IKEA Vittsjö pöytä – Sivutaso eteisessä

Siskoni hankki viime vuonna IKEAsta valkoisen Vittsjö-pöydän itselleen työpisteeksi, mutta totesi sen olevan liian pieni ja halusi hankkiutua siitä eroon. Minä nappasin sen itselleni hänen kirppiskuormastaan ja kokeilin miltä se näyttäisi eteisessä sivu- / työpöytänä – kierrätys kunniaan! 🙂

Ikea Vittsjö pöytä sivutaso eteisessä Omakotivalkoinen
Ikea Vittsjö pöytä sivutaso eteisessä Omakotivalkoinen
Ikea Vittsjö pöytä sivutaso eteisessä Omakotivalkoinen
Ikea Vittsjö pöytä sivutaso eteisessä Omakotivalkoinen

Vittsjö-lasipöydästä tulee mieleeni vanhan ajan puhelinpenkki ja jos jalat olisivat matalammat niin melkein menisi kuin yksi yhteen. Korkeudesta johtuen pöytä näyttää mielestäni paremmalta tuolin kanssa kuin ilman ja kirppistelen itse pöydän eteenpäin jos näyttää siltä ettei käyttöä synny.

Enempää työtilaa en varsinaisesti tarvitse, joten sivupöydän virka on oleellisempi. Peili olisi pöydän ja hyllyn välissä kiva bonus, mutta ihan vielä en ole varma mikä pöydän kohtalo tulee olemaan -jääkö vai lähteekö… 🙂

Mukavaa alkanutta uutta viikkoa kaikille!


Lue myös: ➤ Suomen suosituimmat IKEA-tuotteet

8 kommenttia “IKEA Vittsjö pöytä – Sivutaso eteisessä

 1. Vittsjö on kivan näköinen huonekalu, meiltä löytyy kaksi vittsjö hyllyä olohuoneesta. Ne ovat kauniita ja ilmavia.

  1. Pitju: niin ovat, ja hintaansa nähden myös vankkaa tekoa. Yllätyin miten jämäkkä tuo pöytäkin on. 🙂

 2. Hmm, mielenkiintoinen ratkaisu!
  Pöytä sopii kyllä tuohon kohtaan hyvin!

  Mikäli pöytä jää tuolle sijalle, niin miten mietit
  hoitavasi ulkovaatteiden ja kenkien säilytyksen?

    1. Sannik: Loput takit ja kengät on viikattuina laatikostossa. 🙂 Pakkasilla meillä on käytössä vain yhdet takit (loput liian ohuita näille säille), syksyisin ja keväisin takkeja on eteisessä pari per nuppi, mutta mahtuvat samoihin koukkuihin henkarissa sekä ripustuslenksussa koska ovat ohuempia kuin toppatakit.

  1. Johannes: Vittsjö on ihanan ilmava eikä tee tilasta sumppuista tuon lasikannen ansiosta. 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *