Minimalistista taidetta – Line Art julisteet & Moebe-kehykset

Lukijani Tuula toivoi postausta olohuoneen tasolla olevista Line Art -printtijulisteista ja niiden kehyksistä. Julisteiden hennot ihmishahmot on piirretty kalligrafiamaisella tekniikalla ja tilasin ne Deseniolta alkuvuodesta. Läpinäkyvät minimalistiset kehykset ovat tanskalaisen Moeben. Yksinkertaisen pelkistetty on kaunista ja rakastan tätä olohuoneen tasolle sommittelemaani sisustusalttaria!

Minimalistista taidetta kalligrafia printtijulisteet - Omakotivalkoinen
Minimalistista taidetta kalligrafia printtijulisteet - Omakotivalkoinen
Minimalistista taidetta kalligrafia printtijulisteet - Omakotivalkoinen

Minimalistiset Moebe-kuvakehykset

Moebe on hienopuuseppä Anders Thamsin sekä arkkitehtien Nicholas Oldroydin ja Martin D. Christensenin luoma tanskalainen designbrändi. Moeben tuotteet ovat muodoltaan intuitiivisia ja pelkistettyjä. Tunnetuimpia ovat juurikin nämä minimalistiset kuvakehykset, joita on saatavana useissa eri väreissä sekä kahdessa puunsävyssä.

Omat kehykseni ovat kokoa A4, A3 ja A2. Lisäksi valikoimassa on kehysperheen pienin A5-kokoinen kehys. Valkoiset Moebe-kehykset* ovat jauhemaalattua alumiinia ja kehysten neljä rimaa yhdistetään toisiinsa valkoisella paksulla kumilenkillä. Kehyslasit eivät ole lasia vaan akryyliä ja siten erittäin turvalliset myös lastenhuoneisiin.

Valokuvat ja julisteet asennetaan kahden akryylilevyn väliin ja kehyksiä voi läpinäkyvyytensä ansiosta hyödyntää myös muunlaisissa installaatioissa, esimerkkinä kuivatut kukat ja viherkasvien lehdet, jotka näyttävät upealta ikkunan edessä. Kehykset voidaan ripustaa roikkumaan rimoja ympäröivästä kumilenkistä.

Minimalistista taidetta kalligrafia printtijulisteet - Omakotivalkoinen
Minimalistista taidetta kalligrafia printtijulisteet - Omakotivalkoinen

Line Art – Ihmishahmojen aaltoileva viiva

Desenion Line Art -malliston julisteita tilasin yhteensä 6kpl, kaksi per kehys. Näin voin helposti vaihtaa kuvaa kääntämällä kehyksen vain toisin päin. Line Art -julisteiden paperi on vahvaa ja paksua, eikä musta kuvio näy paperin läpi. Rakastan kalligrafia-tekniikkaa ja kaunokirjoitustaidetta, jonka vuoksi olen aivan heikkona myös näihin ihmishahmoja mukaileviin aaltoilevan viivan piirustuksiin. ❤︎

Pirtsakkaa perjantaita kaikille!

*sisältää kaupallisen linkin

Lue myös: ➤ Muurame-kaappi olohuoneen seinällä


Seuraa myös Instagramissa 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *