Hempeä sisustusmallisto Balmuirilta

Balmuirin kivipestystä puuvillasta valmistetut keväiset Amalfi-tuotteet tuovat kotiin luonnollista pehmeyttä ja ihanaa pastellista utuisuutta. Iskin silmäni tuohon siniharmaaseen sävyyn ja yhdessä hiekkaisen beigen kanssa se näyttäisi upealta täällä meidän valkoisessa sisustuksessa… Tätä olen tuumaillut nyt kohta viikon verran, enkä tunnu pääsevän millään eteenpäin päätöksenteossa. 🙂

Balmuir Amalfi kevätmallisto 2019

Balmuir Amalfi kevätmallisto 2019

Balmuir Amalfi kevätmallisto 2019

Uuteen Amalfi-mallistoon kuuluu helposti toisiinsa yhdisteltäviä kodintekstiilejä luonnollisissa klassisissa sävyissä. Ajattomasta ja tänä keväänä hyvin trendikkäästä vohvelikankaasta valmistetut tyynynpäälliset ja hapsuilla varustetut torkkupeitot viimeistelevät makuuhuoneen ja olohuoneen sisustuksen.

Vohvelikangas on houkutellut jo pitempään ja etenkin tuo hiekkainen beige kiehtoisi värisävynä kovasti – se toisi pehmeyttä valkoisen sisustuksen, vihrekasvien ja bambulattian joukkoon, olematta kuitenkaan liian tunkeileva – torkkupeitto ja tyynynpäälliset riittäisivät ja niiden kanssa vaikka sävyihin sopiva tuoksukynttilä pöydälle täydentämään sisustusta. Mitäpä olette mieltä? Lisäisinkö näin kevään kynnyksellä pienesti pehmeitä luonnonsävyjä Amalfi-torkkupeiton ja tyynynpäällisen muodossa? 🙂

Kuvat: Balmuir

6 kommenttia “Hempeä sisustusmallisto Balmuirilta

    1. Ikaros: Beige on kyllä kaunis, siihen taidan kallistua itsekin mutta ostan alkuun vain pelkän tyynynpäällisen. 🙂 Jos tykkään siitä vielä kuukauden kuluttua yhtä paljon, harkitsen torkkupeiton ostamista siinä vaiheessa uudelleen. <3

  1. Nuo ovat tyyliltään aika romanttiset, ajattelisin. Sun minimalistiseen, japanilaishenkiseen sisustukseen sopii paremmin sisustustyynyt ilman hapsuja tmv. koristetta, vaikka ihanan pehmoisilta nuo tekstiilit tuntuivat kaupan hyllyllä. Sopisivatko mieluummin esim. lastenhuoneeseen?

    1. Elisa: hapsut on minusta söpöjä ja vähän jopa mummola tulee niistä mieleen. Yksi tyyny tuo mielestäni mukavaa särmää pelkistettyyn linjaan mutta oikeassa olet siinä että yhtään enempää jos hapsuja lisäilee niin tulee kyllä romanttinen fiilis. 🙂 Tyttö sanoi näille heti ei, eli ei kelppoo hänen huoneeseensa. 😀 😀

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *