Tapetti tuo sisustukseen särmää – Uusi ilme kotiin

Kaupallinen yhteistyö: BRICOFLOR

Tapetti tuo sisustukseen särmää ja uudistaa kodin ilmeen helposti, nopeasti ja edullisesti. Minulla oli ilo ja kunnia päästä tutustumaan saksalaisen BRICOFLOR:n tapettimallistoon ja olen aivan mykistynyt tästä tuhansien upeiden tapettien valikoimasta! Tapetti on yksi vaikuttavimmista keinoista luoda kodin sisustukseen persoonallisuutta ja tässä postauksessa on vain pintaraapaisu massiivisesta valikoimasta – inspiroidu, ihastu ja rakastu!

BRICOFLOR tapetti Walls By Patel Sleeping Beauty 3 makuuhuoneen sisustusideat

Tapetti täydentää sisustuksen

Olemme kaikki viettäneet paljon aikaa kotona viimeisen vuoden aikana ja oppineet arvostamaan viihtyisää elinympäristöä vieläkin enemmän kuin ennen. Kodikkaan sisustuksen merkitys kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin on konkretisoitunut ja innostus sisustuksen uudistamiseen on valloillaan etenkin nyt kesälomien lähestyessä. Koko sisustusta ei kuitenkaan tarvitse laittaa uusiksi ja pienilläkin ratkaisuilla saat kodillesi uuden elämän.

Nopeiten ja helpoiten uudistat sisustuksen tapetilla. Voit tapetoida kokonaisia seiniä tai luoda persoonallisia katseenvangitsijoita pienempien yksityiskohtien muodossa. Tapettien avulla korostat vanhoja sisustusesineitäsi ja huonekalujasi tavalla, joka saa sinut rakastumaan niihin uudelleen.

BRICOFLOR Valokuvatapetti Walls By Patel Big Three 3 sisustusideat skandinaavinen sisustus
Valokuvatapetti BRICOFLOR Walls by Patel sisustusideat

Modernit valokuvatapetit – Walls by Patel

BRICOFLOR:ilta löydät perinteisten tapettien lisäksi myös upeat ja eloisat valokuvatapetit. Tekstiilisuunnittelija Kathrin Patelin ja graafisen suunnittelijan Mark Patelin luoma ainutlaatuinen Walls by Patel -mallisto on saanut inspiraationsa kaukaisista maista, luonnosta, taiteesta ja popkulttuurista.

Walls by Patel -malliston moderit valokuvatapetit soveltuvat kodin kaikkiin huoneisiin, myös keittiöön ja kylpyhuoneeseen! Tapettien ripustaminen näihin tiloihin onkin loistava sisustusvinkki. Luot helposti ja nopeasti ihan uuden ilmeen tiloihin, joiden uusiminen usein vaatii paljon aikaa ja rahaa.

BRICOFLOR Valokuvatapetti Walls By Patel mallisto Bouquet Noir 1 Sisustusideat
BRICOFLOR kaunis tapetti Walls by Patel Jungle 1 sisustusidea purppuran sävyt

Katseenvangitsija vertaansa vailla

Walls by Patel -kokoelmasta löydät laajan valikoiman kauniita värikkäitä kukkatapetteja sekä hillitympään skandinaaviseen sisustustyyliin soveltuvaa väriskaalaa. Kukkien lisäksi tapettimallistoa koristaa esimerkiksi upeat perhoset, kovakuoriaiset ja kolibrit, jotka tekevät tapeteista ihanan eläväisiä. Nämä yksityiskohtaiset valokuvatapetit ovat todellisia katseenvangitsijoita, jotka toimivat taiteen tavoin kodin kiintopisteinä.

Jos kukkakuvioitu tapetti ei sovi sisustustyyliisi, on Walls by Patel-malliston graafiset valokuvatapetit toinen ihana vaihtoehto. Kokoelmasta löydät esimerkiksi graafisia valokuvatapetteja leikkisillä aiheilla kuten apinoilla, joilla on kuulokkeet, mutta myös yksinkertaisempia vaihtoehtoja geometrisilla koristeluilla. Graafiset valokuvatapetit sopivat erityisen hyvin suosittuun skandinaaviseen sisustukseen sekä trendikkäisiin tiloihin, jotka ovat sisustettu teolliseen tyyliin.

BRICOFLOR valokuvatapetti Walls By Patel Bunny kodin katseenvangitsija
BRICOFLOR Valokuvatapetti viidakkotapetti Walls by Patel Urban Jungle

Minimalistisen sisustajan suosikki

Yksi minimalistisen sisustuksen haasteista on juurikin pelkistyneisyys, joka monesti kaipaa jonkinlaisen kaavaa rikkovan erikoisuuden päästäkseen kunnolla loistoonsa. Linjakkaat valkoiset ja neutraalit kalusteet sopivat täydellisesti Walls by Patel -valokuvatapettien kanssa yhteen, sillä kalusteet eivät kilpaile tapetin näyttävyyden kanssa.

Itse olen erityisen ihastunut malliston maisema- ja luontotapetteihin, jotka avartavat tilaa ja luovat rennon viihtyisän ilmapiirin. Walls by Patel-mallisto tuo esimerkiksi skandinaavisen luonnon, Alppien uniikit maisemat ja rentouttavat rannat osaksi sisustusta.

Tutustu ja ihastu Walls by Patel -mallistoon täällä: ➤ bricoflor.fi/walls-by-patel

BRICOFLOR valokuvatapetit kylpyhuoneeseen Wall By Patel Canyon sisustusideat kylpyhuoneeseen
BRICOFLOR tapetti Walls By Patel karttatapetti skandinaavinen sisustus
BRICOFLOR Valokuvatapetti Walls By Patel skandinaavisen sisustuksen säväyttäjä

Kestävä kuitutapetti

Walls by Patel-malliston valokuvatapetit eivät ole ainoastaan kauniita, vaan myös todella laadukkaita. Tämän kokoelman kaikki tapetit valmistetaan kuitukankaasta, mikä tekee niiden ripustamisesta erittäin helppoa. Walls by Patel -valokuvatapetit soveltuvat myös keittiöön ja kylpyhuoneeseen.

Laadukkaan materiaalin ansiosta ne eivät myöskään ole helposti syttyviä, mikä tietenkin aina on hyvä asia. Me kaikki tiedämme myös, miten tärkeää on vaalia luontoamme ja Walls by Patel on tämän takia halunnut panostaa ympäristöystävälliseen tuotantoon. Malliston tapettien valmistuksessa käytetään energiatehokkaita ja resursseja säästäviä menetelmiä. 

BRICOFLOR Valokuvatapetti Walls by Patel Rainforest viidakkomaisema sisustusideat ruokailutila
BRICOFLOR Valokuvatapetti köynnös seinällä CRÉATION DESIGNWALLS sisustusideat

Veikeät viidakkotapetit

BRICOFLOR:in valikoimasta löytyvät veikeät viidakkotapetit ovat nuorekkaita ja trendikkäitä. Mikä olisikaan energisoivampaa kuin tapetoida esimerkiksi työhuone kauniin vihertävillä palmunlehdillä. Vihreä ja valkoinen on sisustuksessa lyömätön väriyhdistelmä raikkautta ja väriä, jota rakastan!

Viidakkotapetit ovat loistava vaihtoehto myös sinulle, joka et ole viherpeukalo, mutta kaipaat vehreyttä kotiisi ilman huolen häivää. BRICOFLOR:in valikoimasta löydät viidakko- ja kasvitapetit kaikissa vihreän sävyissä, sekä monivärisinä.

Tässä koristellussa tapettimallistossa seikkailevat myös erilaiset kauniit eksoottiset eläimet ja linnut, ananakset, kaktukset ja meksikolaiset kallot. Viidakkotapetit tarjoavat siis vaihtoehtoja, jotka sopivat moneen eri tyyliin ja tilaan. Jos haluat viedä kotisi sisustuksen vielä seuraavalle tasolle, voit täydentää sisustusta metallinhohtoisilla yksityiskohdilla, jotka sopivat täydellisesti viidakon väreihin. 

Katso näyttävät viidakkotapetit täältä: ➤ bricoflor.fi/viidakkotapetit

BRICOFLOR Vintage tapetti Livingwalls Metropolitan Stories R1 sisustustapetti
BRICOFLOR Vintagetapetti Kuparinsävyt sisustusidea olohuoneen sisustus

Vintagetapetti – Ajaton valinta seinillesi

Viime vuosina vintagetyylistä on tullut todella suosittu, ja hyvästä syystä. Se on ajaton klassikko, joka näyttää kauniilta vuosi vuoden jälkeen. Vintagetapetit luovat sisustukseen uniikin ilmapiirin ja vievät aikamatkalle menneisyyteen.

BRICOFLOR:n vintagetapetit ovat saaneet inspiraationsa eri vuosikymmeniltä. 60- ja 70-luvun vintagetapetteja koristelevat mm. jännittävät graafiset kuviot, kuten hunajakennot, timantit sekä etnodesign. Jos etsit hieman romanttisempia tapetteja, vintagetapetit kukka- ja höyhenmotiiveilla ovat täydellisiä!

Yksilöllisen ja viihtyisän tilan luot yhdistämällä vintagetapetin kanssa moderneja ja vintagetyylisiä kalusteita ja valaisimia. Kauniita, vanhoja huonekaluja on myös hauska metsästää kirppareilta!

Tutustu vintagetapettimallistoon lisää täällä: ➤ bricoflor.fi/vintagetapetit

BRICOFLOR valokuvatapetti tiiliseinä Creation Designwalls tapetti on makuuhuoneen katseenvangitsija
BRICOLOR valokuvatapetti makuuhuoneeseen Creation Atelier Polygon Fox

BRICOFLOR – Laadukkaat tapetit joka tarpeeseen

BRICOFLOR:ilta löydät laadukkaita tapetteja useilta huippuvalmistajilta. Valikoimasta löydät kuitutapettien lisäksi myös edulliset paperitapetit sekä vinyylitapetit, jotka antavat seinillesi kiillon, joka on vaikea luoda millään muulla seinäpeitteellä.

Riippumatta siitä, minkä tyyliset tai mistä materiaalista valmistetut tapetit valitset, voit luottaa siihen, että BRICOFLOR:in myymät tuotteet ovat aina korkealaatuisia. BRICOFLOR:lta voit tilata myös maksuttomat tapettinäyytteet, jos haluat tarkemman kuvan siitä, miltä tapetit näyttävät. 

Käy tutustumassa BRICOFLOR:in tapetteihin ja niiden erilaisiin ominaisuuksiin – uudista kodin ja kesämökin sisustus nopeasti ja edullisesti!

▶︎ BRICOLOR.FI ◀︎

Inspiroivia sisustushetkiä!


6 kommenttia “Tapetti tuo sisustukseen särmää – Uusi ilme kotiin

  1. Hei, kiitos hyvästä sisustusblogistasi ja tapettiesittelystä, upeitahan nuo ovat.

    Kirjoitit syyskussa 2018 sokeritoukkien torjunnasta yhtiössänne (vol1) ja kysynkin, ovatko ötökät pysyneet tuon myrkytyksen jälkeen poissa teiltä ja muilta yhtiössänne? Meille lienee vastaava myrkytys tulossa, niin siksi kyselen.

    1. Netta: sokeritoukkia ei ole sittemmin näkynyt missään. Pitkään kyttäilin etenkin iltaisin ja aamuisin kylpyhuoneen lattioita ja seiniä ja ainoastaan kuolleena niitä pari näin kahden viikon sisällä myrkytyksestä. Olin jo unohtanut totaalisesti että tuo riesa tosiaan joskus oli. Luojan kiitos niistä niljakkeista päästiin eroon. Pienet ötökät ei kuulu mun lemppareihin etenkään kotona.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *