Keittiöhana vaihtoon & muita uusia uutisia

Keittiöremontin valmistumisesta on aikaa jo melkein 7 vuotta. En voi kuin hämmästellä miten nopeasti aika tuntuu menneen ja miten hyviä valintoja aikoinaan tulinkaan tehneeksi, sillä keittiö on edelleen ajanmukainen, mieluisa ja upea! Keittiöhanan osalta aika on kuitenkin ajanut nyt ohi ja se menee vaihtoon – uusi hana odottelee nimittäin jo paketissaan putkimiestä. 🙂

Valkoinen keittiö stailaus kesäkoti hedelmät yrtit omakotivalkoinen
Keittiöhana kaareva juoksuputki valkoinen keittiöremontti Oma Koti Valkoinen
Omakotivalkoinen yrttitarha kotiviljely valkoinen keittiö sisustus valkoista ja vihreää

Hanan vaihtamiselle on parikin eri syytä – sen lisäksi että sen kiinnityspultin kierteet ovat kuluneet ja hana hieman huojuu, johtuen sivuttaisesta avausmekaniikasta, on myös kaarevan juoksuputken suuttimen kärki kalkkeutunut niin pahasti kiinni ettei edes putkimies saanut sitä irti.

Vanhan Damixan tilalle tuleva uusi hana on kertakaikkisen upea ja odotan innolla putkarin visiitiä, minkä yhteydessä myös kylpyhuoneeseen vaihdetaan wc-istuin (joka sekin on paketissaan eteisessä odottamassa) entistä ehompaan designmalliin. 🙂

YO ZEN Sisustustuotteet Origami Swan suomalainen design

Kotona alkaa tapahtua nyt yhtä jos toista ja kiirettä pitää. 🙂 Ystävän hääjärjestelyt on hyvällä mallilla, keittiöön asennetaan uusi hana, kylpyhuoneen kalustus kohentuu upealla uudella wc-istuimella, Muuramen iso Viisto-ruokapöytä tekee paluun ja sitä ennen pitää olohuoneen ja makuuhuoneen järjestys palauttaa vanhan reseptin mukaiseksi. Myös parvekkeella tapahtuu jänniä juttuja ja hyppyset syyhyävät jo valmiiksi että pääsen jakamaan näitä ihania juttuja teille tänne blogiin. 🙂

Aurinkoista torstai-iltaa kaikille!

4 kommenttia “Keittiöhana vaihtoon & muita uusia uutisia

 1. Onpa erikoista. Lapsuudenkodissani tehtiin keittiöremontti 90-luvun alussa ja hanat ym on kaikki priimakunnossa edelleen. Itse asun 2004 valmistuneessa talossa, jossa alkuperäiset hanat yms, eikä ongelmia 😊

  1. Jaana: näinhän se on, jotkin asiat kestää ikuisuuteen ja toiset ei. Meillä esim kaapin ovet ovat edelleen kuin uudet, mutta ystäväni keittiössä 2018 valmistuneen remontin yhteydessä vaihdetut uudet yläkaapit repsottavat reunoista, vaikkei edes hella ole lähellä eikä siten lämmön ja vesihöyryn vaikutusta ole.

 2. Olipa hyvä tietää, että tuo hana ja keittiö on niin huonolaatuinen. Mietin juuri keittiön hankintaa Gigantista, mutta taidan kallistua toiseen vaihtoehtoon.

  1. Anna: No nyt laitoit kyllä mutkat kerralla suoraksi. Mistä ihmeestä sait sen käsityksen että keittiössäni olisi jotakin vikaa? 😁

   Kommenttivastauksessani mainitun ystäväni keittiö ja sen kupruilevat kaapit eivät ole Gigantin Epoq-keittiön valikoimasta vaan toiselta brändiltä. Hanani vuorostaan on Damixan ja ongelma on asentajan tekosia ja yksi oleellinen osa on jäänyt häneltä aikoinaan asentamatta jonka vuoksi hanan sivuttainen tärähdys on aiheuttanut pultin kierteiden kulumaa. Kommenttisi vaikuttaa tahallisesti provokatiiviselta enkä usko hetkeäkään että boikotoisit tällä asenteella jälleenmyyjää esim vedenkeittimen osalta, sillä vastuu jakaantuu aina pääsääntöisesti valmistajalle, asentajalle ja loppukäyttäjälle. 😊

   Olen todella tyytyväinen keittiööni ja sen tuonut myös esille. Hanan osalta kierteen kuluma on asia joka näin lähes 7 vuoden jälkeen on ilmennyt ja siinäkin syynä on asentajan tekemä ”virhe” jonka takia kuluma on päässyt syntymään.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *