Trendiraportti 2020 – Puu valloittaa sisustuksessa

Kaupallinen yhteistyö: Siparila

Vuoden 2020 sisustustrendeissä korostuu maanläheisyys, inhimillisyys, persoonallisuus ja luonnonmateriaalien kysynnän kasvu. Puunsävyjä yhdistellään rennolla otteella ja sävyerojen avulla sisustettavaan tilaan saadaan kerroksellisuutta ja mielenkiintoisuutta. Vaaleiden puunsävyjen rinnalle nousee uuden vuosikymmenen kunniaksi tummemmat puulajikkeet, rohkea sisustaja innostuu täyteläisistä suklaasävyistä ja sävyttää kotinsa puupinnat tummaksi.

Siparila trendiraportti 2020 Omakotivalkoinen
Siparila Struktuuri musta Trendiraportti 2020 Omakotivalkoinen
Siparila STRUKTUURI -seinäpaneeli

Tuotin yhteistyökumppanilleni Siparilalle trendiraportin, johon keräsin vuoden 2020 merkittävimmät sisustussuosikit. Puulla sisustaminen ja erilaisten paneelien hyödyntäminen sisustuksessa kasvattaa suosiotaan ja skandinaavisten vaaleiden puupintojen rinnalla tullaan näkemään myös hunajaisia ja tummia puunsävyjä. Pitkään Suomessakin valloittanut tarkkarajainen mustavalkoisuus on väistymässä luonnollisempien ja pehmeämpien kontrastien tieltä.

Skandinaavinen maanläheinen väripaletti pitää silti jatkossakin pintansa ja vaaleilla sävyillä sisustetun tilan tunnelmaa on helppo maustaa vaikkapa herkullisen raikkailla trendiväreillä. Kontrastia sisustukseen saadaan täyteläisillä suklaasävyillä ja grafiitinharmaalla, ja ripaus mustaakin joukkoon sopii.

Siparila KOO2 sisustuspaneeli trendiraportti 2020 Omakotivalkoinen
Siparila KOO2 -sisustuspaneeli
Siparila VIRE paneeli trendiraportti 2020 Omakotivalkoinen
Siparila VIRE -sisustuspaneeli

Ekologisuus, kotimaisuus ja ajattomuus ovat uuden vuosikymmenen teema, jonka ympärille sisustuksen trendikkäät elementit tänä keväänä kerääntyvät. Kierrätyshenkisyys näkyy isosti sisustuksessa ja kokonaisuuteen saadaan eloisuutta yhdistämällä uutta ja vanhaa.

Käy inspiroitumassa Siparilan sivustolla ja lataa Trendiraportti 2020 alta:

siparila.fi/trendiraportti2020 ◀︎

Ihanaa viikonloppua kaikille!

2 kommenttia “Trendiraportti 2020 – Puu valloittaa sisustuksessa

  1. Hei,

    katseeni kiinnityi seinällä oleviin pyöreisiin naulakoihin. Osaatko sanoa mistä niitä saa?
    Mukavaa viikonloppua,
    t. Kirsi

    1. Kirsi: Ensimmäisessä kuvassa olevat renkaanmuotoiset seinäkoukut ovat tanskalaisen HAY:n Gym-seinäkoukkuja. 🙂 Ihanaa viikonloppua sinulle myös! <3

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *