Uudet tekstiilit makuuhuoneeseen

Hyödynsin Stockan verkkokaupan Black Weekend -kampanjan* 20% alennusta ja tilasin makuuhuoneeseen uudet tekstiilit ja kolme Malian tuoksukynttilää. Peittoa en uutta ostanut, kun se on keväällä uusittu, mutta tyynyt, lakanat, päiväpeiton ja koristetyynyt sisätyynyineen ostin ja ensi viikolla pitäisi paketin saapua…

Yritän aina mahdollisuuksien mukaan ostaa suomalaisia ja Suomessa valmistettuja tuotteita, niin myös tällä kertaa.

Joutsen Triplus Mega Ferme -untuvatyynyt* ovat turvallisia, myrkyttömiä ja eettisiä ja ne valmistetaan yrityksen omassa vuodevaatetehtaassa Riihimäellä. Halusin tällä kertaa isommat tyynyt ja ostin verkkokaupasta kaksi 60x80cm kokoista untuvatyynyä.

Tuplakokoinen pussilakana*, 60x80cm kokoiset tyynyliinat* ja 25cm korkea muotoonommeltu kuminauhalakana* ovat Casa Stockmannin rapsakkaa perkalepuuvillaa ja näistä lemppareistani en luovu koskaan.

Petaukseen ja pötkötykseen ostin Himlan ekologisen luomupuuvillaisen Dani-päiväpeiton*, joka soveltuu myös torkkuviltiksi. Päiväpeitossa on ihana struktuuri ja se toimii vastakohtana sileälle perkaalipuuvillalle.

Muhkeutta petaukseen tuo 50x50cm kokoiset Casa Stockmannin pellavaiset tyynynpäälliset* ja niiden eteen keskelle jouluisena bonuksena menin ostamaan superihanan mustavalkoisen Pentikin Tokka-tyynynpäällisen*. Tyynynpäällinen on koristeltu kalliagrafiamaisilla poroilla ja se tuo ripauksen maustetta muutoin valkoiseen petaukseen.

Tuoksukynttilöitä ostin reilummin kerralla kun niistäkin 20% alennuksen nyt saa. Kotimaisen Malian tuoksukynttilät* ovat maailman parhaita, enkä liioittele ollenkaan. Malian kynttilät ovat laadukkaita, tyylikkäitä, turvallisia, riittoisia ja ihanan tuoksuisia.

Stockmannin Black Weekend jatkuu sunnuntai-iltaan saakka ja lähes kaikista kodin, muodin ja kosmetiikan osastojen tuotteista lähtee 20% hinnasta pois – koskee myös joulukoristeita ja Stockmannin ihania joulupalloja! 🙂

stockmann.com*

Tuotekuvat: Stockmann / brändit, *sisältää kaupallisen linkin


Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *