Podcast – Kolme tarinaa kirpputoreista

Yhteistyössä: YLE

Tuttukin paikka tarjoaa yllättäviä oivalluksia ja näkökulmia riippuen katsojasta. Mitä näet, mihin sinun huomiosi kiinnittyy, mikä on sinulle merkityksellistä?

Omakotivalkoinen podcast kirpputori YLE samassa paikassa

Jokainen näkee ja kokee maailman omalla tavallaan ja pääsin jakamaan ajatuksiani YLEn tuottamaan Samassa paikassa -podcastiin kirpputoreja rakastavana minimalistina. Mukana on myös kauniita esineitä rakastava yrittäjä Hesham Ramadan sekä kirpputorilla vaatteitaan myyvä Meri Jaakola. Kuuntele mielenkiintoinen podcast alta:

Omakotivalkoinen podcast kirpputori YLE samassa paikassa

Olen aina rakastanut kierrellä kirpputoreilla ja nuorena tein suurimman osan vaateostoksista mm. Uffista. Monella oli 90-luvun lopussa negatiivinen mielikuva kirpputoreista, enkä esimerkiksi kehdannut koulukavereille kertoa että pukeudun kirppisvaatteisiin kiusaamisen pelossa. Onneksi maailma on niistä ajoista muuttunut ja kirppiksillä käy nykyisin aivan kaikenlaisia ihmisiä lapsista vanhuksiin tulotasoon katsomatta, eikä kirpputorilla asiointi enää leimaa ketään huonoksi ihmiseksi.

Omakotivalkoinen podcast kirpputori YLE samassa paikassa

Viime kesänä kiertelin kirppiksiä ja tein mielettömän hyviä löytöjä, joista mm. tytön koulureppu on edelleen hänen lempparinsa ja päivittäisessä käytössä. Toiselle turha voi todellakin olla jollekin täydellinen ja siksi aion tulevanakin kesänä suunnata kirppiskiertueelle etsimään ja ihastelemaan kirppisaarteita. Käy lukemassa viime kesän kirppiskiertue-postaussarjan osat täältä: → kirppiskiertue 2018

Aurinkoista iltaa kaikille!

*YLEn Samassa paikassa ohjelman toimitti Janette Leino ja äänisuunnittelijana toimi Kai Rantala.


Seuraa myös Instagramissa 

5 kommenttia “Podcast – Kolme tarinaa kirpputoreista

  1. Heips?Muistelen, että viimeistään maanantaina lupasit näyttää miltä näyttää leijuva kirjahylly. Ja harmi, ettet halua enää julkaista kommentteja. Ja ois kiva kuulla kuntosalitreenistä, käytkö edelleen joka pvä ja millaisen ohjelman teet? Kiitos, jos viitsit vastata.

    1. Pilvi: yritän parhaani mukaan vastailla kommentteihin reaaliaikaisesti mutta niitä tulee niin valtavat määrät eri kanavia pitkin etten saa aina heti niihin reagoitua. Nyt vastaamatta on vain blogissa vain kaksi kommenttia tältä päivältä ja kun ne saan näppäiltyä niin siirryn instagramin ja Facebookin sekä messengerin puolelle. 🙂 Parhaani siis teen mutta aika on tässä ollut kortilla kun on päivätyön lisäksi raksaprojektikin meneillään. 🙂

  2. Hei, minua kiinnostaa myös leijuva kirjahylly. Miltä sellainen näyttää, kun itse suuunnitellut samanlaista.Edellinen kommentoija kysyi samaa, mutta unohdit ilmeisesti vastata:)

    1. Hilima: En saanut sitä sunnuntaita porattua seinälle ja yritän tulevana viikonloppuna uudelleen. 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *