Kun koolla on väliä – Jättikassit kirppikseltä

Sisustuskuvauskeikoilla tarvitaan monenlaisia somisteita ja kuvauskalustoa, joiden kuljettamisessa olen hyödyntänyt sekalaisia kestokasseja sekä selkäreppuja. Kirppikseltä löysin kasan Riviera Maisonin jättisuuria kangaskasseja koossa 80x100cm ja 0,5€ kappalehintaan ostin niitä 6kpl.

Riviera Maison jättikokoinen kangaskassi - Omakotivalkoinen
Riviera Maison jättikokoinen kangaskassi - Omakotivalkoinen

Tänään jättikassi pääsi ensimmäistä kertaa ulkoilemaan, kun suuntasin aamupäivällä askeleeni sisustuskohteeseen. Sain studiovalaisimet, jalustat ja muut kuvaustarvikkeet mahtumaan yhteen Riviera Maisonin kassiin ja tämä olalla kirmailin pitkin katuja. 🙂

En tiedä ovatko nämä kassit jonkinlaisia Riviera Maisonin mainoskasseja, joihin asiakkaiden isokokoiset ostokset on pakattu, vai ovatko ne joskus olleet ihan myyntituotteita. Oli miten tahansa, olen supertyytyväinen näihin jämäkkää kanvaasikangasta oleviin kasseihin.

Täällä jatketaan häähulinan parissa pitkää päivää ja huomenna näette maistiaisia sekä koristeista että herkuista. 🙂 Aurinkoista iltaa kaikille!


2 kommenttia “Kun koolla on väliä – Jättikassit kirppikseltä

    1. Asta: Itiksen Kontista löytyi ja taisin ostaa kaikki. En ainakaan nähnyt niitä enempää.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *