Kuukauden shoppailut: Toukokuu 2019

Kuukauden shoppailut -postaussarjani oli jäänyt kiireen jalkoihin ja useampikin teistä lukijoista minua jo ehti muistuttelemaan että missä oikein viipyy kuukausittaiset koontipostaukset. Tänään luvassa onkin melkoinen postausmaratoni, sillä nyt julkaistavan toukokuun shoppailupostauksen lisäksi aikomuksena olisi illalla julkaista myös kesäkuun ostoserittely. Nyt alkuun kuitenkin kurkkaus toukokuun ostoksiin, joita oli paaaljon enemmän kuin muistinkaan. 🙂

Kuukauden shoppailut Toukokuu 2019 Omakotivalkoinen
Lahjapaketointi mustavalkoinen kulta omakotivalkoinen

Toukokuu shoppailut – Varsinainen juhlakuukausi

Toukokuu oli varsinainen juhlakuukausi ja sen huomasi etenkin rahanmenossa. Tytön synttäreiden lisäksi oli kahdet muutkin synttärit ja lisäksi vielä koulujen päättymiseen liittyvä hulabaloo juhlavaatteineen.

Tyttö sai synttärilahjaksi vaatteita ja kenkiä, kirppiksiltä kalastelemiani Littlest Pet Shop -hahmoja ja Body Shopin banaanin tuoksuisen suihkusetin, joka sisälsi shampoon, hoitoaineen, suihkusaippuan ja vartalovoiteen. Myös juhlamekkoon sopivan pikkulaukun, pari erilaista VIP-pelipakettia sekä leffaliput ostin.

Blogipostaus synttärilahjoista täällä: → Synttärilahjat pakettiin

Iittala Raami kierrätyslasi

Ystävän ekologinen synttärilahja

Ystävälle ostin synttärilahjaksi Iittalan kierrätysmateriaalista valmistetut Raami-lasit ja tämä lahja meni aivan nappiin! Hän kuuluu siihen ihmisryhmään jolla on jo kaikkea omasta takaa aivan liikaa, enkä hänelle halunnut sokkona ostaa mitään.

Kysyinkin häneltä ihan suoraan millaisia juttuja hän tarvitsisi ja uudet vesilasit olivat hänellä ostoslistalla vanhojen mentyä rikki kaapin hyllylevyn kipattua siivoamisen yhteydessä. Rakastan antaa lahjoja ja oikeiden tarpeiden ja toiveiden täyttäminen nostaa antamisen ilon maksimiin. Yksi maailman parhaista tunteista kun toinen on vilpittömän iloinen lahjastaan! ♥

Lisäksi ostimme tytön kanssa synttärilahjan hänen kaverilleen ja toimme tavaratuliaisia Linnanmäen synttäreiltä: yksisarvis-hiuspannan, narunvetopalkinto-nallen ja kilon karkkia. 😀

Blogipostaus Raami-kierrätyslaseistä täällä: → Uusi Raami on täällä!

Mielipide opettajan lahjat lahjaideat omakotivalkoinen

Hyötylahjat lapsen opettajille

Tytön kahdelle opettajalle ostin pienet hyötylahjat, joista toisen jätin kuvaamatta blogiin. Naisope sai kiitoslahjaksi Pentikin merisuolattua siemennäkkäriä, sormisuolaa ja servettejä kauniin kortin kera, urheilulliselle miesopelle kävimme teettämässä pelipaidan, johon painatimme opettajan nimen ja numeron 1.

Blogipostaus opettajien lahjoista täällä: → Mitä lahjaksi opettajalle?

Keväinen juhla sisustus Pentik pelargonia sininen valkoinen vihreä kattaus omakotivalkoinen

Sisustusjuttujakin ostin toukokuussa

Sisustusjuttujakin ehdin toukokuussa shoppailemaan ja Pentikiltä ostin upean Pelargonia-tyynynpäällisen, kaitaliinan ja saman sarjan paperiservetit, jotka on jo käytetty. Tyynynpäällinen on edelleen sohvannurkassa samalla paikalla mihin sen käsistäni toukokuussa laskin – vieläkin se jaksaa ilostuttaa silmää. 🙂

Blogipostaus sinivihreästä sisustuksesta täällä: → Sisustuksen kevätjuhlaa

Keväinen juhla sisustus Pentik pelargonia sininen valkoinen vihreä kattaus omakotivalkoinen

Ei kuukautta ilman kukkia

Pentikin tyynynpäällisen kanssa ostin samaan aikaan myös väreihin sopivan kukkakimpun, jossa sinisiä ruusuja ja kolmea erilaista valkoista kukkaa. Pari viikkoa aikaisemmin ilahdutin itseäni upealla kukkakimpulla, jossa oli herkkä ja luonnollinen lookki. Ei kuukautta ilman kukkia… 🙂

Blogipostaus luonnonkukkakimpusta täällä: → Kaunis kimppu arkeen ja juhlaan

Omakotivalkoinen valkoinen kukkakimppu värilija eustoma luutahirssi taskuruoho luonnollisen kaunis sisustus
Rituals tuoksukynttilä Green Cardamom Omakotivalkoinen

Perso tuoksukynttilöille – Ostolakko on ohi

Olen aina ollut perso kynttilöille ja pahimpaan aikaan kaapeistani löytyi yli 40 erilaista puoliksi poltettua kynttilää. Tein pari vuotta sitten sellaisen päätöksen että sinnikkäästi polttelin kaikki vanhat kynttilät pois ja ostin uutta hyvin harvakseltaan jos ollenkaan.

Nyt tuo ostolakko on ohi ja kotonani on vain kaksi tuoksukynttilää – viime jouluna ostamani Byredo ja nyt toukokuussa Tallinnasta ostamani Ritualsin iso tuoksukynttilä, joka tuoksuu kesäsateen raikastamalta ruohikolta – aah! ♥

Lisäksi ostin kaksi kosmetiikkatuotetta tuliaiseksi, Shiseidon kuorintavoiteen miehelle ja kosteuttavan serumin ystävälle.

Blogipostaus Tallinnan tuliaisista täällä: → Rituals Green Gardamom -tuoksukynttilä

Omakotivalkoinen parvekkeen sisustus viherkasvit lasitettu parveke musta sisustus

Pari juttua myös parvekkeelle

Parvekkeelle ostin Jyskistä kaksi kukkalaatikkoa sekä patterikäyttöisen valaisimen kesäiltoja valaisemaan. Myös viherkasveja kävin ostamassa ruukkuihin Plantagenista ja istustusprojektini jäi aivan puolitiehen kylmän ja sateisen kesäsään takia. Näissä kasveissa henki pihisee vielä jotenkuten, mutta motivaatio parvekkeen sisustukseen romahti kun kesäkelit eivät saapuneetkaan. Jospa nyt viimein saataisi meille tänne Suomeenkin vähän mukavammat ilmat ja lämpöä. 🙂

Blogipostaus parvekkeen kesäsisustuksesta täällä: → Parvekkeen sisustus osa 1

Omakotivalkoinen Umbra leijuva kirjahylly floating bookshelf makuuhuoneen sisustus

Surullisen kuuluisa seinähyllypaketti

Ja sitten olisi vielä tämä surullisen kuuluisa leijuva seinähyllypaketti, jonka nappasin mukaani alepöydästä 20 eurolla. Leijuvia seinähyllyjä olen ihastellut jo vuosikaudet ja pompin riemusta kun tämä Umbran kolmen hyllyn pakkaus tuli vastaan alle puoleen hintaan.

Ostosta en todellakaan kadu ja ongelma onkin oma saamattomuus ja venkoilu. En ole vieläkään saanut aikaiseksi porata seinään reikiä kiinnittääkseni hyllyt seinälle ja hyllyt ovat omassa laatikossaan edelleen odottamassa ihmettä tapahtuvaksi.

Remppakohteessa on tullut sen verran paljon vietettyä aikaa että kaikenlainen kotipuuhastelu ja etenkin porakoneen käsittely nostaa niskavillat pystyyn. Ja jos rehellisiä ollaan niin en enää edes tiedä haluanko hyllyt nimenomaan makuuhuoneen nurkkaseinälle vai olisiko ne muualla ehkä paremmat. Asia siis hautuu edelleen ja sen lupaan että viimeistään syksyyn mennessä ne ovat seinälläni.

Blogipostaus seinähyllyistä täällä: → Umbran leijuvat seinähyllyt

 * * *

Muita ostoksia tein hyvin maltillisesti: käsisaippuaa ostin ja kynsilakanpoistoaineen, sekä kahdet 10 denierin sukkahousut Lindexistä juhlia varten. Muita extrajuttuja ei kauppakuiteista paljastunut ja hyvä niin. 😀

Ihanaa ja aurinkoista torstaita kaikille!

Lue myös KS-sarjan aiemmat osat täältä:Kuukauden shoppailut 2019


Seuraa myös Instagramissa 

2 kommenttia “Kuukauden shoppailut: Toukokuu 2019

  1. Laittaisin Umbrahyllyt makuuhuoneen seinälle, sopis just hyvin sinne. 🙂 Jos laitat ne esim. olohuoneeseen, niin ne jonkin verran lukitsee sitä huoneen muuta järjestystä, jos haluat sitä vielä joskus muuttaa. Tai sitten pitää porailla taas uusia reikiä, jos hyllyjen paikkoja täytyy muuttaa. Makkarissa on sen verran vähemmän kalusteita, että hyllyjen paikka tuntuisi siellä selkeämmältä + kirjat toisi kivaa tunnelmaa makkariin.

    1. Sini: Olen aikalailla samaa mieltä, makkarissa olisi niille varmastikin paras paikka ja olohuoneessa voisi jatkossakin vapaammin muutella mm. Sohvan paikkaa. Keittiöön hyllyjä ei voi laittaa eikä muuallakaan ole parempaa paikkaa, joten täysin oikeassa olet. 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *