3 minuutin vegepaistos

Kun nälkä iskee, on pakko saada sapuskaa! Pari viikkoa sitten maalailin ja touhuilin kotona puolenyön paikkeille saakka, kun tajusin etten ollut syönyt päivän aikana kuin lounaan ja jotakin murkinaa pitäisi äkkiä-nyt-heti-just saada. Lähikaupat olivat jo kiinni eikä pizza maittanut, joten kaappien kätköistä piti jotakin sukkelasti kehitellä. Vegepaistosta tuleman piti ja lopputuloksena syntynyt 3 minuutin superpikaruoka oli niin hyvää että olen syönyt sitä jo useasti – pelkästään sekä lisukkeena. 🙂

Vegepaistos vegaaninen resepti ohje Omakotivalkoinen

3 minuutin vegepaistos

2 lisukeannosta tai yksi iso annos nälkäiselle

  • tilkka rypsiöljyä
  • Apetit Tuorekset lehtikaali-kasviswok 200g
  • miniluumutomaatteja
  • tuoreita yrttejä esim persiljaa ja timjamia
  • kourallinen lehtisalaattia

Lorauta pannulle tilkka rypsiöljyä ja lisää joukkoon Apetit Tuorekset sekä tuoreita yrttejä oman maun mukaan. Sekoittele ja anna paistua kunnes lehtikaali alkaa käpertyä kasaan ja tummua (induktiolevyllä valmista noin 3 minuutissa).

Vegepaistos vegaaninen resepti ohje Omakotivalkoinen
Vegepaistos vegaaninen resepti ohje Omakotivalkoinen

Onneksi jääkaapista löytyi Apetitin valmiiksi kuorittuja, pestyjä ja suikaloituja Tuoreksia, joista sain äkkiä väkerrettyä syötävää. Valmistusaika induktiolevyllä on vain 3 minuuttia, mutta toki jos Tuorekset vaihtaa hevi-osaston juureksiin ja kasviksiin niin valmistusaika moninkertaistuu kuorimisen ja suikaloimisen takia. 🙂

Nämä Tuorekset ovat olleet meidän koko syksyn pelastus – terveellinen ruoka on valmistunut kiireenkin keskellä eikä ole haitannut että maalitela on kiinni toisessa kädessä kuten koukku Peter Panissa kapteeni Koukulla. 😀

Ihanaa iltaa kaikille!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *