Viikkokimppu – Krysanteemit ja värililjat

Olen aivan pöhkönä kukkiin ja joka kauppareissulla tarttuisi kimppu jos toinenkin matkaan. Onneksi maljakoita ei kuitenkaan ole ylettömästi, joten on pakko välillä myös himmailla tämän kukkaholismini kanssa. Edellisestä kukkaostoksesta on jo pari viikkoa aikaa ja tänään halusin ansaitusti ilostuttaa itseäni edullisella viikkokimpulla. En kuitenkaan osannut valita haluanko liljoja vai kimpun krysanteemeja, joten ostin sitten molemmat… 😁

Viikkokimppu krysanteemeja ja värililjoja - Väriä valkoiseen keittiöön Omakotivalkoinen
Viikkokimppu krysanteemeja ja värililjoja - Väriä valkoiseen keittiöön Omakotivalkoinen
Viikkokimppu krysanteemeja ja värililjoja - Väriä valkoiseen keittiöön Omakotivalkoinen
Viikkokimppu krysanteemeja ja värililjoja - Väriä valkoiseen keittiöön Omakotivalkoinen

Värikäs Pirkka krysanteemikimppu on yksi lemppareistani ja etenkin tuo kelta-valko-vihreä versio. Pirkka värililjojen osalta onkin mielenkiintoista nähdä minkä värisiä liljat ovat, sillä kääreissä ei ollut lainkaan mainintaa väristä. Liljat olivat tarjouksessa ja ostin kaksi kimppua. Toinen kimppu saattaa varovaisen arvion mukaan olla oranssi ja toinen mahdollisesti valkoinen. Kukat ovat vielä niin nupuillaan, että on vaikea sanoa mitä sieltä lopulta esiin putkahtaa. 😊

Ihanaa tiistaita ja Eino Leinon päivää kaikille!

Lue myös: ➤ Kukkalakossa – Kaunis kattaus viherkasveilla


6 kommenttia “Viikkokimppu – Krysanteemit ja värililjat

  1. Pia: En ole vielä ehtinyt, pari muuta projektia pitää ensin saada kotona valmiiksi. 🙂

 1. Minä rakastan myös kukkia ja joka viikko ostan uuden kimpun, jos vanhat ovat lakastuneet. Tällä kertaa meillä on myös krysanteemikimppu ja väri on vaaleanpuna-liila sekoitteinen. Syy tuohon värin ostoon on sohvassa oleva pentikiltä ostamani tyynynpäällinen, joka sopii kukkien väriin täydellisesti. Ostin sen Lidlistä maanantaina. Lidlistä saa todella laadukkaita kukkia halpaan hintaan. Omani ovat urna- maljakossa. Kukat todellakin piristävät päiviä. Kuumuus kyllä tekee niistä lyhytikäisiä, kuten esim. Pioni aukeaa tällä ilmalla ennätys vauhdilla . Krysanteemit ovat kestäviä ihan millaisessa ilmassa tahansa. Tykkään myös tuosta valko-vihreä-keltainen versiosta. Ihanat värit valkoiseen kotiin. ❤️

  1. Pitju: Tämä lämpö vauhdittaa todella kukkien aukeamista. Minulla on kolme liljaa jo auki vaikka eilen olivat vielä ihan nupuillaan. Oransseja ovat. 🙂 Vaaleanpuna-lila kimppu on varmasti tosi kaunis. <3

   Lidlistä olen joskus ostanut pieniä viherkasveja ja pari kertaa liljakimppuja. Kukat menee täällä niin nopeasti kaupaksi että yleensä on vesiämpärit tyhjillään kun käyn asioimassa. Täytyisi joskus mennä heti aamupäivästä kokeilemaan onneaan. 🙂

 2. Kannattaa mennä aamupäivästä , ne todellakin loppuvat kesken. Ihanaa, kun saatiin Lidl tähän lähelle.

  1. Pitju: Näin on! 🙂 Lidlistä tekee välillä tosi hyviä löytöjä. Äitini sieltä löysi pari vuotta sitten kesämekon joka on edelleen ihan kuin uusi. Värit eivät ole haalistuneet eikä saumatkaan kiertyneet, mikä oli todella iloinen yllätys alle 10 euron mekolle. Miehelle sieltä ostin lenkkarit taannoin kun hänellä hajosi vanhat ja piti puoleen tuntiin saada äkkiä uudet tilalle ja olin sopivasti Lidlin kulmilla. Nekin ovat olleet todella hyvät ja mies on itse ihan ymmyrkäisenä siitä että nämä 19,90 euron Lidlin juoksulenkkarit eivät ole lainkaan hullummat, eivätkä huonommat kuin Asicsen satojen eurojen mallit. Lidlin lenkkareissa luki että ne on tehty Saksassa saksalaisen lestin mukaan, mukava yllätys tuokin kun aina ajattelee automaattisesti että edulliset tuotteet ovat Kiina-kamaa. 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *