Valkoinen sauna – Siparila STRUKTUURI & LAUDE

Kaupallinen yhteistyö: Siparila

Valkoinen sauna on täydellinen! ♥︎ Siparilan puhtaanvalkoinen STRUKTUURI-saunapaneeli ja kuultovalkoiseksi sävytetty LAUDE-laudelauta ovat kaunis yhdistelmä suomalaista saunaperinnettä, skandinaavista vaaleutta ja japanilaishenkistä minimalismia, mausteenaan havunvihreät saunatekstiilit. Lopputulos on niin ihana, että vaihdoin tietokoneen taustakuvaksi kuvan saunastani. 🙂

Valkoinen sauna vaaleat sävyt Siparila saunaremontti Omakotivalkoinen
Valkoinen sauna vaaleat sävyt Siparila saunaremontti Omakotivalkoinen
Valkoinen sauna maustuu ripauksella havunvihreää.
Valkoinen sauna vaaleat sävyt Siparila saunaremontti Omakotivalkoinen
Siparila STRUKTUURI -saunapaneeli on yhtä valkoinen kuin upouusi ilmanvaihtoventtiili.

Valmiiksi valkoinen saunapaneeli

Siparilan STRUKTUURI-saunapaneeli on aivan mielettömän upea ja näppärän asennuspontin lisäksi parasta siinä on aidosti puhtaanvalkoinen sävy. ♥︎ Saunan rakentanut remonttimieskin ihasteli saunapaneelin pintaa, sillä hänkään ei ollut aikaisemmin nähnyt valmiiksi vitivalkoisia saunapaneeleja, vaikka saunoja onkin monia rakentanut. Perinteiset valkoisena myytävät saunapaneelit ovat lähes poikkeuksetta sävytetty kuullotteilla, joista puun luonnollinen sävy heijastuu ja lopputuloksena on kermainen vivahde.

Näyttävää STRUKTUURI-saunapaneelia on saatavana 5 eri värissä mustasta valkoiseen, tutustu värivalikoimaan täällä: ➤ siparila.fi/struktuuri

Valkoinen sauna vaaleat sävyt Siparila saunaremontti Omakotivalkoinen
STRUKTUURI-saunapaneeli on helppo kohdistaa, peitelistoja ei tarvita edes katonrajaan.
Valkoinen sauna vaaleat sävyt Siparila saunaremontti Omakotivalkoinen
Täydellisen suorat vaakalinjat joka nurkassa.
Valkoinen sauna vaaleat sävyt Siparila saunaremontti Omakotivalkoinen
Siparilan piilokiinnityspontin ansiosta naulat eivät näy ja lopputuloksena on kaunis ja ehyt panelointi.
Valkoinen sauna vaaleat sävyt Siparila saunaremontti Omakotivalkoinen
Kotimainen kuusi on kaunis sävyllä sekä ilman ♥︎

Jyhkeä LAUDE-laudelauta

Siparilan LAUDE-laudelauta on pintakäsitelty valmiiksi kolmelta näkyvältä sivulta ja kuultovalkoisen lisäksi saatavana on naturelli sekä kuultavan harmaa laudelauta.

Saunaan valitsin kuultovalkoisen LAUDE-laudelaudan, joka tuo luonnollista pehmeyttä puhtaanvalkoisen paneloinnin rinnalle. Eri sävyjen yhdistely tuo tilaan mielenkiintoisuutta ja Siparilan sivuilta löytyykin runsaasti inspiraatiota ja ideoita erilaisten puunsävyjen käyttöön kodin eri tiloissa ulkoverhoilusta saunapanelointiin.

Käy inspiroitumassa täällä: ➤ siparila.fi/projektit

Valkoinen sauna vaaleat sävyt Siparila saunaremontti Omakotivalkoinen
Muodoltaan minimalistinen saunajakkara on helppo puhdistaa.
Valkoinen sauna vaaleat sävyt Siparila saunaremontti Omakotivalkoinen
29,5cm leveä LAUDE-laudelauta on erinomainen alalaude sellaisenaan.
Valkoinen sauna vaaleat sävyt Siparila saunaremontti Omakotivalkoinen
Kotimaisesta kuusesta valmistettu LAUDE on höylätty ja hiottu samettisen sileäksi.

Korkealaatuinen kotimainen kuusi

Siparilan LAUDE-laudelaudat on valmistettu suomalaisesta kuusesta ja niiden paksuus on 3,2cm. Lauteet kiinnitettiin seinäpaneelien takana oleviin koolauksiin molemmista päistään huomaamattomasti. Lauteille voi huoletta mennä istumaan useampikin aikuinen eikä laude jousta tai notku, sillä LAUDE-laudelauta on itsessään jo todella vankkarakenteinen.

Siparilan laudelaudat soveltuvat myös muuhun rakentamiseen ja nikkarointiin. Saunajakkarasta sainkin japanilaishenkisen DIY-idean 160cm leveästä ja 30cm korkeasta podiumista / penkistä, jonka ensi vuonna aion nikkaroida omin käsin makuuhuoneeseen sivutasoksi naturellia LAUDE-laudelautaa hyödyntäen. Tästä DIY-projektistani kertoilen vuodenvaihteen jälkeen lisää suunnitelman kera. 🙂

Lue myös: ➤ Saunaremontin vaiheet

Valkoinen sauna vaaleat sävyt Siparila saunaremontti Omakotivalkoinen
Tähän näkymään ei kyllästy – valkoista ja vihreää! ♥︎
Valkoinen sauna vaaleat sävyt Siparila saunaremontti Omakotivalkoinen
Laadukas ja tasalaatuinen STRUKTUURI-saunapaneeli kohdistuu nurkassa täydellisesti yhteen.
Valkoinen sauna vaaleat sävyt Siparila saunaremontti Omakotivalkoinen
Valkoinen sauna vaaleat sävyt Siparila saunaremontti Omakotivalkoinen

Valkoinen sauna – Laadukas ja helppohoitoinen

Saunaremontti oli kannattava investointi, josta riittää iloa vuosikausiksi. Tekstiilejä vaihtamalla saunaan saa luotua erilaisia tunnelmia ja ensimmäistä kertaa koskaan voin vapaasti valita myös värikkäitä vaihtoehtoja ilman että pienestä ikkunattomasta saunasta tulee visuaalista sillisalaattia. Leveä STRUKTUURI-saunapaneeli ja linjakas LAUDE-laudelauta ovat minimalistisen kauniit ja helppohoitoiset – saunan saa pestyä ja huuhdottua nopeasti puhtaaksi, eikä enää tarvitse varata erillistä tiskiharjaa pienistä osista koottujen laudelautojen rakosten puhdistukseen.

Saunaremontin suunnittelussa kannattaakin huomioida myös siivouspuolen sujuvuus ja valikoida materiaalit niin että saunan pakolliset huoltotoimet ovat mahdollisimman helposti hoidettavissa.

Tutustu Siparilan kosteiden tilojen tuotteisiin täällä: ➤ siparila.fi/sauna

Valkoinen sauna vaaleat sävyt Siparila saunaremontti Omakotivalkoinen

Ekslusiivinen lukijaetu!

Haaveiletko sinäkin uudesta saunasta? Saunaremontissani mukana on myös STARK joka tarjoaa teille lukijoilleni ekslusiivisen erikoisedun: Saat Siparilan STRUKTUURI-saunapaneelit STARKista -15% alennuksella näyttämällä kassalla yllä olevan bannerin tai nettiostoksissa syöttämällä verkkokaupassa koodin VALKOINEN19.

Alennus koskee kaikkia Siparilan STRUKTUURI-saunapaneelin sävyjä ja etu on voimassa kaikissa STARK-myymälöissä ja STARK-verkkokaupassa 21.12.2019! Lue lisää täältä ➤ stark-suomi.fi/struktuuri

Tunnelmallista sunnuntaita kaikille!

15 kommenttia “Valkoinen sauna – Siparila STRUKTUURI & LAUDE

  1. KaroP: Kiuas puuttuu vielä, se jäi postilakon takia jumiin lähes 3 viikoksi ja odottaa onneksi jo asennusta eteisessä. 🙂 Sähkäri tulee perjantaina, eli ekat löylyt luvassa viikonloppuna… eikä takuulla jää yksiin. 😀 En malta odottaa. 🙂

  1. Saunatonttu: Kaidetta ei tule ainakaan toistaiseksi, sille on optio olemassa jos myöhemmin tulee sellainen fiilis että kaipaan kaidetta. Tästä konsultoin Siparilaa ja on siis ok jättää kaide pois kunhan kiuas on ns. turvallista mallia. 🙂

  1. Jenni: Kiuas on viimein saapunut ja odottelee meidän sähkömiehen visiittiä. Perjantaina saadaan kiuas kiinni ja toimintaan, ja minä pääsen viimein SAUNAAN!!! 🙂

 1. Moikka,

  Pakko nyt kommentoida, että onko nuo lauteet oikeesti noin kellertävät, vai tekeekö kuva vaan kepposet?

  Itse pidän sua niin super tarkkana ihmisenä sisustuksen yms suhteen, että en jotenkin usko että olisit hyväksynyt yhtään kellertäviä lauteita itsellesi🙈

  Sauna on muuten erittäin erittäin hieno ja sopii teidän kodin tyyliin just eikä melkein! 🙂

  1. Sannik: lauteet ovat tarkoituksella hieman lämpimämpää sävyä, ne on kuultovalkoiset joissa puunsävy hieman taittaa väriä. 🙂 Idea tähän tuli Youtubettaja Hueddolta, hänellä on paljon vaaleita sävyjä yhdistettynä ja lopputulos on vitivalkoisia pehmeämpi. Kuvat on otettu studiovalojen kanssa mikä korostaa jokaista väriä, valkoinen on valkoista ja muut sävyt toistuvat hieman vahvemmin kuin paljaalla silmällä katsottuna. Sävyeron lauteiden ja seinien välillä huomaa mutta se on hienovaraisempi kuin kuvissa. 🙂

 2. On kyllä kaunis! Ehkä joskus meillekin. Tästä tuli mieleeni, että oletko joskus maalannut ikkunan karmit ja kattopaneelit puhtaanvalkoisella maalilla? Jos muistin oikein, oliko urakka iso ja mitä maalia käytit? Meillä on aika puhtaanvalkoiset seinät ja niiden parina kellertävät karmit ja katto pistävät vähän liikaa omaan silmään.

  1. L: olen maalannut ikkunankarmeja useasti, nyt maalasin makuuhuoneessa remontin yhteydessä ja samalla maalasin myös keittiön ikkunan sekä seinän ikkunan ympäriltä. Myös remonttikohteessa maalattiin karmit, ne olivat tummanruskeat alunperin. 🙂

   Eskaron Silk-sisustusmaalilla maalasin oman ikkunankarmit seinien yhteydessä. Pieni vaahtomuovitela ja ohut kerros. Aikaisemmin olen maalannut Clas Ohlsonin kalustemaalilla (kiiltoaste 400, sävy pure white). Remonttikohteessa maalattiin ensin tartuntapohjalla ja sen jälkeen Windows-karmimaalilla, keittiössä karmimaalin tilalta maalattiin suoraan seiniinkin telatulla pesunkestävällä maalilla, jotta myös karmit voidaan pyyhkiä puhtaaksi rasvasta ja liasta pesuaineella huolettomasti.

   Alla muutama postaus aiheesta;

   https://omakotivalkoinen.casablogit.fi/2015/02/17/ikkunankarmit-takaisin-valkoiseksi/

   https://omakotivalkoinen.casablogit.fi/2019/07/10/eskaro-sisustusmaalit-sisustusremontti/

 3. Onpa kaunis!Mutta huiiii niin valoisa.Itse tykkään löylytellä mustassa ja hämyisessä saunassa.Armollisempaa myös kanssa löylyttelijöille:D🙊

  1. Nanna: on kyllä hurjan iso ero mustan ja valkoisen saunan välillä. 🙂 Mustassa on omat hyvät puolensa, ja valkoisessa parasta on valoisuus ja etenkin aamusaunan piristävä vaikutus kun valot ovat kirkkaimmillaan. Himmennyksen avulla saunaan saa hämyisen tunnelman, sauna ja kylpyhuone kun on ikkunaton eikä luonnonvaloa ole lainkaan. 🙂

  1. Riitta: Harvian Cilindron. 🙂 Pyöreät kiukaat miellyttää muodoltaan eniten silmääni ja sopii hyvin etenkin pieniin kantti kertaa kantti kokoisiin perussaunoihin, jollainen meilläkin on. 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *