoinen

Stockmann Joulu 2018 Oma Koti Valkoinen

Stockmannin sisustusosasto on pullollaan lumenvalkoista, joulupunaista ja pehmeitä harmaansävyjä, sekä perinteikkäitä joulukuoseja, joista Pentikin punainen Karelia ja Ruusunmarja edustavat klassista suomalaista joulunviettoa.

Stockmann Joulu 2018 Oma Koti Valkoinen

Stockmann Joulu 2018 Oma Koti Valkoinen

Stockmannin omien Villa- ja Casa -merkkien tekstiileissä toistuu kauniit jouluiset sävyt ja erityisesti harmaa on tänä talvena in. Myymälän petauksessa käytetty Villa Stockmannin harmaaruudullinen Calima Check -pussilakanasetti on ihanan pehmeäksi pestyä pellavaa ja sellainen sujahti kuusen alle lahjansaajaa odottamaan. Sama väritrendi näkyy vahvasti myös mm. Gant Homen ja Ralph Laurenin pussilakanoissa ja torkkupeitoissa. Petauksen kerroksellisuus ja runsaus saa aikaan kotoisan fiiliksen ja erilaisten kuvioiden yhdistäminen tuo rentoudentuntua makuuhuoneeseen.

Stockmann Joulu 2018 Oma Koti Valkoinen

Stockmann Joulu 2018 Oma Koti Valkoinen

Kimallus kuuluu vahvasti Stockmannin jouluun, eikä sitä ole unohdettu tänäkään vuonna, vaikka joulutrendit suosivatkin maanläheisempää linjaa. Ripaus luksuksen tuntua on helppo saada aikaan metallinsävyisillä esineillä, helmenhohtoisilla kattaustekstiileillä ja kimaltavilla joulupalloilla. Kotimaista ajattomuutta edustaa mm. Iittalan Aalto-teräsvati, joka on myös loistava lahjaidea.

Stockmann Joulu 2018 Oma Koti Valkoinen

Stockmann Joulu 2018 Oma Koti Valkoinen

Kaunis kattaus ei aina tarvitse täydellistä astiasarjaa, vaan sen voi rakentaa myös eripari-osista keittiön muita välineitä hyödyntäen. Erilaiset puiset alustat, kuten juustotarjottimet ja leikkuulaudat sopivat katealustaksi lautasten alle, ja kerrostarjottimelle voi pipareiden kylkeen laittaa muutaman kauniin piparimuotin, jotka toimivat hopeisena koristuksena.

Piparimuotteja voi ripustaa myös joulukuuseen koristeeksi – näin teimme viime vuonna äitini luona ja joulupuun värisen langan varassa oksilta roikkuneet muotit näyttivät todella kauniilta.

Stockmann Joulu 2018 Oma Koti Valkoinen

Lahjaideoita tarjolla on yllin kyllin ja esimerkiksi tämä kakkumaisesti lahjanauhan sisään pinottu Arabian Mainio Sarastus -astiasetti olisi ihana lahja aikuisuuteen ponnistavalle nuorelle tai sarjaa keräävälle hyvälle ystävälle.

Stockmann Joulu 2018 Oma Koti Valkoinen

Stockmann Joulu 2018 Oma Koti Valkoinen

Stockmann Joulu 2018 Oma Koti Valkoinen

Joulun parhaat lahjat!

Stockmann Joululahjat alle 30e

Stockmann on kerännyt valmiit lahjaideat alle 30€, alle 50€ ja alle 100€ hintaryhmiin ja jos sinulla on vielä lahjoja hankkimatta, kannattaa kurkistaa mitä Stockmannin lahjakone suosittelee. Muista myös kätevä paketointipalvelu ja säästä aikasi muihin joulupuuhiin… tai ihan vaan rentoutumiseen! 🙂 Lue lisää joulukuun eduista ja tutustu lahjaideoihin täällä:

→ stockmann.com/joulu

Tunnelmallista uutta viikkoa kaikille!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *