Tarrat omista valokuvista -Brother VC500-W

Kaupallinen yhteistyö: Brother Nordic

Tarrat omista valokuvista syntyvät kätevästi Brother VC500-W tarratulostimella, jonka uniikki ZINK® Zero-Ink® -tulostustekniikka mahdollistaa tarrojen valovoimaisen neliväritulostuksen ilman erillisiä mustekasetteja. Teimme tytön huoneessa pieniä muutoksia ja tuunasimme samalla hänelle valokuvaviirin tarratulostinta hyödyntäen. Katso suloiset kuvat ja poimi vinkit oman valokuvaviirin tekemiseen!

Tarrat omista valokuvista Brother VC-500W tulostaa suoraan puhelimesta ja Instagramista Omakotivalkoinen
Brother VC-500W tarratulostin tulostaa suoraan puhelimesta ja Instagramista Omakotivalkoinen

Laite joka tekee kaiken!

Brother VC-500W -tarratulostimen käyttömahdollisuudet ovat lähes rajattomat. Perinteisten etikettien, opasteiden, pakkausmerkintöjen, nimikointien ja osoitekorttien lisäksi tarroja voi luoda myös omista valokuvista. Maksuttoman Brother Color Label Editor -sovelluksen avulla valokuvat tulostuvat kätevästi suoraan puhelimesta, tabletista ja tietokoneelta, sekä bonuksena myös Instagramista – erinomaisella kuvantarkkuudella!

Sekä teksti- että kuvatarrat voidaan koristella ja kehystää haluamallaan tavalla. PC, Mac, iOS ja Android -yhteensopivasta Brother Color Label Editor -sovelluksesta löytyy sadoittain erilaisia fontteja, kehyksiä, kuvakkeita, ikoneja ja emojeita, joita voi yhdistellä rajattomasti. Järjestelyn ja organisoinnin lisäksi VC500-W tarratulostin taipuu erinomaisesti myös koristeluun, skräppäämiseen, bujoiluun sekä muuhun askarteluun, unohtamatta lahjojen personointia ja sisustuksen pieniä yksityiskohtia.

Lue lisää tulostimen ominaisuuksista täältä: ➤ brother.fi/VC500-W

Tarrat omista valokuvista Brother VC-500W tarratulostin tulostaa suoraan puhelimesta ja Instagramista Omakotivalkoinen
Valokuvatulostin Brother VC-500W tulostaa suoraan puhelimesta ja Instagramista Omakotivalkoinen
Brother VC-500W tarratulostin tulostaa suoraan puhelimesta ja Instagramista Omakotivalkoinen

Kampauspöytä & suloiset somisteet

Tyttö toivoi erillistä kampauspöytää, jonka ääressä myös tietokoneella olisi hyvä oleilla. Huone on kooltaan sen verran pieni, ettei sinne sängyn ja koulupöydän lisäksi juurikaan muuta mahdu, joten siirsin klaffipöydän tytön huoneeseen tehdäkseni hänen toiveistaan totta. ♥︎

Samalla myös tytön toinen toive toteutui, kun tuunasimme yhdessä valokuvista koostuvan suloisen viirin, jonka kiinnitimme klaffipöytäkaapin takalevyyn. Huoneen seinät ovat vanhan struktuurimaalin vuoksi röpelöiset eikä niissä siksi tarrakoukut pysy varttia pitempään, mutta kalusteratkaisun ansiosta tämäkin ongelma ratkaistui ja tyttö pääsi viimein ripustelemaan kuvia esille.

Valokuvaviiri Brother VC-500W tarratulostin tulostaa suoraan puhelimesta ja Instagramista Omakotivalkoinen
Valokuvaviiri DIY Brother VC-500W tarratulostin tulostaa suoraan puhelimesta ja Instagramista Omakotivalkoinen

Tarrat omista valokuvista

Valokuvaviirin tuunaamiseen tarvitset valokuvatulostimen lisäksi 2kpl tarrakiinnitteistä koukkua, siimaa ja pieniä pyykkipoikia tai muita minikokoisia klipsejä. Mittaa viirin leveys, leikkaa siima oikean pituiseksi ja sido päistään umpisolmuilla koukkuihin kiinni. Poista tarrakoukkujen suojateippi ja kiinnitä koukut haluamasi etäisyydelle. Huomioi että valokuvat ja pyykkipojat painavat, jolloin siima laskeutuu kaarevasti keskeltä.

Valokuvatarroja voi hyödyntää kuvakollaaseista yksittäisiin kuvamuistoihin monella eri tavalla, niin sisustuksessa kuin askartelussakin. Esimerkiksi päiväkirjan tai kalenterin muistiinpanon oheen lisätty valokuvatarra täydentää merkintää ja nostaa muistot uusiin ulottuvuuksiin. Tyttö on päiväkirjansa väliin tulostellut runsaasti kuvia ja aikuisena on varmasti ihana lukea kuvien kera mitä kaikkea mielessä onkaan pyörinyt lapsuudessa. ♥︎

Lue myös: ➤ Kalenteri järjestykseen -videopostaus

Tarrat omista valokuvista valokuvaviiri Brother VC-500W tarratulostin Omakotivalkoinen
Brother VC-500W tarratulostin tulostaa suoraan puhelimesta ja Instagramista Omakotivalkoinen

ZINK® Zero-Ink® -tulostustekniikka

Brother VC-500W -tarratulostimen salaisuus on tarranauhassa, joka sisältää lämmössä aktivoituvia värikristalleja. VC-500W -tarratulostimen ylivertaisuus ei lopu pelkästään uniikin tarranauhan ja ekologisen tulostustekniikan erinomaisuuteen, sillä ZINK® Zero-Ink® ansiosta tulostimesta on voitu tehdä kämmenkokoinen, jolloin se on helppo ottaa mukaan minne vaan.

Värikristalleja sisältävää Brother CZ -tarranauhaa on saatavana 9, 12, 19, 25 ja 50 mm levyisinä ja nauhaa on pakkauksessa hurjat 5 metriä. Tulostinpakkauksen mukana tulee vakiona mukana yksi paketti 25mm tarranauhaa, joka sopii monipuolisesti kaikenlaiseen nimikointiin ja koristeluun. Valokuvien tulostukseen ja kuvakollaasien tekemiseen suosittelen 50mm tarrarullaa, joka on optimaalinen etenkin neliönmuotoisten kuvien tulostukseen.

Brother-tarratulostimen ja kattavan tarranauhavalikoiman löydät myös valtuutettujen jälleenmyyjien kuten Verkkokauppa.comin ja Data Groupin valikoimasta!

Tarrat omista valokuvista Brother VC-500W tarratulostin Omakotivalkoinen
Tarrat omista valokuvista Brother VC-500W tulostaa suoraan puhelimesta ja Instagramista Omakotivalkoinen

DIY – Valokuvaviiri

Koostin teille lyhyen videon valokuvien tulostuksesta ja suloisesta valokuvaviiristä, johon tyttö valitsi mieleisiään kuvia. Katso video yltä ja pistä idea talteen! Viirien valikoituneet pusuhuulet löytyivät Brother Color Label Editor -sovelluksen kuvavalikoimasta valmiina.

Tarrat omista valokuvista Brother VC-500W tulostaa suoraan puhelimesta ja Instagramista Omakotivalkoinen
Brother VC-500W tarratulostin tulostaa suoraan puhelimesta ja Instagramista

Etukampanja Brother VC500-W

Brother VC-500W -tarratulostin on saatavana edulliseen kampanjahintaan 30.6.2020 saakka! Brother-tarratulostimen ja kattavan tarranauhavalikoiman löydät valtuutettujen jälleenmyyjien, kuten Verkkokauppa.comin ja DataGroupin valikoimasta. Lue lisää tulostimen monista käyttömahdollisuuksista ja erikoistarjouksesta täältä:

brother.fi/tarjous


Seuraa myös Instagramissa 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *