Skagerak – Kaunis & luonnollinen

Tanskalaisen Skagerakin* luonnonläheinen tyyli on miellyttänyt silmääni jo vuosia ja yksi suosikeistani on Nordic-astiasarja, joka on ulkopinnaltaan samettisen mattainen ja vain sisäpinnalla on perinteinen kiiltävä lasitus. Kolme kannellista Nordic-sarjan purkkia ja yksi maljakkona satunnaisesti käytetty kannu minulta löytyy ja harkitsen parhaillaan että korvaisin nykyiset ruokalautaset ja -kulhot Nordic-sarjan osilla…

Skagerak skandinaavinen muotoilu Nordic astiasarja
Skagerak skandinaavinen muotoilu Nordic astiasarja
Skagerak skandinaavinen muotoilu Nordic astiasarja

Nordic-astiasto* on persoonallisesta ulkomuodostaan huolimatta konepesun- ja mikrolämmityksen kestävä, ja tuotekuvauksessa sen sanotaan sopivan myös uuniinkin. Ainoa rajoitus on pakastaminen, sitä ei Nordic kestä.

Valkoisen sävy on puhtaanvalkoinen ja monen vuoden omakohtaisen kokemuksen kautta voin sanoa että laatu on erinomainen. Olen käyttänyt purkkejani pääasiallisesti kukkaruukkuina, mutta silloin tällöin (perusteellisen pesun jälkeen) myös apuna tarjoilussa sekä teepussien, keksien ja mausteiden säilytyksessä.

Skagerak skandinaavinen muotoilu keittiövälineet
Skagerak skandinaavinen muotoilu Edge astiasarja
Skagerak skandinaavinen muotoilu Georg työpöytä ja jakkara

Skagerakilla on paljon muutakin kaunista, kuten Georg-malliston kalusteet. Harkitsin aikoinaan makuuhuoneeseeni Georg-sarjan seinään kiinnitettävää vaatetankoa ja vielä tänäkin päivänä se keikkuu silloin tällöin mielessäni. Eteiseen haluan remontin jälkeen uudistusta ja Georg-vaatetanko voisi olla yksi potentiaalinen vaihtoehto nykyisen puun muotoisen naulakon tilalle… Myös Indskud-sivupöytä* on kaunis ja jotakin tämän tapaista haluaisin olohuoneeseen sohvan reunalle.

Skagerak skandinaavinen muotoilu Georg naulakko, työpöytä ja jakkara
Skagerak skandinaavinen muotoilu Hven ruokapöytä ja tuolit
Skagerak skandinaavinen muotoilu Hven -mallisto tammea

Myös Hven-sarjan* materiaali ja muotokieli miellyttävät silmää ja lisäsin pöydän yhdeksi vaihtoehdoksi listalle, johon pureudun kun remontit ovat ohi. Ruokailutila on tärkeysjärjestyksessään heti ensimmäisenä kun varsinaiseen sisustamiseen päästään marraskuun lopulla. 🙂

Skagerak skandinaavinen muotoilu Indskud sivupöytä
Skagerak skandinaavinen muotoilu Royal jakkara
Skagerak skandinaavinen muotoilu astiasarja Hammer-karahvi
Skagerak skandinaavinen muotoilu Leaf-salaattiottimet

Leaf-salaattiottimet* ovat kertakaikkiaan upeat, vaikka metallinsävy ei suurin lempparini olekaan. Muotoilu näissä on mielettömän hieno ja jos ne olisivat puiset, olisin ne ostanut. ♥︎

Skagerak skandinaavinen muotoilu Edge ruukku
Skagerak skandinaavinen muotoilu Hven nojatuoli
Skagerak skandinaavinen muotoilu astiasarja keittiövälineet

Skagerak on perustettu jo vuonna 1976, jolloin heidän valikoimansa keskittyi yksinomaan lattiapintoihin sekä portaikkoihin. Vuonna 1982 lanseerattiin ensimmäinen kalustesarja ja tuotevalikoima on tasaiseen tahtiin jatkanut laajentumistaan, kattaen sisä- ja ulkokalusteiden lisäksi myös piensisustustuotteet, keittiövälinevalikoiman sekä parikin eri astiasarjaa. Luonnonmateriaaleista valmistetut selkeälinjaiset tuotteet ovat minimalistisista piirteistään huolimatta persoonallisia ja arvoiltaan pehmeitä – juuri sellainen kombinaatio mistä pidän! ♥︎

Tutustu valikoimaan täällä: ➤ royaldesign.fi/skagerak*

Inspiroivaa iltaa kaikille & huomiseen!

Kuvat: Skagerak, *sisältää kaupallisen linkin5 kommenttia “Skagerak – Kaunis & luonnollinen

 1. Mun mielestä tota Nordic sarjaa on tosi huonosti saatavilla. Mä olen kauan himoinnut sitä salaattiastiaa mutta ei niin vaan ole löytynyt. Noi on aivan ihania!

  1. MiraP: niin näköjään on, toivottavasti ei ole poistumassa. Tarvitsisin 16cm kokoiset kulhot ja noin 20cm kokoiset lautaset… täytyy tilata näköjään sieltä täältä osat erikseen. 🙁

 2. Kauniita ovat, sekä astiat että huonekalut. Haluaisin vielä tietää, onko tämä nyt kaupallinen yhteistyö, kun olet kertonut että ilmoitat kaupalliset yhteistyöt selkeästi. Tästä en nyt vielä osaisi sanoa, kun tuo sisältää kaupallisen linkin -tekstikin on niin pienellä.

  1. Anne: kaupalliset yhteistyöt merkitsen aina niin selkeästi ettei niitä voi edes pikaisella silmäyksellä onnistua ohittamaan. 🙂

   Tämä postaus ei ole kaupallinen yhteistyö minkään tahon kanssa. Kaupallinen linkki on ns. affiliate-mainoslinkki, joka mahdollistaa pienen sivutulon minulle mikäli joku haluaa tehdä ostoksen. Kyseessä on täysin vapaaehtoisuuteen perustuva postaus eikä affiliate-linkkejä käyttääkseen tarvitse erikseen kysyä suostumusta tai neuvotella yhteistyöstä. Linkkejä voi vapaasti hyödyntää jokainen, joka haluaa liittyä affiliate-kumppanuusverkostoon. Itse merkitsen nämä linkit selkeästi *-merkein ja tämä on yleistynyt tapa sekä minun blogissani että monien sosiaalisen median julkaisijoiden, tubettajien ja bloggaajien keskuudessa. Kaupalliset linkit ovat olleet käytössä blogeissa jo ennen kuin itse aloitin bloggaamisen. Pidän tärkeänä sitä että linkit ovat tunnistettavissa ja siksi teen jokaiseen affiliate-linkkiin tuon *merkinnän, jotta lukija osaa ennen klikkaamistaan kurkistaa sen merkityksen sivun alalaidasta (hyvän tavan mukainen lähdeviittaus). 🙂

   Toivottavasti tämä selvensi sinulle asiaa ja kaupallisen yhteistyön eroa. 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *