Kuukauden shoppailut: Huhtikuu 2019

Kuukauden Shoppailut -postaussarjassa kurkataan huhtikuun ostoksiin, jotka olivat vaatepainotteisia. Tytölle ostimme kerralla isomman läjän kevätvaatetta ja minäkin shoppailin muutaman uuden vaatekappaleen. 🙂

Omakotivalkoinen kuukauden shoppailut

IKEA ostoksia sijauspatja peili lakana kylpyhuoneen matto valkoinen omakotivalkoinen

Aloitetaan kuitenkin sisustuspuolen ostoksilla ja tytön huoneen sisustusremontilla. Mustavalkoinen huone sai Teknoksen kanssa yhteistyönä toteutetun sisustusväripaletti-kampanjan myötä uuden valko-vaaleanpunaisen värimaailman. Kävin Ikeasta hakemassa tytön seinälle peilin ja sänkyyn ostin sijauspatjan, kuminauhalakanan ja puuvillaisen päiväpeiton. Lisäksi bongasin myymälästä aivan supermuhkean ja -pehmeän kylpyhuoneen maton, joita ostin kolme yhdistettäväksi sängynvierusmatoksi.

TEKNOS SISUSTUSVÄRIPALETTI LASTENHUONEEN MUUTOS SISUSTUSMAALIT OMAKOTIVALKOINEN

Edellä mainittujen lisäksi ostin maalaamiseen tarvittavat remonttivehkeet sekä kuvassa näkyvän vaaleanpunaisen pörrötyynynpäällisen, jonka mukana tuli myös sisätyyny.

Asupostaus Kevätvaatteet tytön videopostaus

Asupostaus Kevätvaatteet tytön videopostaus

Asupostaus Kevätvaatteet tytön videopostaus

Asupostaus Kevätvaatteet tytön videopostaus

Tytön uusista kevätvaatteista kuvasimme unboxing-henkisen videopostauksen ja jos kiinnostuit kuvissa näkyvistä vaatekappaleista tai kengistä, löytyy niistä lisäinfoa yllä olevalta videolta. Kenkiä ostimme kolmet, takkeja kaksi, housuja viidet, ja niiden lisäksi pikkulaukun, alusvaatteita, pari sukkapakettia, joustavia kengännauhoja sekä puhelimeen uudet kuoret.

Asupostaus vappu keltainen toppi mustat farkut omakotivalkoinen

Itselleni löysin Kampin Carlingsilta aivan supermukavat mustat Joutsen-merkillä varustetut ekologiset ja eettisesti valmistetut KARVE-farkut ja toiset samanlaiset ostin huhtikuun lopussa Kauppakeskus Karisman sisustustapahtuman yhteydessä Lahden Carlingsista. Karisman Skopunkten-kenkäkaupasta löysin edullisesti mustat ja mukavat ballerinat, joille tulikin käyttöä vielä samana päivänä, sillä jalat olivat aivan muusia päivän seisomisen ja kävelyn jäljiltä.

Keltainen toppi on myös huhtikuun hankintoja ja pieni katumus on ehtinyt hiipimään mieleen, sillä kyseinen toppi on meidän ainut räikeän värinen vaate ja se lojuu jo kolmatta viikkoa pyykkikorin pohjalla pesua odottamassa. Käsinpesu on ainoa vaihtoehto, sillä mustien tai vaaleiden / valkoisten vaatteiden kanssa en sitä uskalla koneeseen laittaa.

Asupostaus KARVE farkut Carlings Marimekko Mari raitapaita Vagabond tennarit omakotivalkoinen

Mustien farkkuja ohella ostin Kampin Carligsista myös vaaleat KARVE-farkut, jotka ovat äärimmäinen poikkeus vaatekaapissani. Farkuista ja KARVE-merkistä löydät lisätietoa asupostauksen muodossa → TÄÄLTÄ.

Huhtikuussa ostin myös paketillisen vanulappuja, kotimaisen Mirame-kynsilakanpoistoaineen, Essencen Frech Manicure Tip -sivellinlakan (on muuten loistava tuote), Rainbow-käsisaippuan, pakkausteippiä ja rullan Pirkka-roskapusseja, jotka on valmistettu kierrätysmuovista.

 * * *

Omien ostosten kirjaaminen ylös on mielenkiintoista ja olen huomannut että olen aiempaakin tiedostavampi kaupassakävijä. Parikin juttua jätin ostamatta ihan vaan siksi etten olisi voinut perustella niiden tarpeellisuutta oikein kenellekään – etenkään teille valveutuneimmille lukijoilleni. 😀 Yksi tälläinen oli kaunis kukkapinni jota mieleni kovasti halajasi, mutta josta tiesin etten sitä tulee kuitenkaan käyttämään kuin korkeintaan kerran tai kaksi. Keltainen toppi kuuluu kukkapinnin kanssa samaan kategoriaan ja sen kanssa päätin “repäistä”, vaikka pyykinpesun haasteellisuuden takia (vihaan käsinpesua) olen tullut katumapäälle ja peruisin ostokseni jos voisin. 😀

Kuukauden shoppailut -postaussarjan aikaisemmat osat löydät aikajärjestyksessä uusimmasta vanhimpaan → TÄÄLTÄ!

Aurinkoista perjantaita ja alkavaa viikonloppua kaikille!

12 kommenttia “Kuukauden shoppailut: Huhtikuu 2019

 1. Tottakai keltaisen topin voi mustien vaatteiden kanssa pestä, en nyt yhtään ymmärrä että mikset voi ? toppi on tosi kiva, sopii sinulle erittäin hyvin. ?

  1. Petu: En mustan kanssa pese, niin monta kertaa on tullut värjääntymiä ja kirkas väri muuttunut harmahtavan tunkkaiseksi. Käsinpesuun se vaan on ryhdyttävä, kunhan jaksan. 😀

   1. Nanna: Itsehän sen asian päätän ja näin on. 😀 😀 Aurinkoista ja iloista perjantai-iltaa!

    1. Ei kai tummista vaatteista väri lähde jos niitä on monesti pesty? ? Laita joukkoon sellainen “rätti” joka kerää irroneen värin.

     1. Petu: Joistakin irtoaa, tytön mustavalkoiset legginsit ovat nyt musta-harmaat vaikka koneessa oli vain ns. vanhaa pyykkiä. En tiedä mikä tai mitkä vaatekappaleet väriä päästävät enkä halua testata mitä tapahtuu. 😀

  1. Pilvi: Ei ole vieläkään. 😀 😀 Tämä viikko on työntäyteinen enkä ole iltaisin enää klo 21 jälkeen viitsinyt naapureita kiusata poraamisella. Nyt olen viikonlopun mittaisella minilomalla, joten menee ensi viikkoon. Laitoin kalenteriin merkiten hyllyjen kiinnityksen ma-ti akselille ja yritän parhaani saada homman rutistettua itsestäni irti. 😀

  1. Jaanariikka: Juuri tuota kyseistä liinaa olen kokeillut ja ei toiminut. Minä pesen mustavalko-raidalliset vaatteet erikseen, niitä onneksi on sen verran että saa puolikkaan koneellisen (pesukone määrittää pesuajan painon mukaan, joten ei mene vettä hukkaan). 🙂

 2. Keltainen väri käy sinulle tosi hyvin!
  Tykkään myös lapsen huoneen uudistuneesta ilmeestä. Tosi hyvältä näyttää ja varmasti on omistajalleen mieluinen! Ihana, että lapsi saa myös itse vaikuttaa sisustusratkaisuihin. Siitä se oma maku ja tyyli alkaa kehittyä, kun annetaan (sopivalla tavalla) kokeilla ja ideoida uutta!

  Onko sinulla vielä käytössäsi se Marimekon pitkähkö raitapaita? Onko säilyttänyt muotonsa / värinsä yms? En ole aikoihin ostanut Marimekolta mitään, sillä petyin vaatteiden laatuun. Haluaisin kuulla tuoreita kokemuksia.

  1. Milla: Tyttö tykkää tosi paljon huoneensa uudesta värimaailmasta ja se on tärkeintä! <3 <3 Marimekon Tasaraita on pitänyt värinsä hyvin, mutta saumat kiertävät vähäsen. Kosteana se pitää muotoilla suoraksi jottei menisi niin pahasti alhaalta mutkalle. Muuta miinusta en ole huomannut ja tuo saumojen kiertyminen on ikävän yleistä melkenpä merkistä riippumatta. Marimekon saa onneksi lähes suoraksi muotoilemalla, monen muun merkin vaatteista ei voi sanoa samaa joten Marimekon laatu on mielestäni ihan kohtuullisella tasolla. 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *