Skandinaavinen koti Kanadassa

Oman kodin sisustuspuuhat jäivät elämän jalkoihin, mutta pikku hiljaa energiaa alkaa riittämään myös omien keskeneräisten asioiden loppuun saattamiseen. Tavoitteeni on että jaksaisin kiinnittää uuden eteisnaulakkoni viimeinkin paikoilleen, porakonekin kun lattialla ovensuussa on odotellut jo tovin jos toisenkin. Plantagenista ajattelin käydä hakemassa makuuhuoneeseen amppelikasvin ja olohuoneeseen itseni pituisen viherkasvin. Kävin inspiroitumassa Apartment Therapyn sivustolla ja bongasin tämän upean skandinaavisella otteella sisustetun kanadalaiskodin, jota ei voi kuin ihastella! ♥︎

Sisustusinspiraatio skandinaavinen design Apartmenttherapy Lauren Kolyn
Sisustusinspiraatio skandinaavinen design Apartmenttherapy Lauren Kolyn
Sisustusinspiraatio skandinaavinen design Apartmenttherapy Lauren Kolyn
Sisustusinspiraatio skandinaavinen design Apartmenttherapy Lauren Kolyn
Sisustusinspiraatio skandinaavinen design Apartmenttherapy Lauren Kolyn
Sisustusinspiraatio skandinaavinen design Apartmenttherapy Lauren Kolyn
Sisustusinspiraatio skandinaavinen design Apartmenttherapy Lauren Kolyn
Sisustusinspiraatio skandinaavinen design Apartmenttherapy Lauren Kolyn

On mielenkiintoista huomata miten skandinaavinen värimaailma ja minimalistinen sisustustyyli ovat alkaneet rantautua ympäri maailman. Tämä Kanadan Torontossa sijaitseva kaunis koti on täynnä ihania kalusteita ja pieniä yksityiskohtia, jotka saavat sydämeni hyrräämään. Ensimmäisen kuvan upea maisema toimii sängynpäätynä ja alimman kuvan puuovi yhdistettynä minimalistisuuteen ja vaaleuteen on puhdasta rakkautta! Niin seesteistä, rauhoittavaa ja kaunista! ♥︎

Rauhallista sunnuntai-iltaa kaikille!

Kuvat: Apartment Therapy, credit: Lauren KolynVastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *