Äänestä suosikkiasi ja voita Muurame koulupöytä

Kaupallinen yhteistyö: Muurame Oy

Mahtavia uutisia! Muuramen legendaarinen Back to School -koululaiskampanja on käynnissä ja saat nyt -15% alennusta valikoiduista koulu- ja työpöydistä, lisävarusteista sekä Jolla- ja Jungmanni-lastensängyistä, poislukien Milla-pinnasängyn. Etukampanja huipentuu upeaan arvontaan, jonka palkintona on Muuramen TP1103 -työpöytäkokonaisuus – katso alta ohjeet ja käy osallistumassa! 🙂

Muurame koululaiskampanja ja arvonta

Kuva: Muurame

Äänestä ja voita ikioma Muurame klassikkopöytä

Minulla on ollut ilo ja kunnia saada tehdä yhteistyötä Muuramen kanssa jo vuodesta 2014 asti ja rakkauteni Pirkko Stenrosin designiin ja Muurame-kalusteiden monipuolisiin käyttömahdollisuuksiin on vain kasvanut vuosien varrella. Yksi merkittävimpiä sisustuksemme yksityiskohtia on juurikin Muuramen kalusteet, joita löytyy lähes jokaisesta kodin huoneesta.

Muuramen Back to School -edut ovat voimassa 15.8.2021 asti Muuramen verkkokaupassa sekä jälleenmyyjillä kautta maan! Lisätietoa kampanjasta ja tuotteista löydät arvonnan ohella kampanjan omilta sivuilta!

Voit osallistua arvontaan äänestämällä Muuramen kampanjasivulla suosikkiasi! Osallistujien kesken arvontaan Muurame Ohut Ällä TP1103 työpöytäkokonaisuus, joka sisältää L-tason (60200), Pikku-TuplaModulin (42600) ja sokkelin (80400). Palkinnon arvo 797,00€. Arvontaan voit osallistua 26.7.2021 saakka.

▶︎ MUURAME-KOULULAISKAMPANJA-ARVONTA ◀︎

Leppoisaa lauantaita kaikille!


Seuraa myös Instagramissa 

2 kommenttia “Äänestä suosikkiasi ja voita Muurame koulupöytä

    1. Happystarhome 2: Arvonta on todellakin omassa luokassaan! 🙂 Kannattaa ehdottomasti osallistua!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *