24Rent kokemuksia pakettiauton vuokrauksesta

Kaupallinen yhteistyö: 24Rent

Kotimainen perheyritys 24Rent on Suomen suurin yhteiskäyttöautopalvelu ja valikoimasta löytyy yli 1000 autoa yli 30 eri kaupungista. Olemme vuokranneet autoja parista tunnista pariin vuorokauteen, pääosin pakettiautoja muuttoja ja IKEA-reissuja varten. Kokemusta 24Rentistä on kertynyt jo kymmenen vuoden ajalta ja ensimmäinen kosketus heidän palveluunsa tapahtui, kun vuokrasimme pakettiauton kuljettaaksemme IKEA:sta ison satsin Bestå-kaappeja.

24Rent kokemuksia pakettiauton vuokrauksesta Omakotivalkoinen
24Rent kokemuksia pakettiauton vuokrauksesta Omakotivalkoinen

24Rent kokemuksia

Vuokrasin viime viikolla pakettiauton pariksi tunniksi äitini vanhan astianpesukoneen kuljettamista varten, jonka veimme Sortti-kierrätysasemalle. 24Rent-vuokrauspalvelussa auto varataan kätevästi suoraan yrityksen nettisivulta. Nettisivuilta näkee halutulle ajalle vapaana olevat autot, autojen tiedot ja niiden sijainnit.

Sopiva B-kortilla ajettava automaattivaihteinen Renault Trafic -pakettiauto löytyi yllättäen ihan naapurista, kävelymatka auton luo oli 2 minuuttia. Auto oli todella hyvässä kunnossa ja miellyttävän pehmeä ajaa. Pakettiauton mukana tuli vakiona myös nokkakärryt, joilla astianpesukoneen sai helposti kuljetettua autolle ja autolta Sortti-aseman kierrätyspisteelle. Hintaa parin tunnin varaukselle tuli 25 euroa, joten hintataso on todellakin kohdillaan.

24Rent kokemuksia pakettiauton vuokrauksesta Omakotivalkoinen
24Rent näin vuokraat auton 5 minuutissa Omakotivalkoinen

Pakettiauton vuokraus – Näin toimii 24Rent

Auton varauksen jälkeen sain sähköpostiini varausvahvistuksen, jossa oli selkeät ja tarkat ohjeet vuokrauspalvelun käyttöä varten. 24Rentin vuokra-autot sijaitsevat usein pysäköintihallissa tai kadunvarsiparkissa ja varausvahvistuksessa oli linkki karttaan, joka opasti minut suoraan auton luo. Saavuttuani paikan päälle minun tuli ensimmäisenä tarkastaa auton ulkoinen kunto ja ottaa valokuvat nettisivun ohjeiden mukaisesti auton jokaisesta kulmasta. Tämän jälkeen auton ovet avautuivat nettisivulla olevaa vahvistuslinkkiä painamalla ja auto voitiin ottaa käyttöön.

Auton varaus, nouto ja palautus onnistuvat helposti ympäri vuorokauden kaikkina viikonpäivinä. Ennen palautusta autot tulee tankata itse. Vuokra-auton palautus toimii tismalleen samalla tavalla kuin käyttöönotto ja on helppoa kuin heinänteko. Jos sinun pitää tehdä muutoksia, kuten pidentää vuokra-aikaa tai haluat aktivoida lisävakuutuksia kesken ajon, onnistuvat nekin saman nettisivun kautta. 24Rentin asiakaspalvelu on aina apunasi, jos satut kohtaamaan ongelmia. Nettisivulta löydät asiakaspalvelu-ikonin, joka yhdistää sinut välittömästi asiakaspalvelijalle.

24Rent kokemuksia pakettiauton vuokrauksesta Omakotivalkoinen

Monenlaisia autoja henkilöautosta minibussiin

24Rentillä on vuokrattavana monenlaisia autoja ja ne voidaan jakaa viiteen eri pääkategoriaan, joita ovat 5-oviset henkilöautot, farmariautot, pakettiautot, SUV eli katumaasturit ja minibussit. Saatavana on myös ekologisempia ja taloudellisempia hybridiautoja. Minibussilla matkustaa isompikin porukka esimerkiksi juna-asemalta hotellille ja autoa voi kätevästi hyödyntää myös muissa siirtymämatkoissa.

Jos tarvitset autoa pitempiaikaisiin tarpeisiin, sopii sinulle minileasing-palvelu, joka kulkee nimellä 24Leasing. 24Leasingin kautta voit vuokrata auton kuukaudeksi tai useammaksi. Minileasing-autot noudattavat pääosin samaa kaavaa kuin lyhytaikaisemmatkin vuokra-autot. Tutustu 24Leasing-palveluun lisää täällä: ➤ 24rent.fi/minileasing

Palvelurepertuaariin kuuluu myös 24Go, joka mahdollistaa autojen lyhytaikaisen vuokrauksen minuuttiperusteisesti. Tämä sopii lyhyille pyrähdyksille esimerkiksi työpaikalta palaveriin ja takaisin.

24Rent kokemuksia pakettiauton vuokrauksesta Omakotivalkoinen

24Rent henkilöauton vuokraus

24Rent vuokra-autojen hinnat määräytyvät mm. auton sijainnin, mallin sekä vuokra-ajan mukaan. Edullisimmillaan 5-ovisen henkilöauton voi saada Helsingistä vuorokaudeksi vuokralle alle 50 eurolla. Vuokrasimme vuosi sitten auton 24 tunniksi ja ajelimme Kotkaan moikkaamaan ystävää.

Auto oli tuliterä ja aivan uuden veroinen 5-ovinen henkilöauto, jolla oli ilo matkustaa pitempikin reissu. Emme tällöin valinneet halvinta vaihtoehtoa, jonka olisi saanut 40 eurolla, vaan otimme isolla takaluukulla varustetun auton, jonne saimme neljän henkilön reissukassit hyvin mahtumaan. Vuorokauden vuokra kustansi kaikkineensa 88 euroa, jonka jaoimme neljään pekkaan.

24Rent kokemuksia pakettiauton vuokrauksesta Omakotivalkoinen

Kenelle 24Rent ja 24Leasing sopivat?

Kotimaisen 24Rental Network Oy perheyrityksen tarjoamat 24Rent ja 24Leasing -palvelut sopivat kaikille vuokra-autoa tarvitseville niin lyhyeen kuin pidempäänkin käyttötarpeeseen. 24Rent kokemuksia minulle on kertynyt vuosikymmenen varrella lähemmäs parikymmentä ja vuokraamani autot ovat olleet aina hyväkuntoisia ja sisätiloistaan siistejä. Tämä on minulle todella tärkeää etenkin omia tavaroitani kuljetettaessa, sillä haluan että tavarani pysyvät puhtaina ja hajuttomina kuljetuksen ajan.

Ja näin autottomana ihmisenä siistikuntoisten ja edullisten vuokra-autojen hyödyntäminen tavaroiden siirrossa mahdollistaa ylipäätään IKEA-reissuni… ja niitä on todellakin tullut tehtyä. 🙂

Tutustu Suomen laajimpaan ja monipuolisimpaan 24Rent yhteiskäyttöautopalveluun ja vuokraa auto 5 minuutissa:

24rent.fi

Ihanaa päivää kaikille


Seuraa myös Instagramissa 

Miia / Oma Koti Valkoinen - -

4 kommenttia “24Rent kokemuksia pakettiauton vuokrauksesta

    1. Pilvi: en ole nyt hetkeen julkaissut uusia suosikkeja kun ne eivät päivity etusivulle. Koko sivu pitäisi rakentaa uudestaan jotta sen saisi toimimaan.

  1. Tarvitsisimme pakettiautoa ison muuttoprojektin järjestämiseen vähintään kuukaudeksi. Huomasin, että on olemassa minileasing-vaihtoehto pidemmälle ajalle. Onkohan vastaavaa saatavana yksityisille vai vuokraavatko vain yrityksille? Uskon nimittäin että pitkäaiakainen vuokraus olisi edullisempi tuollaisena pakettina kuin päivä kerrallaan. Täytyy tutkia vaihtoehtoja.

    1. Pirkko: Minileasing on saatavana myös kuluttaja-asiakkaille. Auton liisaaminen satunnaisiin tarpeisiin on ekologisempaa ja kustannukseltaan edullisempaa kuin hankkia oma auto. Ystäväni vuokrasi juuri kesälomalla kuukaudeksi auton 24Rentistä ja lähti kiertämään ympäri Suomea asuvat sukulaiset ja ystävät, joita ei ole kolmeen vuoteen päässyt näkemään. Ihana roadtrip pitkin Suomen teitä ja samalla on laitellut kuvia nähtävyyksistä joissa ovat käyneet matkansa varrella. Yyteri varsinkin on kesäisin näkemisen ja kokemisen arvoinen paikka, sinne haluaisin itsekin lähteä käymään vielä tämän kesän aikana. ❤️

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *