Rakkautta ja aikaa – Hotel Katajanokka

Kaupallinen yhteistyö: Primehotels / Hotel Katajanokka

Vietimme miehen kanssa viikonlopun Suomen uniikeimmassa Hotel Katajanokan elämyshotellissa yhteisestä laatuajasta ja joulutunnelmasta nauttien. Vanha Katajanokan vankila on saneerattu upeaksi hotelliksi, jonka veroista ei muualta Suomesta löydy. Hotelli on täynnä historiaa, tunnelmaa ja elämyksellisyyttä, jonka voi aistia kaikkialla. Tule mukaan fiilistelemään!

Hotel Katajanokka laatuaikaa lahjaksi joulu Omakotivalkoinen
Hotel Katajanokka anna lahjaksi laatuaikaa joulu Omakotivalkoinen
Hotel Katajanokka vankilahotelli elämyshotelli laatuaikaa Omakotivalkoinen
Hotel Katajanokka vankilahotelli elämyshotelli laatuaikaa Omakotivalkoinen

Yhteistä aikaa stressittömästi

Juhannuksesta asti olen elänyt hyvin kiireistä arkea ja se on heijastunut suoraan parisuhteeseen. Yhteinen aika on ollut kortilla emmekä ole nähneet toisiamme läheskään niin usein kuin olisimme tahtoneet. Pieni irtiotto tulikin tarpeeseen ja Hotel Katajanokan kaunis miljöö tarjosi meille pakopaikan kaikesta kiireestä ja arjen hulabaloosta. Tämä reissu oli etukäteis-joululahjamme, jonka myötä jaksamme molemmat puristaa viimeiset työviikot täydellä teholla ennen joululoman alkamista! ♥︎

Hotel Katajanokka vankilahotelli elämyshotelli laatuaikaa Omakotivalkoinen
Hotel Katajanokka hotellilakanat perkaalipuuvilla elämyshotelli laatuaikaa Omakotivalkoinen
Hotel Katajanokka vankilahotelli elämyshotelli laatuaikaa Omakotivalkoinen
Hotel Katajanokka vankilahotelli elämyshotelli laatuaikaa Omakotivalkoinen

Erityinen asiakaskokemus

Olen saanut hotelleissa pääsääntöisesti aina hyvää palvelua, mutta Hotel Katajanokalla palvelutaso on ehdottomasti parasta! Jo heti sisään astuessa tuntee olevansa erityinen asiakas ja samanlainen kokemus oli myös muutamilla muilla hotellivierailla, joiden kanssa juttelimme iltasella ravintolan puolella.

Oli todellakin mahtavaa karistaa remonttipölyt hetkeksi hihoista ja saada yhden viikonlopun ajan tuntea olevansa kuningatar – iso kiitos siitä kuuluu miehelle ja hotellin koko henkilökunnalle! Nyt on akut ladattu, parisuhteeseen panostettu, vaahtokylvystä nautittu ja fiilis on mitä parhain! ♥︎

Hotel Katajanokka laatuaikaa joululahjaidea Omakotivalkoinen
Hotel Katajanokka vankilahotelli elämyshotelli laatuaikaa Omakotivalkoinen

Pieniä ylellisyyksiä

Hotellihuoneessa meitä odotti pieni tervetulopaketti, joka sisälsi mm. suklaata ja #colormyhelsinki -värityskirjan sekä puuvärit. Olen lapsesta asti rakastanut värittämistä ja kokenut sen rentouttavaksi. Ehkä samasta syystä tykkään myös maalaamisesta, joka saa aikaan lähes meditoinnin kaltaisen olotilan. Samalla kun mies laski kylpyammeeseen vettä vaahtokylpyä varten, käytin ajan hyödyksi ja väritin värityskirjasta yhden sivun – super rentouttavaa! 🙂

Hotel Katajanokka vankilahotelli elämyshotelli laatuaikaa Omakotivalkoinen
Hotel Katajanokka vankilahotelli elämyshotelli laatuaikaa Omakotivalkoinen
Hotel Katajanokka vankilahotelli elämyshotelli laatuaikaa Omakotivalkoinen

Ravintola Linnankellarin menu

Hotellin alakerrassa sijaitsevassa tunnelmallisessa Ravintola Linnankellarissa nautittu illallinen kruunasi romanttisen illan. Tunnelmaa vauhdittamassa oli bändi, joka illan edetessä tarjoili myös vauhdikkaampaa menoa kasarirokin ja euroviisuhuuman merkeissä. Tanssilattiallakin laitoimme vähän tanhuten muiden pikkujouluviettäjien kanssa – tunnelma oli katossa ja fiilis kaiken kaikkiaan huikea! 🙂

Hotel Katajanokka illallinen Ravintola Linnankellari joululahjaksi aikaa Omakotivalkoinen
Hotel Katajanokka vankilahotelli ravintola Linnankellari illallinen elämyshotelli laatuaikaa Omakotivalkoinen
Hotel Katajanokka vankilahotelli ravintola Linnankellari illallinen elämyshotelli laatuaikaa Omakotivalkoinen

Tuhdit burgerit ja makoisat jälkkärit

Ravintola Linnankellarin menusta löytyi vaikka minkälaisia herkkuja ja päätimme maistella suosittua JB Jail Burger -annosta. Pihvi oli todella murea ja ranskalaiset rapsakat, ilman ylimääräistä rasvaisuutta. En tiedä millä tavoin ranskalaiset valmistetaan, mutta pakko sanoa että näin hyviä en ole vielä tähän ikään mennessä muualla maistanut. 🙂

Jälkiruoaksi valitsimme tyrnimarjahilloketta, paahdettua mantelikakkua ja suolakaramellia. Todella herkullinen yhdistelmä makeaa ja kirpeää, ja täydellisen aistikas makuyhdistelmä kuplivan kanssa nautittuna.

Tutustu Ravintola Linnankellarin antimiin ja joulun erikoistarjontaan täällä ➤ linnankellari.fi

Hotel Katajanokka vankilahotelli ravintola Linnankellari illallinen elämyshotelli laatuaikaa Omakotivalkoinen
Hotel Katajanokka vankilahotelli ravintola Linnankellari illallinen elämyshotelli laatuaikaa Omakotivalkoinen
Hotel Katajanokka vankilahotelli ravintola Linnankellari illallinen elämyshotelli laatuaikaa Omakotivalkoinen
Hotel Katajanokka vankilahotelli ravintola Linnankellari illallinen elämyshotelli laatuaikaa Omakotivalkoinen

Mukava aamiaishetki

Arjen kiireessä parisuhde on monesti ensimmäinen asia joka jää paitsioon. Tälläiset romanttiset viikonloput puhaltavat suhteeseen uutta eloa ja vaikutus kestää parhaimmillaan kuukausia. Täydellisen viikonlopun resepti on kynttilänvalossa nautittu illallinen, rakkaus ja rapsakat hotellilakanat! 🙂

Kaiken kruunaa tietysti hotelliaamiainen, joka Hotel Katajanokassa on uskomattoman runsas ja monipuolinen. Instagramin tarinakansiosta “Laatuaikaa” löydät lisämateriaalia ja videoita meidän ihanasta viikonlopusta, käy kurkkaamassa tunnelmat täältä ➤ ig.com/oma_koti_valkoinen

Hotel Katajanokka vankilahotelli ravintola Linnankellari aamiainen elämyshotelli laatuaikaa Omakotivalkoinen
Hotel Katajanokka vankilahotelli ravintola Linnankellari aamiainen elämyshotelli laatuaikaa Omakotivalkoinen
Primehotels lahjakorttikauppa anna lahjaksi laatuaikaa

Hotel Katajanokka – Anna lahjaksi laatuaikaa!

Joulu lähestyy kovaa vauhtia ja monet hermoilevat lahjojen kanssa. Etenkin aikuisten kesken on vaikea keksiä täydellistä joululahjaa, kun jokaisella on jo hyvin pitkälti itse hankittuna kaikki mitä tarvitaan. Aikaa ei kuitenkaan koskaan ole liikaa ja rakkaalle lahjaksi annettu hotelliviikonloppu tai lapsiperheen aikuisille mahdollistettu parisuhdeaika illallishetken merkeissä on luksusta arjen keskelle! Anna siis tänä jouluna lahjaksi aikaa ja rakkautta lahjakortin muodossa! ♥︎

Tutustu Primehotels-ketjun monipuoliseen lahjakorttivalikoimaan ja sujauta kuusen alle aineeton lahja iloisen laatuajan muodossa!

primehotels.fi/lahjakortti

Ihanaa iltaa kaikille!Rakkautta ja aikaa – Hotel Katajanokka” kommentit

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *