Minna Parikan uniikki ja upea koti

Minna Parikka on yksi Suomen kuuluisimmista muotialan designereista ja hänen kenkämallistonsa leikkisyys, räväkkyys ja suloisuus on aistittavissa myös hänen kotinsa sisustuksessa. Minna Parikan upea koti on täynnä uniikkeja ja rohkeita yksityiskohtia, joista inspiroiduin aivan sata lasissa! ❤︎ Ullanlinnassa sijaitseva paritalokoti on juuri tullut myyntiin NORD LKV:lle ja tämän tasoisia helmiä ei montaa Helsingin ytimestä löydy – katsokaa ja ihastukaa!

Minna Parikan koti on upea ja uniikki - Sisustusuutiset Omakotivalkoinen

Raikas ja avara keittiö täynnä mahdollisuuksia

Rakastan sitä miten harmoniselta sisustus kokonaisuutena näyttää. Tässä on myös loistava esimerkki siitä miten I-muotoisesta keittiöstä saa toimivan ja tilavan. Keittiö ei mielestäni kaipaa edes saareketta ja jos sellaisen haluaisi, niin se olisi helppo lisätä tilaan siirtämällä ruokapöydän lähemmäs oleskelutilaa. Toinen vaihtoehto saarekkeen paikaksi olisi keittiön isomman ikkunan puolella oikealla, jolloin vasemmalle jäisi tilaa ruokapöydälle. Oijoi, tässä asuntopohjassa on variaatioiden mahdollisuuksia yllin kyllin.

Minna Parikan koti on upea ja uniikki - Sisustusuutiset Omakotivalkoinen

Erilaisia muotoja ja värejä

Yläkerran avoin pohjaratkaisu on minulle erityisen mieleinen ja tykkään siitä miten valo pääsee kulkemaan läpi huoneiston. Valkoiset pinnat ja skandinaavisen vaalea lattia toimivat pohjana värikkäille tekstiileille, tauluille ja esineille. Tykkään myös siitä miten erilaisille muodoille ja väreille löytyy parit, esimerkkinä läpinäkyvä pallotuoli ja korkeassa portaikkotilassa riippuvat valaisimet.

Minna Parikan koti on upea ja uniikki - Sisustusuutiset Omakotivalkoinen
Minna Parikan koti on upea ja uniikki - Sisustusuutiset Omakotivalkoinen

Ripaus ylellisyyttä, leikkisyyttä ja 60-luvun vivahteita

Kylpyhuoneessa harmonia ja rauhallinen tunnelma ovat lähes käsin kosketeltavissa näistä kuvista. Kokonaisuus yhdistelee tasapainoisesti ylellisyyttä, leikkisyyttä, pehmeyttä, modernia nykyaikaa ja 60-luvun kukkaistyyliä. Kaiken kruunaa hyvä valaistus.

Minna Parikan koti on upea ja uniikki - Sisustusuutiset Omakotivalkoinen

Uniikki paritalokoti omalla sisäänkäynnillä Ullanlinnassa

Minna Parikan Ullanlinnan uumenissa sijaitseva uniikki kaksikerroksinen paritalo on varustettu omalla sisäänkäynnillä. Tämän kodin kaltaisia myyntikohteita on erittäin harvoin tarjolla ja vahvasti veikkaan että tämä kohde ei kauaa vapailla markkinoilla ehdi olemaan. Etuoven sivuilta löydät runsaasti lisäkuvia ja -tietoa, ja voit piipahtaa myös virtuaalivierailulla Minna Parikan kotona. Kurkkaa siis tänne: ➤ etuovi.com/kohde/21851497

Inspiroivaa ja iloista viikonloppua kaikille!

Kuvat: © Matti Hämäläinen / Visual Business Oy. Kohde: Päivi Siggberg, NORD LKV


Seuraa myös Instagramissa 

2 kommenttia “Minna Parikan uniikki ja upea koti

  1. Kuinka moni meistä haluaa tuon valkoisen pupunkorvatuolin? Tietäisin meillä parikin paikkaa 😉 Kaunis koti hänellä, varmaan ostaja löytyy. Mieleen jäi ensimmäisten kuvien, eli keittiötilan lattia, aika eläväinen. Inspiroivaa katsella näitä, kieltämättä.

    1. Tyylimuru: Tuo pupu-tuoli on ihan mielettömän suloinen ja kelpaisi todellakin omaankin kotiin. 🙂 Inspiroiduin tästä Parikan kodista ja muuta ei voi kuin ihastella miten hauskoja yksityiskohtia ja kivoja värejä kodin rauhallisen skandinaaviseen peruspohjaan on oleskelutilojen ja keittiön osalta toteutettu. Hänen makuuhuoneensa (josta löytyy kuvia Etuoven sivuilta) on myös mieleenpainuva, vaikkakaan itse en ihan noin räväkässä tilassa osaisi rauhoittua yöpuulle. 🙂 Erilainen ja ihana koti kokonaisuudessaan.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *