Moebe kehykset – Minimalistinen sisustusalttari

Ostin pari Moeben kehystä yhden vanhemman kehykseni kaveriksi ja somistin olohuoneen tasolle hillityn ja hallitun kokoelman kauneimpia sisustusesineitäni minimalistisessa hengessä. Teräksiset Moebe-kehykset* ovat ehdottomasti kauneimpia kehyksiä mitä maa päällään kantaa ja rakastan niiden erilaisuutta ja moniulotteisuutta.

Moebe kehykset minimalistinen valkoinen sisustus - Omakotivalkoinen
Moebe kehykset minimalistinen valkoinen sisustus - Omakotivalkoinen

Modernit Moebe-kehykset saatavana neljässä koossa

Teräksisten rimojen välissä olevien akryylilevyjen väliin voi sujauttaa monenlaisia asioita, kuten kuivattuja kukkia ja lehtiä, julisteita, valokuvia ja lehtileikkeitä. Metallisia rimoja kiertävä joustava kuminauha mahdollistaa ripustuksen myös seinälle.

Suurin Moebe-kehyksistä on kokoa A2 ja sen sisällä on 30x40cm kokoinen printtijuliste. Keskimmäinen on A3 ja siihen optimaalisin printtikoko on 21x30cm. Pienin on kokoelmani vanhin ja kooltaan A4, jonka sisälle sujautin 13x18cm kokoisen julisteen. Moebe-mallistoon kuuluu vielä näiden lisäksi perheen pikkuruisin A5-kokoinen kehys, mutta sitä minulla ei ole.

Moeben teräskehyksiä* on saatavana valkoisen lisäksi myös mustana, vaaleanharmaana, roosana, petroolinsinisenä, tummanpunaisena, sekä puisena tammen ja saarnin sävyissä.

Moebe kehykset minimalistinen valkoinen sisustus - Omakotivalkoinen
Moebe kehykset minimalistinen valkoinen sisustus - Omakotivalkoinen

Upea Jysk HELGI -pöytävalaisin

Minulta säännöllisesti kysellään tuosta tasolla näkyvästä valaisimesta, joita meillä on siis kaksi (toinen sijaitsee makuuhuoneessa seinäkaapin päällä TÄÄLLÄ). Kyseessä on Jyskin erittäin edullinen metallinen HELGI-valaisin, jonka pelkistetty muotokieli ihastuttaa minua vuodesta toiseen. Korkeutta valaisimella on 46cm ja sitä löytyy edelleen Jyskin valikoimasta, valaisimen löydät TÄÄLTÄ. Tällä hetkellä se on näköjään alennuksessakin ja hintaa tasan 20 euroa. 🙂

Kivaa keskiviikkoa kaikille!

*sisältää kaupallisen linkin2 kommenttia “Moebe kehykset – Minimalistinen sisustusalttari

  1. Mikäs sohva sieltä kuvasta pilkottaa? Milloin näytät meille lukijoille olohuoneesi? Siitä on tositosi pitkä aika kun olet viimeksi sitä kuvannut.

    1. Pia: vanha soderhamin sohva se vain on. Uusien muutosten myötä se on itseasiassa juuri oikean kokoinenkin, joten loppu hyvin kaikki hyvin sohva-asian kansa. 🙂 Postauksia on tulossa mm. Takasta, matosta ja järjestyksestä. 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *