YO ZEN – Kotimaista laatua & asupostaus

Yhteistyössä YO ZEN

Uusi yhteistyökumppanini YO ZEN tunnetaan upeasta designistaan ja loppuviikosta luvassa on kattava katsaus YO ZENen sisustustuotteisiin. Ensimmäisenä esittelen teille kuitenkin lastenvaatemallistoon kuuluvan kauniin mekon, joka saapui tänään yllärinä postiluukusta. Tyttö oli niin innoissaan tästä mekosta että se piti heti pukea päälle ja pari kuvaa ehdin nappaamaan ennen kuin neiti pyyhälsi omiin menoihinsa. 🙂

YO ZEN Dress mekko mustavalkoinen kotimainen design asupostaus

YO ZEN Dress mekko mustavalkoinen kotimainen design asupostaus

YO ZEN – ajatonta kauneutta!

Kaikki YO ZEN -tuotteet suunnitellaan ja valmistetaan niin huolellisesti, että ne kestävät aikaa ja näyttävät tuoreelta vielä vuosienkin päästä. Kauniin mekon leikkaus, YO ZEN -logosta tuttu japanilaishenkinen joutsen-kuosi ja laadukas materiaali luovat yhdessä ajattoman vaatteen, joka on helppo yhdistää jo entuudestaan kaapista löytyviin vaatekappaleisiin fiiliksen mukaan.

Herkkä asukokonaisuus syntyy yhdistämällä mekon kanssa söpöt sukkahousut, neuletakin ja ballerinat, ja rokimpi lookki mekosta, pillifarkuista, nahkatakista ja nilkkureista. Mekkoa on saatavana mustana ja valkoisena, sekä myös aikuisten koossa! Naisten vaatemallistoon voit tutustua → TÄÄLLÄ.

YO ZEN Dress mekko mustavalkoinen kotimainen design asupostaus

YO ZEN Dress mekko mustavalkoinen kotimainen design asupostaus

Laadukasta luomupuuvillaa

Materiaalina käytetty vahva ja mukavasti joustava trikoo on 95 % luomupuuvillaa ja 5 % elastaania. Printtikuosi on painettu läpivärjätylle kankaalle, mikä takaa hyvän laadun pesusta pesuun.

YO ZEN suosittelee pesemään vaatteet nurinpäin 40-asteen lämpötilassa samanväristen vaatteiden kanssa ja muotoilemaan kosteana. Vaatteet kannattaa silittää nurjalta puolelta kahden pisteen lämpötilalla, jolloin printti kestää käytössä pidempään eikä keinonahkainen logo vaurioidu.

Meillä ei luonnollisestikaan ole pesukokemusta vielä kertynyt koska mekko on vasta ensimmäistä kertaa tänään päällä. Kankaan tuntuman, painokuvioiden ja viimeistelyn perusteella kuitenkin huomaa heti että kyseessä on laadukas vaate.

YO ZEN Dress mekko mustavalkoinen kotimainen design asupostaus

Maksimoitu käyttöikä – Iloa pitkäksi aikaa

YO ZEN -mekossa on klassinen pyöreä pääntie ja mekon helmasta löytyy logolla varustettu keinonahkainen konjakinruskea merkki. Mekon koot ovat yhdistelmäkokoja, joten ne sopivat lapselle pitkään. Tytön mekko on 140/146cm ja se on aivan täydellinen. Mekko istuu kauniisti päälle ja siinä on joustavan trikookankaan ansiosta sopivasti kasvunvaraa tulevia kuukausia varten.

Kokoa valitessa on hyvä huomata, että mekkoa voi hyvin käyttää suuremmassa koossa oversize-henkisenä tai pienemmässä koossa napakammin istuvana tunikahenkisenä mekkona ja suosittelenkin valitsemaan kasvavalle lapselle hieman reilumman koon. Makuja ja tyylejä käyttää vaatteita on monia ja jo kokoja luodessa on pyritty maksimoimaan vaatteiden käyttöikä lapsen kasvaessa. Sopivan koon valitsemisessa auttaa mittataulukko, jonka löydät → TÄÄLTÄ.

YO ZEN Dress mekko mustavalkoinen kotimainen design asupostaus

Kaikki YO ZENen vaatteet on suunniteltu Suomessa ja valmistettu eettisesti Euroopassa. Vaatteiden tuotannossa panostetaan tuotteiden ja materiaalien laadun lisäksi koko prosessin eettisyyteen ja ekologisuuteen. Tuotteiden päämateriaaleiksi on valittu luonnonmateriaaleja, joista ei irtoa pesussa ympäristöä kuormittavia mikromuovihitusia. YO ZEN -vaatteet valmistetaan luomupuuvillasta, joka on kasvatettu ilman keinotekoisia lannoitteita tai kemiallisia torjunta-aineita ja näin ollen se sopii myös kaikista herkkäihoisimmille. Tutustu YO ZEN -tuotemallistoon täällä:

→ yozendesign.com

Olen äärimmäisen iloinen ja ylpeä saadessani mahdollisuuden tehdä yhteistyötä YO ZENen kanssa, sillä brändinä he edustavat itselleni tärkeitä arvoja – ekologisuutta, ajattomuutta, laadukkuutta ja hyvää kotimaista designia. ♥

YO ZENen designfilosofia toistuu luonnollisesti myös sisustusmallistossa ja loppuviikosta hypätäänkin sisustusjuttujen pariin. Samassa yhteydessä käynnistyy myös mahtava arvonta, joten olkaahan kuulolla! 🙂

Kivaa tiistaita kaikille!

2 kommenttia “YO ZEN – Kotimaista laatua & asupostaus

  1. Hei onko yhteistyöt kaupallisia yhteistöitä vai onko tuotteet saatu ilmaiseksi? Käsittääkseni se kuuluisi aina ilmoittaa yhteistyön kohdalla minkälaisesta yhteistyöstä on kyse ☺️ ihana paita kyllä ❤️

    1. February: Kaikki yhteistyö on aina kaupallista, joten sanaa “kaupallinen” ei tarvitse erikseen merkitä. Epäkaupallista yhteistyötä ei ole olemassa, sillä kaikki hyöty katsotaan aina (etenkin yritystoiminnassa) liiketoiminnaksi, myös vaihtokaupat katsotaan verotettavaksi tuloksi, jolloin voidaan tehdä esimerkiksi vastalaskutus – tuote vs. palvelu tms.

      Lisäksi haluan sanoa ettei sellaista olekaan kuin “ilmaiseksi saaminen”, kirjanpitoon merkitään kaikki hyödykkeet ja niistä tulee hoitaa lain mukaiset verot ja kulut. Mekko tuli meille yllätyksenä kuvauslainatuotteiden ja sovitun yhteistyön lisäksi eikä postausvelvoitetta siitä luonnollisestikaan siksi ollut, mutta tokihan se kirjanpidossa on merkattu mukaan yhteistyökampanjan sisältöön ja postauksen yhteydessä onkin selkeästi mainittava yhteistyöstä, kuten olen tehnytkin (yhteistyömaininta postauksen yläreunassa, selkeä informaatio lukijalle heti ingressissä, ja Yhteistyö-tunniste postauksen lopussa). Blogini on osa yritykseni liiketoimintaa ja olen todella tarkka tuottamani sisällön oikeellisuudesta ja etenkin yhteistyömerkinnöistä. 🙂

      Tuo on todella ihana, tänään se menee ekaa kertaa pesuun ja tyttö oli aamulla niin kiukkuinen kun ei saanut sitä päälleen tänään kouluun. 😀 Kuten arvelinkin, tuli tästä neitin ykkösvaate ja tekisi itsellekin mieli ostaa samanlainen. <3

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *