IKEA Vittsjö pöytä – Sivutaso eteisessä

Siskoni hankki viime vuonna IKEAsta valkoisen Vittsjö-pöydän itselleen työpisteeksi, mutta totesi sen olevan liian pieni ja halusi hankkiutua siitä eroon. Minä nappasin sen itselleni hänen kirppiskuormastaan ja kokeilin miltä se näyttäisi eteisessä sivu- / työpöytänä – kierrätys kunniaan! 🙂

Ikea Vittsjö pöytä sivutaso eteisessä Omakotivalkoinen
Ikea Vittsjö pöytä sivutaso eteisessä Omakotivalkoinen
Ikea Vittsjö pöytä sivutaso eteisessä Omakotivalkoinen
Ikea Vittsjö pöytä sivutaso eteisessä Omakotivalkoinen

Vittsjö-lasipöydästä tulee mieleeni vanhan ajan puhelinpenkki ja jos jalat olisivat matalammat niin melkein menisi kuin yksi yhteen. Korkeudesta johtuen pöytä näyttää mielestäni paremmalta tuolin kanssa kuin ilman ja kirppistelen itse pöydän eteenpäin jos näyttää siltä ettei käyttöä synny.

Enempää työtilaa en varsinaisesti tarvitse, joten sivupöydän virka on oleellisempi. Peili olisi pöydän ja hyllyn välissä kiva bonus, mutta ihan vielä en ole varma mikä pöydän kohtalo tulee olemaan -jääkö vai lähteekö… 🙂

Mukavaa alkanutta uutta viikkoa kaikille!

Lue myös: Suomen suosituimmat IKEA-tuotteet


Seuraa myös Instagramissa 

14 kommenttia “IKEA Vittsjö pöytä – Sivutaso eteisessä

 1. Vittsjö on kivan näköinen huonekalu, meiltä löytyy kaksi vittsjö hyllyä olohuoneesta. Ne ovat kauniita ja ilmavia.

  1. Pitju: niin ovat, ja hintaansa nähden myös vankkaa tekoa. Yllätyin miten jämäkkä tuo pöytäkin on. 🙂

 2. Hmm, mielenkiintoinen ratkaisu!
  Pöytä sopii kyllä tuohon kohtaan hyvin!

  Mikäli pöytä jää tuolle sijalle, niin miten mietit
  hoitavasi ulkovaatteiden ja kenkien säilytyksen?

   1. Aaah, no niimpäs olikin!!!
    Missä säilytät loppuja takkeja/kenkiä?
    Onko ne teidän vaatekaapeissa?

    1. Sannik: Loput takit ja kengät on viikattuina laatikostossa. 🙂 Pakkasilla meillä on käytössä vain yhdet takit (loput liian ohuita näille säille), syksyisin ja keväisin takkeja on eteisessä pari per nuppi, mutta mahtuvat samoihin koukkuihin henkarissa sekä ripustuslenksussa koska ovat ohuempia kuin toppatakit.

  1. Johannes: Vittsjö on ihanan ilmava eikä tee tilasta sumppuista tuon lasikannen ansiosta. 🙂

 3. Moikka! Kokeileoa sopisiko tuo setti makkarin lasiseinän ja keittiön välisen ikkunan eteen (ruokapöydän lähelle). Siitä olisi varmasti ihana katsella ulos kun tekee töitä 🙂 En tuosta yhdestä kommentista muuten tajunnut, missä säilytätte päivittäin käytössä olevia takkeja ja kenkiä? Onko naulakko siis tuon keittiön ja eteisen välisen palkin takana?

  1. Terhi: ehdin jo pyöräyttelemään pöytää useampaankin paikkaan, myös tuohon kohtaan. Keittiön ikkunan tai lasiseinän edessä pöytä näyttää todella pieneltä ja keittiössä patteri korostui kun jäi pöydän taakse ja pöytä ikäänkuin kehysti sen. Näkymien osalta olisi ollutkin ihana, mutta olisi kaivannut vierelle sen Vittsjö-sarjan matalan tason, joka muistaakseni on pöydän kanssa saman korkuinen. 🙂

 4. Tykkäsin kovasti Vitsjö sarjapöydästä, mutta sitä ei saa enää. Kukkapöytänä loistava! Tuo kirjoituspöytä ei ole minun makuuni!

  1. Tellervo: Valkoisen Vittsjön valmistus on tosiaan loppunut ja pöytää on saatavana enää vain mustana. Kukkapöytänä Vittsjö on todella kiva ja itse tykkäisin siitä vielä enemmän ilman tuota ns. laatikkohyllyä pöydän oikealla puolella. 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *