Savo iLED – Tunnelmavalaistus keittiöön

Kaupallinen yhteistyö: Savo

Valaistus on kauniin ja viihtyisän sisustuksen tärkein osa-alue. Valaistuksen avulla tilaan luodaan tunnelmaa, toiminnallisuutta ja täyteläisyyttä. Valaistuksella voit häivyttää tyhjiä kohtia ja korostaa kiintopisteitä, joihin haluat huomion ensisijaisesti kohdistuvan. Meidän minimalistisen ja pelkistetysti kalustetun kodin sydän on valaistus ja oleskelutilan keskiössä oleva keittiö täydentyi Savon iLED-valoilla.

Savo iLED - Tunnelmavalaistus keittiöön
Savo iLED - Tunnelmavalaistus keittiöön
Savo iLED - Tunnelmavalaistus keittiöön

Helppo ja nopea asentaa itse

Savo iLED -profiilivalo koostuu neljästä osasta – alumiiniprofiilista, iLED-valonauhasta, kaukosäätimestä ja muuntajasta virtajohtoineen.

Tarrakiinnitteinen valonauha asennettiin alumiiniprofiilin sisään ja kevytrakenteinen profiili kiinnitettiin muutamilla ruuveilla keittiökalusteiden alareunaan sokkelin kohdalle. Alumiiniprofiilin maidonvalkoinen valon suojaprofiili päästää valon lävitseen ja luo häikäisemättömän ja miellyttävän valaistuksen.

Savo iLED - Tunnelmavalaistus keittiöön
Savo iLED - Tunnelmavalaistus keittiöön
Savo iLED - Tunnelmavalaistus keittiöön

Häikäisemätön valolista

Keittiössä on yhteensä kaksi iLED-profiilivaloa, toinen on keittiöseinällä kalusterungon pohjassa ja toinen saarekkeen pöytätason pohjassa istuinosan puolella.

Aiempaan saarekkeen pohjassa olleeseen valolistaan verrattuna uusi profiilin sisällä kulkeva iLED-profiilivalo on miellyttävämpi, sillä valo ei häikäise olohuoneen puolella matalalla sohvalla istujaa. Alumiiniprofiilin maidonvalkoinen valon suojaprofiili pehmentää kirkkaiden LED-säikeiden tuottaman valon.

Savo iLED - Tunnelmavalaistus keittiöön
Savo iLED - Tunnelmavalaistus keittiöön
Savo iLED - Tunnelmavalaistus keittiöön

Valkoisen sävyn säätömahdollisuus 2700-6500K

Savo iLED -valaisinten valkoisen valon sävyä voidaan säätää lämpimästä valkoisesta viileään luonnonvalkoiseen värilämpötilojen 2700–6500K välillä. Valon kirkkaus vuorostaan säätyy supertehokkaasta työvalosta kodikkaan himmeäksi tunnelmavaloksi.

iLED-profiilivaloista voidaan rakentaa erilaisia ja eri pituisia valaistuskokonaisuuksia liitososia hyödyntämällä. iLED-valonauha voidaan katkaista 25mm välein ja sitä suositellaan käytettäväksi yhdessä alumiini- ja suojaprofiilin kanssa. Eloksoitu alumiiniprofiili voidaan katkaista haluttuun mittaan. Profiilin ansiosta LED-nauha ei ylikuumene ja on turvallinen käyttää myös keittiössä.

Savo iLED - Tunnelmavalaistus keittiöön
Savo iLED - Tunnelmavalaistus keittiöön
Savo iLED - Tunnelmavalaistus keittiöön

Valaistusratkaisut kodin kaikkiin tarpeisiin

Kotimaisen Savon valikoimasta löydät valaistusratkaisut kodin kaikkiin tarpeisiin. Tutustu valikoimaan ja inspiroidu valaistusideoista täällä:

savo.fi/valaistus

Valoisaa päivää kaikille!

Lue myös: ➤ Savo iLED RONDO – Valopeili luo tunnelmaa


Seuraa myös Instagramissa 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *