Kalenteri järjestykseen -videopostaus | Brother-tarratulostin & ARVONTA

Kaupallinen yhteistyö: Brother Nordic

Brotherin nelivärisesti tulostava VC-500W -tarratulostin hyödyntää ZINK® Zero-Ink® -tulostustekniikkaa ja tänään pääsette videon muodossa kurkistamaan mihin kaikkeen meidän perheessä tätä tarratulostinta hyödynnetään. Brother VC-500W -tarratulostin on niin helppokäyttöinen, että lapsikin osaa sitä käyttää – ja ensimmäistä kertaa koskaan on tyttö mukanani videolla! 🙂

Brother valokuvatulostin VC-500W tarratulostin Omakotivalkoinen blogiarvonta

Järjestä arkesi & tulosta muistosi tarrojen avulla!

Kuva- ja tekstitarroja voi tulostaa maksuttoman suomenkielisen Brother-sovelluksen avulla suoraan puhelimesta, tabletista, tietokoneelta sekä Instagramista huipputason kuvantarkkuudella! Tarrojen suunnittelussa vain mielikuvitus on rajana – voit hyödyntää mm. värikoodeja, valokuvia, logoja, kuvioita, kehyksiä ja tekstiä miten vain haluat. Tarratulostin on meillä ollut aktiivisessa käytössä kodin järjestelyssä, askartelussa, koulukirjojen ja yrttien nimikoinnissa,  ja tyttökin on innostunut tulostelemaan sillä valokuvamuistojaan, joita liimailee mm. päiväkirjaansa. ♥

Brother valokuvatulostin VC-500W tarratulostin Omakotivalkoinen blogiarvonta

Bujoiluun, personointiin ja järjestyksen ylläpitoon!

Brother VC-500W -tarratulostin on ollut avuksi monissa työasioissa ja kalenterimerkintöjeni selkeyttämisessä. Listojen tekemistä rakastava ihmisenä olen hurahtanut bujoilun maailmaan, eli henkilökohtaisen bullet journal -kalenterikokonaisuuden parissa askarteluun. Omassa kalenterissani yhdistyvät sekä työjutut että omat menot ja muistiinpanot, koen että samoissa kansissa elämäni langat pysyvät paremmin balanssissa. Bujoilun tosiharrastajista poiketen minulla on vain yksi kuulakärkikynä käytössäni, sillä haluan olla samanaikaisesti myös minimalisti. 🙂 Kuvasin teille nähtäväksi yhden kalenteriaukeaman, josta näette miten hyödynnän tarratulostinta eri väristen kynien ja korostustussien korvikkeena.

Brother valokuvatulostin VC-500W tarratulostin Omakotivalkoinen blogiarvonta

Salaisuutena ZINK® Zero-Ink® -tulostustekniikka

Kämmenen kokoisen Brother VC-500W -tarratulostimen salaisuus on lämmössä aktivoituvia värikristalleja sisältävä tarranauha ja ZINK® Zero-Ink® -tulostustekniikka, jotka mahdollistavat upeat neliväritarrat ilman erillisiä mustekasetteja. Tämä jos mikä on todellinen ekoteko, sillä erillisiä mustekasetteja ei tarvitse ostaa – ja lompakkokin kiittää! 🙂

Brother CV-500W -tulostimeen on saatavana 9, 12, 19, 25 ja 50 mm leveää tarranauhaa, josta jokainen sisältää hurjat 5 metriä tarranauhaa. 9mm ja 12mm leveät tarranauhat ovat erinomaisia nimikoimiseen, 50mm on vuorostaan täydellinen valokuvien ja pitempien useasta rinnakkaisesta kuvasta koostuvan kuvakollaasin luomiseen.

Katso yllä olevalta videolta miten laite toimii ja mitä kaikkea sillä voikaan tehdä! Hyppää mukaan askartelemaan ja organisoimaan minun ja tytön kanssa!

Psssst: Videon lopussa pieni loppukevennys teille. 🙂

Brother valokuvatulostin VC-500W tarratulostin Omakotivalkoinen blogiarvonta

ARVONTA ON PÄÄTTYNYT!

Nyt pärähtää käyntiin Brotherin kanssa yhdessä järjestämämme blogiarvonta, jonka palkintona on Brother VC-500W -tarratulostin tarranauhoineen! Arvontaan osallistut jättämällä tämän postauksen kommenttiboksiin vapaamuotoiset terkkusi, tai vaikkapa kertomalla mikä sinua eniten tässä tarratulostimessa kiehtoo ja mihin kaikkeen sitä haluaisit hyödyntää. Osallistumisaikaa on 17.10.2019 klo 23:59 asti!

Arvonta suoritetaan 18.10.2019 ja voittajalle ilmoitetaan voitosta sähköpostitse kommentin yhteydessä jätettyyn sähköpostiosoitteeseen (sähköpostiosoitteesi ei näy julkisesti). Muistathan siis varmistaa että kirjoitat osoitteesi oikein! Palkinto postitetaan voittajalle Brotherin toimesta.

Brother valokuvatulostin VC-500W tarratulostin Omakotivalkoinen blogiarvonta

Minulla on muitakin iloisia uutisia! Brother VC-500W -tarratulostin on saatavana edulliseen kampanjahintaan 30.11.2019 saakka! Brother-tarratulostimen ja kattavan tarranauhavalikoiman löydät valtuutettujen jälleenmyyjien, kuten Verkkokauppa.comin ja DataGroupin valikoimasta.

Lue lisää tarratulostimen toiminnoista ja tarjouksesta täältä:

→ brother.fi/VC-500W

Inspiroivaa torstaita kaikille!140 kommenttia “Kalenteri järjestykseen -videopostaus | Brother-tarratulostin & ARVONTA

 1. Kiitos ihanasta ja mielenkiintoisesta blogista. Minä ja mun tyttäreni niin haluttais tuo tarratulostin ?

 2. Näen jo kuinka meidän lukemaan opettelva neiti tarrattaisi kaiken ja kaikkialta, tämä pääsisi odottamaan pukin konttiin!

 3. Tämä olisi tosi kiva koko perheen käyttöön! Itse käyttäisin erityisesti kodin järjestelyissä ja lahjojen nimikoinnissa ?

 4. Olen juuri muuttanut mieheni kanssa saman katon alle, ja juuri miehen rytöläjälaatikoita läpi käydessäni mietin, että olisipa meillä tarratulostin millä merkitä kansioita ja laatikoita ? Tällaista hyödyntäisin myös seinäkalenteria ajan tasalle laittaessani (loputon suo sekin).

  Iloista syksyn jatkoa! ?

 5. Tämä olisi kyllä niin kätevä sekä kalenteriin että kodin säilytysratkaisujen nimikoimiseen!

 6. Tämä olis niin wau! Rakastan merkkailla kaikkee ja siten pitää asiat järjestyksessä niin tällä onnistuis enemmän ku hyvin. Tytärkin varmasti löytäis käyttöö ainakin askarteluissa.

 7. Voi tämä olisi niin monikäyttöinen meidän viiden hengen perheessä! Kiitos Miia taas kivasta blogista ☺️

 8. Olen nykyään erityisen tarkka ja valveutunut sen suhteen, millaisia hankintoja teen ja harvassa ovat ne tuotteet/tavarat, jotka kotiin pääsevät. Arvostan sitä, että tavarat on suunniteltu monikäyttöisiksi ja tässä tulostimesta minua kiehtoo erityisesti se, että sillä voi tulostaa myös kuvia ja tekstit ovat muokattavissa eri tyyleihin sopiviksi. Luulen, että kotioloissa tulostimen käyttö suuntautuisi minulla lähinnä erilaisten sisältöjen merkitsemiseen esim. maustepurkeissa, kansioissa, laatikoissa ja kaapeissa sekä askarteluun. Näen myös sieluni silmin, kuinka hyödyntäisin tulostinta asiakastyössä tehden asiakkaiden kanssa erilaisia askarteluja ja kollaaseja ?. Myös hyllyt työpaikalla saisivat uudistuneen ilmeen ?. Lisäksi voisin lainata tulostinta ystäville tarpeen mukaan. Loistavan monikäyttöinen ja -puolinen tuote ja toivoisin, että voisin hyödyntää sitä mahdollisimman paljon. Voi olla, että tämä menee hankintaan joka tapauksessa, jos arpaonni ei suosi. Kiitos Miia esittelystä ?

  P.s. Ihana loppukevennys ?

 9. Tarratulostin vaikuttaa oikein näppärältä ja olisi kiva synttärilahja 11v. täyttävälle askartelijanäpertelijä-tyttärelleni – ja keksisin kyllä monta käyttäkohdetta itsellenikin ?

 10. Siis olisi ihana tällä järjestellä kotia meidän ekaluokkalaisen kanssa. Mukavaa ja värikästä syksyä terkuin Mari

 11. Hei, ilman muuta mukana arvonnassa. Ihanan monikäyttöinen laite järjestystä rakastavalle merkkailijalle. Erityisen innostunut olen valokuvien tulostusmahdollisuudesta. Kiitos inspiroivasta blogista!

 12. Olen jo jonkun aikaa harkinnut tällaisen hankkimista, juurikin bujoa varten. Tämä Brother vaikuttaa paremmalta kuin pari muuta harkitsemaani merkkiä. Toivottavasti arpaonni suosii!

 13. Itselläni on menossa tavaroiden järjestelykausi ja tämä olisi huippuväline. Saisin laatikoihin ja maustepurkkeihin yms..merkattua mitä missäkin on.
  Ihanaa syksyä.

 14. Hei Miia!
  Perheessä, jossa 4 lasta syntynyt viiden vuoden sisään tuo vekotin olisi huikea apu mm. nimikoinnissa (esim hattu ja tumppulaatikot), arkartelussa, kalenterin päivityksessä, äidin ruokaohjekansion “ylläpidossa” ym. ym.

 15. Voi kun voittaisi tämän ❤️ On ihan mun ja poikien 4 ja 6 vuotiaiden juttu! Minä käyttäisin mm. kalentereihin omaan pöytä- ja perheen seinäkalenteriin. Hyllyjen nimikoinnissa -> mikä kuuluu mihinkin, lelujen järjestyksen pitämisessä, kausikoristeiden kuvien liimaamisella laatikoihin, askartelussa ja valokuvien tulostuksessa (tämä on ihan huippu). Mielikuvitus vaan rajana ??
  Nyt pidän ??

 16. Tää ois just hyvä meille. Saisin tehdä muisti tarroja miehelleni esim autoon, kotiin tehdä tarroja organisoimaan asioita, joulukortit voisin myös tehdä erillaisilla tarroilla ❤️

 17. Voi, tätä olen useamman kerran käynyt kuolaamassa! Tähän asti pitänyt tarrat tilata Ifolorilta. Tämän avulla jäisi turha välivaihe pois! P. S. Kiva video! 🙂

 18. Tarratulostin tulisi todellakin tarpeen sillä teemme omia lautapelejä ja tarratulostimella korttien ym. teko olisi superhelppoa ? mukana arvonnassa!

 19. Arkistointiin tästä olisi huomattava hyöty. Usein mapit sun muut kansiot tahtoo mennä sekaisin ilman kunnollisia merkkauksia, että missä on mitäkin. Mukavaa viikonloppua…

 20. Vaikuttaa ihan huipulta laitteelta, lastenhuoneen organisointiin käyttäisin sitä ensimmäisenä. 🙂

 21. Onko kohdetta mihin tuota ei voisi käyttää? Käsialani on aivan kammottava, eli tuo kalenterivinkki on tosi hyvä 🙂

 22. Rakastan järjestelmällisyyttä ja tämä jos jokin on unelma minun kaltaiselleni! 🙂

 23. Hyödyntäisin tarratulostinta varmastikin organisoinnissa, mutta koristeluun ja askarteluun tämä olisi aivan huippu.

  Ihana hetki taltioitui loppukevennykseksi ?

 24. Järjestystä, listoja ja aikatauluja rakastavalle tuo olisi ihan unelmatyöväline! Saisi perhekalenteri, työkalenteri ja askartelutkin aivan uuden ulottuvuuden.

  Plussaa vielä laitteen koosta! Ei taida juurikaan viedä kaappitilaa, joka on aina hyvä juttu.

 25. Mikä askartelijan unelma! Tällähän sais tehtyä diy-joulukalenteriin koristuksia ja vaikka mitä muuta!

 26. Ehdottomasti mukana ?
  Olisi suuri apu kun koitan laittaa kämppää kuntoon.
  Kivaa syksyn jatkoa ?

 27. Olisipa mukava tehdä arkisesta kalenterista astetta enemmän luksus tämän tulostimen avulla. Lisäksi intohimoisena joulukorttiaskartelijana tulostimelle löytyisi näin loppuvuodesta paljonkin käyttöä…

 28. Tää ois tosi kiva ? pääsis merkkaa kotona tavaroille paikat, maustepurkkeihin tekstit ym ym….

 29. Ihana arvonta! Rakastan kaikenlaista järjestelyä ja tälle tulisi kyllä käyttöä meidän perheessä. Kiitos kivasta blogista!

 30. Kiitos kivasta ja inspiroivasta blogista!
  Tarratulostin ilahduttaisi kovasti, sillä saisi organisoitua kodin ja kalenterin tosi näppärästi. Tosin lapset ilahtuisivat myös.

 31. Seuraan blogiasi ja tämä palkinto tulisi tarpeeseen…äitini nukkui pois alkukesästä ja tarvitsisin kaikkien tavaroiden, valokuvien yms. lajitteluun tällaista !! Se olisi suuri apu !
  – Irene

 32. Tulisi kyllä tarpeeseen meidän perheessä! Monenlaiseen käyttöön soveltuva laite on kyllä kyseessä.

 33. Arvonnassa mukana! ? Äidilleni ajattelin, kun järjestää papereitansa ja tavaroitansa. 87-vuotiaana tekniikka vielä hallussa! Minimalismi ei katso ikää!

 34. Vaikuttaa tosi näppärälle laitteelle ja käyttöön pääsisi niin kotiin kuin töihinkin.
  Toiveikkaana mukana arvonnassa ?

 35. Rakastan järjestelmällisyyttä ja sitä, että kaikelle löytyy paikkansa kotona ja että kaikki myös on paikallaan. Tykkään myös lajitella, nimikoida ja loputtomasti järjestellä kaikkea. Tiedä sitten mikä häiriö on tässä takana 😀 Ois tosi ihana nimikoida tällä kaikki keittiön purkit ja purnukat, mappihyllyn mapit ja laatikot ja varaston kätköt. Myös meikit mulla on Ikea lipastossa pienissä pahvilaatikoissa ja nekin ois kiva nimikoida.

  Vaikka minimalismiin pyritään, niin silti kotoa löytyy aina tavaraa jonkin verran. Etenkin kun mies opiskelee, tekee töitä kotona ja harrastaa aktiivisesti yhtä sun toista, niin niihin liittyvillä tavaroilla jo täyttäis yhden huoneen ellei toisenkin 😀

 36. Onpa näppärä laite. Tämä tulisi kyllä meidän perheessä tarpeeseen,saisi nimikoitua kaikki laatikot ja arkistot. 🙂

 37. Järjestyksen ihmisenä saisin tällä merkattua mitä missäkin laatikossa on. Näin muutkin perheessämme tietäisi ?
  Blogisi on yksi suosikeistani!

 38. Mukana arvonnassa! Mielessä pyörii jo vaikka minkälaisia ideoita laitteen hyödyntämiseen. 🙂

 39. Wau! Mahtava 🙂 Tätähän vois käyttää vaikka leikekirjaan tai tehdä tällä kuva-albumin 🙂

 40. Pääosin käyttäisin tarroja varmaan perhekalenterin (super)tärkeiden asioiden korostamiseen. Vaikka nytkin niitä alleviivaan, tuppaa aina jotain unohtumaan.

  Sitten toiseksi kaikkeen “turhaan”, koulukirjojen ja vihkojen nimeämiseen, dymotarrat ei kunnolla pysy ?

 41. Vau, tollaiselle olisi kyllä käyttöä kotona järjestelyn apuna monin tavoin! Lainaisin myös siskolle ja äidilleni, joten jos voittaisin, ainakin 3 ihmistä hyötyisi siitä!

  Kiitos mahtavasta blogista. Sen lisäksi, että blogisi sisältää paljon asiapitoista, ajatuksia herättävää sisältöä, se myös on tarpeeksi ”kevyttä” ja piristävää luettavaa 🙂 Mukavaa syksyn jatkoa!

 42. Oi, tuon avulla saisi kyllä askarreltua vaikka mitä ja tehtyä hauskoja kortteja läheisille. (:

 43. Nuo ihanat erilaiset fontit! ? Käyttäisin mm. kodin järjestysjuttuihin, esim. tällä hetkellä vaatekappien järjestykseen ?

 44. Voih, löytäisin kalenterin päivityksen lisäksi todella monta kohdetta, johon tätä ihanuutta voisi käyttää ??

 45. Kyllähän tuolle löytyisi paljonkin käyttöä, joten toivottavasti onni olisi myötä.

  Mukavaa syksyä!

 46. No tätähän tää mummi käyttäisi vaikka mihin. Sittenkun lapsenlapset tulee 800 km päästä, heille olisi hommia, ovat tosi käteviä tämmösestä. Tässä tarratulostimessa kiehtoo oikeesti kaikki. Voisin jopa lahjaksi antaa.
  Hyvää talven odotusta!

 47. Oi, aivan ihana. Askartelijan ja organisoijan unelma ?
  Keksin montakin käyttötarkoitusta. Iloista syksyä ?

 48. Juuri tällaisesta haaveilin omien työjuttujen nimeämistä varten! Ja olisihan tuolle kotonakin käyttöä ?

  Aurinkoista syksyä! ??

 49. Olen jälleen muuttamassa ja voi mitä kaikkea kivaa tällä härvelillä tekisinkään! 🙂 Päässäni ehdin jo nimikoimaan kaikenlaiset purkit ja purnukat ja askartelemaan kortit ja muut ja ja ja…
  Kiitos kivasta blogista, mielenkiinnolla odotan miten kotisi remonttijutut edistyvät!

 50. Oi että olis kiva voittaa tälläinen kun ennestään ei ole minkäänlaisia tarrakirjotinta.. Tulis merkattua lelu- ja vaatekorit, elintarvikkeita jne..

 51. Kiitos kaikille osallistujille! Arvonta on suoritettu ja tarratulostimen voitti nimimerkillä Merja kommentoinut lukija:

  ” Vaikuttaa tosi näppärälle laitteelle ja käyttöön pääsisi niin kotiin kuin töihinkin.
  Toiveikkaana mukana arvonnassa ?”

  Onnea Merjalle!

  Mikäli voittaja ei ilmoittaudu 24.10. mennessä, arvotaan palkinto uudelleen kaikkien osallistujien kesken.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *