UUTTA – By Lassen Flowerpot -ruukkumallisto sisä- ja ulkotiloihin

By Lassenin Kubus-mallisto kasvaa huhtikuussa uusilla ruukuilla, jotka sopivat sekä sisä- että ulkokäyttöön. Ruukkuja on saatavana useassa eri koossa ja lisäksi mallistoon kuuluu myös trendikäs seinälle asennettava Wall-seinäruukku, joka uutuusmallistossa minua eniten kiehtookin… ♥

By Lassen Flowerpot ruukkumallisto uutuus huhtikuussa 2019

By Lassen Flowerpot ruukkumallisto uutuus huhtikuussa 2019

By Lassen Kubus -maljakkomallisto saa huhtikuussa uuden jäsenen – entistäkin kookkaamman ja näyttävämmän Kubus Nolia Vase -maljakon. Tämä toimii kokonsa puolesta parhaiten matalalla tasolla tai lattiamaljakkona ja näen mielessäni miten kauniilta pitkät valkoiset liljat tai bambuoksat siinä näyttäisivät.

By Lassen Flowerpot ruukkumallisto uutuus huhtikuussa 2019

Näitä Kubus Wall -seinäruukkuja kovasti haluaisin ja tuumailenkin minne ne voisin kiinnittää… Seinäpintaa meillä on paljaana runsaastikin, mutta ongelmana on se että ruukkujen lisäksi minun pitäisi kiinnittää isolle seinälle muutakin ja se tuottaa päänvaivaa. Jonkinlainen seinäkollaasi olisi ihana rakentaa, mutta oikeat komponentit puuttuvat. Tauluja tietysti muutaman laittaisin ja nuo ruukut siihen rinnalle, mutta se ei vielä riitä sillä seinät ovat meillä niin suurikokoisia pintoja.

By Lassen Flowerpot ruukkumallisto uutuus huhtikuussa 2019

By Lassen Flowerpot ruukkumallisto uutuus huhtikuussa 2019

Parvekkeelle haluaisin tuon suurimman Kubus Flowerpot -ruukun, mutta kuvasta poiketen mustana. Istuttaisin siihen samanlaisen sitruspuun heti kun säät sallivat ja sisustaisin parvekkeelle ihanan vehreän ja tuuhean viidakon pitkästä aikaan. Viime kesänä ei kasveja montaa ollut, mutta tulevana kesänä haluan että parveke on äärimmäisen runsas, eikä haittaa vaikka lasituksen läpi ei maisemia edes näkisi. 😀

Inspiroivaa torstaita kaikille!

Kuvat: By Lassen

Omakotivalkoinen uutiskirje

4 kommenttia “UUTTA – By Lassen Flowerpot -ruukkumallisto sisä- ja ulkotiloihin

 1. Tosi kivoja ruukkuja, kyllä meillekin joku kotiutetaan, kunhan tulevat myyntiin. Ihanat parvekesuunnitelmat sulla, nyt vaan kevättä odottelemaan!!

  1. MiraP: Kesää odotellessa… 🙂 Kyllä se sieltä tulee ja toivottavasti olisi edes puoliksi yhtä ihana kesä kuin viime vuonna. <3

 2. Hei,

  Tuo ihana nojatuoli ja rahi!!En ole koskaan ihastunut huonekaluun näin 😉
  Mistähän tuo on peräisin? Onko mitään hajua?
  Nimim. Saa muuttaa meille heti

  1. Pirjo: Nojatuoli ja rahi ovat By Lassenin omaa mallistoa, kuten ruukutkin. 🙂 Löytyy mm. Royal Designin nettikaupasta. 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *