Kuukauden shoppailut: Elokuu 2019

Sekä Kuukauden shoppailut että Toiveiden torstai -postaussarjat ovat jääneet kiireiden takia pahasti jälkeen ja olen siitä vilpittömän pahoillani. Yritän tässä seuraavan parin viikon aikana kiriä kiinni kaikki viikottaiset postaussarjani ja ensimmäisenä pääsette lukemaan mitä kaikkea tulin elokuussa ostaneeksi… 🙂

Sisustus ruukkuruusu lasitettu parveke omakotivalkoinen

Elokuun kesäpäivät ja valkoiset ruukkuruusut

Kyllä alkaa kesän kaipuu puskea päälle kun näitä elokuun kuvia katselen ja ihanaa lämpöä muistelen. Elokuun lopussa ostin muutaman valkoisen ruukkuruusun ja mukavaa oli lasitetulla parvekkeella nautiskella tunnelmasta pitkälle syksyyn.

Ruokailutilan sisustus kesäinen kukkakimppu omakotivalkoinen

Keltainen krysanteemikimppu

Elokuussa hemmottelin itseäni myös tällä iloisen värisellä krysanteemikimpulla, jonka siivousurakan päätteeksi itselleni palkinnoksi ostin.

Asupostaus koululainen raitapaita nahkatakki pillifarkut omakotivalkoinen

Tytölle uusi reppu koulun alkuun

Tytölle ostimme uuden repun koulun alkua edeltävällä viikolla. Mitään muuta hän ei tahtonut vaikka myönnän että yritin kaupassa vähän jo tuputtaakin uusia kyniä ja kumeja yms. muuta pientä tilpehöörää. 🙂

Anno Collection luonnonmateriaalit japanilaishenkinen skandinaavinen olohuoneen sisustus omakotivalkoinen

Anno Collection juuttimatto

Elokuussa meille saapui myös pitkään harkinnassa ollut Anno Collectionin juuttimatto ja yhteistyökampanjamme myötä sain matolle kaveriksi kolme kaunista tyynynpäällistäkin. Matto odottelee parhaillaan remontin valmistumista jätesäkeillä vuorattuna rullana ja jos kaikki menee remontin osalta kuten kaavailtu, pääsen laittamaan maton lattialle ehkä jo viikon kuluttua. 🙂

Lue myös: ➤ ANNO Collection – Japanilaishenkinen sisustus

Jalallinen kukkaruukku valkoinen vihersisustus omakotivalkoinen

Jysk jalallinen kukkaruukku

Elokuussa ostin myös tämän ihanan valkoisen jalallisen kukkaruukun Jyskistä ja tahtoisin kovasti näitä lisää, mutta isommassa sekä pienemmässä koossa. Ikävä kyllä Jyskillä on valikoimassaan vain tämä yksi koko, mutta esitin heille toiveen jota toivottavasti harkitsevat ensi kevään / kesän tuotemallistoa loppuun fiilatessaan.

Elokuussa tilasin meille myös uudet kylpytakit sekä nipun käsipyyhkeitä, mutta ne olivatkin harmaita eivätkä hiekkaisen beigejä, mihin tuotetietoihin merkitty termi sand sekä kuvat viittasivat. Palautukseen laitoin enkä ole ehtinyt asiaa avaamaan uudelleen. Myös hamam-pyyhkeitä harkitsin, mutta kaipaan muhkeutta ja lämpöä niin paljon että toistaiseksi olen päättänyt pitäytyä perinteisessä puuvillafroteessa.

Befree siivoustuotteet ympäristöystävällinen turvallinen ekologinen omakotivalkoinen

Ekologiset siivousaineet testissä

Elokuussa pääsin yhteistyön merkeissä testailemaan myös uusia ekologisia pesuaineita ja Befreen siivoustuotteet vakuuttivat isosti sekä tehokkuudellaan että luontoystävällisyydellään. Nämä tuotteet sain testattavaksi, mutta lasken tottakai nekin mukaan kuukauden shoppailuihin, sillä postaussarjan ideana on seurata kulutustottumuksiani ja erityisesti sisäänpäin virtaavien tavaroiden, hyödykkeiden ja vaatteiden määrää.

Lue lisää Befree-siivoustuotteista: ➤ Luonnonmukainen siivoussarja

Limenvihreä ruusukimppu Omakotivalkoinen

Hauska limenvihreä ruusukimppu

Elokuun viimeisenä ostoksena oli ”värivirheellinen” limenvihreä ruusukimppu, joka oli niin erikoinen ja kaunis etten voinut olla sitä ostamatta. 🙂

Olen todella perso leikkokukille ja kaikenlaisille markettikimpuille. Kieltämättä on tehnyt ajoittain tiukkaa nyt kun koti on remontin takia rempallaan eikä ole ollut järkeä laittaa euron euroa maljakon täytteisiin. Odotan kuin kuuta nousevaa että pääsen remontin jälkeen siivoamaan ja laittamaan tavarat paikoilleen. Sen jälkeen nimittäin nappaan kaverin kainalooni ja lähdemme kohti kukkakauppaa…

Ihanaa iltaa kaikille ja huomiseen!

Lue myös postaussarjani aikaisemmat osat: ➤ Kuukauden shoppailut


Seuraa myös Instagramissa 

Kuukauden shoppailut: Elokuu 2019” kommentit

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *