Puu tekee paluun sisustukseen

Sekä White Star-blogin Suffeliini, Maailman Paras Paikka-blogin Jossu että Decor-blogin Sini haastoivat minut kertomaan mitkä sisustustrendit tulevat tänä vuonna nousemaan pinnalle ja mitkä hiipuvat unholaan. Kiitos molemmille ihanille naisille tästä haasteesta! <3

51064b57c98c7ec37100002c.jpg

Jo viime vuoden lopulla oli nähtävissä puunsävyjen ja erilaisten puukuosien paluu sisustukseen ja nyt niitä on alkanut ilmestymään rytinällä monen valmistajan tuotevalikoimiin. 🙂

51064c55c98c7efa1c000023.jpg

51064c5cc98c7e6c3d000030.jpg

51064ca3c98c7eb80700000c.jpg

51064cb2c98c7e5610000138.jpg

51064caec98c7eb807000011.jpg

51064c84c98c7e695b000027.jpg

51064c6ac98c7e695b000022.jpg

51064c98c98c7e695b00002c.jpg

51064c9dc98c7e6c3d000049.jpg

51064c71c98c7efa1c000028.jpg

Puunsävyissä trendien aallonharjalla ratsastavat sekä vaaleat että tummat sävyt. Tammi ja koivu varsinkin nostavat kiinnostuksen uusiin korkeuksiin ja näiden ohella myös oma inhokkini PYÖKKI tekee näyttävän paluun. 😀 Pähkinän sävyt lisääntyvät myös ja parin vuoden tauon jäljiltä sekin pääsee takaisin trendisävyihin. 🙂

Puu- ja metsäteemaa tulemme näkemään paljon myös tekstiileissä ja pienemmissä sisustusesineissä.

51064c78c98c7e561000011a.jpg

51064c91c98c7e0d2800000c.jpg

51064c8cc98c7e6c3d00003f.jpg

Ja valaisimien osalta luonnollisuus tulee olemaan tärkeä määrittävä tekijä. Materiaalina tullaan näkemään paljon puuta, puunsävyjä sekä pehmeitä pellavaisia varjostimia.

51064c54c98c7e7b20000033.jpg

Poistuvia trendi-ilmiöitä veikkaan olevan keinokuituiset materiaalit ja paljettiset tekstiilit. Uskon että aitous on merkittävä tekijä seuraavan parin vuoden aikana ja uusi nousukausi alkaa perus-puuvillalla ja villalla. Näiden lisäksi pellava, silkki ja nahka jatkavat vahvasti eteenpäin. Valkoisen pääpaino alkaa pikkuhiljaa siirtymään vaaleuteen, johon on liitetty joukkoon vaaleita puunsävyjä, kuten koivua ja tammea. Valkoinen on kuitenkin aikaa kestävä perusväri, joka ei varsinaisesti tule poistumaan virallisista trendeistä vaikka hieman hiipuukin taustalle hetkeksi. Trendit tulevat ja menevät, sisustusmaku muuttuu, mutta valkoinen on ja pysyy! <3 <3

Tämän haasteen tahdon antaa eteenpäin seuraaville suosikkiblogeilleni:

Kirpparikeiju

SisustusUnelmia

VaniljaHouse

Beauty Of Life

Kotomo

Ihanaa alkanutta viikkoa kaikille! <3

(Kuvat: Hobbyhall)

52 kommenttia “Puu tekee paluun sisustukseen

 1. Onneksi jokaista trendiä ei tarvitse lähteä noudattamaan vaan saa pitää oman tyylinsä. Myös minun inhokkini on pyökki ja juuri kesällä sain lopulta myytyä pyökkisen vitriinin, joka oli aika kamala. Uskon, että oma musta-valkea tyyli säilyy itsellä loppuiän, ripauksena harmaata ja beigeä antamassa &quot;väriä&quot; 😀 Ja itselleenhän sitä kotiaan sisustaa eikä trendejä varten 😉

  1. Rita: sanos muuta! 😀 Pyökki on pahimmillaan (se lastulevy-viilu) aivan kamala. Oman ensimmäisen kotini sisustin kokonaan pyökillä ja sen seurana oli sininen. Yök niitä aikoja. 😀 Minäkin pidän valkoisessa pääpainon varmasti lopun ikäni, valkoista olen aina rakastanut vaikka menin vuosi tuhannen alussa innoissani mukaan pöykki-villitykseen. :)<br />
   <br />
   Aika moni muukin tuleva trendi jää omalta osaltani sivuun, kuten kuosit (en ole koskaan oikein tykännyt kuvioista kotona) ja suurin osa väreistäkin. 🙂 Oma koti on paras koti, niinhän se menee.<br />
   <br />
   Mukavaa alkanutta viikkoa! &hearts;

   1. Kirpparikeiju: &hearts; &hearts; &hearts; Mie olen lukenut sinun blogia jo kaaaaaauan. 🙂 Ja sinua on kiittäminen vaateinspiksistä, muistan vieläkin ne sinun viime keväiset kirpparilöydöt ja siitä lähti oma kipinäni ostaa vaatteet pääasiallisesti huutonetistä. Kirppareille tahtoisin päästä tulevana kesänä kiertelemään, nyt on ollut muutaman vuoden tauko nimittäin. teini-iässä ostin paljon juttuja kirppareilta ja Uffista. Silloin vuonna 95-98 se oli omassa kaveripiirissäni tosi suosittua, porukalla mentiin kirppareille ja uffiin shoppailemaan. :)<br />
    <br />
    Mie olen huomannut samoja juttuja, joskus ajattelin että en kiinnostuisi kristallivalaisimista omassa sisustuksessa, mutta niinpä vaan rakastuin niihin ja rakastan edelleen, vuosien jälkeenkin. &hearts; &hearts; Ja Kartellin Combonibil-laatikosto on ollut myös sellainen, että en ensin nähnyt siinä mitään ihanaa, mutta nyt kun monella sellainen on ja näkee miten kivasti se sopii erilaisiin sisustuksiin niin olen alkanut miettimään itsekin sellaisen ostamista. :)<br />
    <br />
    Jään innolla odottamaan sinun postausta, sie tarkastelet asioita niin monenlaiselta kantilta ja tykkään tyylistäsi makustella juttuja. :)<br />
    <br />
    Ihanaa maanantaita! &hearts;

   2. Aijaa! En tiennykään, että kirppispostaukset on ollu niin merkityksellisiä, vaikka muistan kyllä, kun kommentoit yhtä paitaa / mekkoa. <br />
    <br />
    Mekin käytiin joskus 2000-luvun vaihteessa yläasteikäisinä kavereiden kanssa kirppareilla, se oli tosi jännittävää. Sitten oli moooonen vuoden kirppiskammo, kunnes se nyt on taas herännyt ja jäänyt vaihtelevaisella liekillä elämään 🙂 Nyt en ole pitkään aikaan edes käyny kirpparilla, mutta syksyllä tein mahtavan nahkalaukkulöydön (tosin se pitäis viedä suutarille). <br />
    <br />
    Tähän asuntoon ei tarvi enää ostaa yhtään mitään, mutta heti uudessa asunnossa täytyykin aloittaa kirppisten kierteleminen aivan uudella tenholla, kun muutetaankin niin lähelle kirppareita :))

   3. Kirpparikeiju: hihi, minulle ainakin on ja oli. :)<br />
    <br />
    Nahkaiset laukut ja lompakot on kirpparin parasta aatelia, pienellä tuunauksella niistä saa uudenveroisia. Itse ostin 7-vuotta sitten kirpparilta ikivanhan valkoisen nahkalaukun, jossa oli markka-ajan hintalappu ja sisällä ostokuitti. Kuitin ostopäivä oli vuonna -91. 😀 Ei ollut viissiin käyttöä laukulle löytynyt sitten. 🙂 <br />
    <br />
    Ihmiset vie tänäpäivänä todella paljon hyvääkin tavaraa kirppareille ja itselläni sormet syyhyäisi päästä penkomaan kirppispöytiä. Miun tuttu oli pari viikkoa sitten löytänyt kirpparilta aivan ihanat varrelliset ja täysin käyttämättömät nahkasaappaat, joissa oli hintalappu kiinni. Oikea ovh oli ollut yli satasen ja myyjä pyysi niistä vaivaisen kympin. Wou. 🙂

  2. Kirpparikeiju: MInul ei ole kuvia kun ne muutamat hassut kuvat menivät hajonneen kovalevyn mukana. 🙁 Tuohon aikaan en omistanut edes tietokonetta, enkä kyllä kameraakaan, joten kuvia ei montaa edes ole ollut. 🙂 Ihan hyvä vaan. 😀

  3. Heh, aika samiksia ollaan. Minunkin eka oma koti 90-luvun lopulla oli kalustettu pyökinvärisillä huonekaluilla ja astioissa suosin koboltinsinistä. Nyt vaikka itkis niin kukaan ei halua ostaa koboltinsinisiä astioita kaapeista tilaa viemästä :D<br />
   Kunpa olisi silloin jo ollut järkevä ja ostanut vain valkoisia ja mustia sekä lasitavaran kirkkaana, niin ei tarvitsisi katsella noita sinisiä :DD<br />
   <br />
   Mukavaa viikonalkua sinnekin &hearts;

  4. Rita: Minulla oli kaikki astiat sitä koboltinsinistä. 😀 Onneksi eivät olleet mitään laatuastioita, vaan parin euron isoja astiapaketteja, niistä pääsi helpolla eroon. Osan annoin surutta sellaiselle trokari-miehelle, joka tulee hakemaan varastot pois ja myy ne sitten itse kirpputorilla. 🙂 Sinne meni siniset verhot yms. joita oli tajuton määrä. Samoin kuin siniset päiväpeitot, liinavaatteet ja pyyhkeet sekä jättikokoinen keräilykokoelmani sinisiä ribbi-tabletteja ruokapöydälle. 🙂

 2. Aidot puukalusteet on ihania kunhan on oikean sävyisiä. =) Pyökki on kyllä paha. Mulle vielä pahempi inhokki on kirsikkapuusta tehdyt kalusteet. Ostettiin lastulevystä tehty sohvasänky, kun en raaskinut teetättää puusta. Kun avattiin paketti niin kyllä se haju on pikkasen erilainen kuin jos olisi aidosta puusta tehty. Haju vaikuttaa ainakin lieventyneen parin päivän jälkeen ja on tosi kiva sänky muuten. &hearts;

  1. Torkkuja: Niin on! Esim sellainen käsittelemätön tammi ja antiikkikäsitelty puu on minusta kauniita. Haaveilen kovasti sellaisesta harmahtavaksi antiikkikäsitellystä aidosta lankkulattiasta, se sopisi kauniisti myös kokovalkoiseen kotiin ja toisi mukanaan pehmeyttä. &hearts; &hearts; &hearts; &hearts; <br />
   <br />
   Lastulevykalusteissa on minusta hieman sellainen liimamainen haju, ei paha muttei kyllä vedä vertoja oikealle sahatulle puulle jonka tuoksua rakastan. &hearts; Olemme asuneet sahan vieressä kun olin pieni ja muistan vieläkin sen tuoksun, meillä tuoksui kotona asti se tuore sahattu puu. oih! &hearts;&hearts; &hearts;<br />
   <br />
   Ihanaa maanantaita! &hearts;

 3. Puun sävyt ja puiset kalusteet antavat mukavan kotoisan tunnelman, mutta kun itse asun yli 100 vuotta vanhassa talossa, joka on remontoitu 70-luvulla, on sitä puuta joka paikassa. Lattia puuta, seinät lautaa ja kattokin lomalautaa. Suunnitelmanani on maalata koko keittiö valkoiseksi, koska ajan myötä tummunut puu on tuo todella synkän tunnelman sisälle. Projekti on vaan vähän venynyt koska katon maalaus vaatii kyllä oman motivaatiopuuskansa 😉

  1. Sirkkeli: Sopivassa määrin puu tuo lämpöä sisustukseen, mutta jos sitä on paljon, niin se saattaa näyttää mökkimäiseltä. 🙂 Tummunut ja patinoitunut puu on kaunis, mutta suurina pintoina se imee kyllä valon mukanaan ja pimentää, olet oikeassa. :)<br />
   <br />
   Katon maalaaminen on kamalaa, se on hirvein maaliprojekti mitä tiedän. Paljon tsemppiä sinulle maalausurakkaasi! &hearts; &hearts; Varmasti on vaivan arvoinen, kun siihen ryhtyy. Oikean motivaation se kyllä tarvitsee ehdottomasti. 🙂

  1. Love: Niimpäs olitkin näppäillyt. 😀 Muistelin että olit tehnyt sen toisen haasteen, mutta minulla onkin joku varhaisiän dementia menossa. Hihiiii. :D<br />
   <br />
   Sinua ajattelin heti ekana! &hearts; &hearts; &hearts; Olet rakas! &hearts; &hearts;

 4. Kyllä aito puu on ihana materiaali! Ja mitä vanhempi, sen parempi 😉 Kaveriksi kontrastia luomaan tarvitaan tietenkin pehmeää ja pörröistä ripaus kiiltävää (metallia, lasia), jottei lopputulos jää tylsäksi.<br />
  <br />
  Ihanaa uutta viikoa!

  1. Sally: &hearts; &hearts; &hearts; Vanha rustiikkinen puu on mielettömän kaunis yhdistää kiiltävään valkoiseen tai Kartellin kirkasta polymeeriä oleviin lempparituoleihini. &hearts; &hearts; &hearts; Mie haaveilen antiikkikäsitellystä lankkulattiasta tänne meidän kiiltävän ja kromisen sisustuksen joukkoon… oijoi, sellaisen lattian kun van saisi. &hearts; &hearts; &hearts;<br />
   <br />
   Ihanaa viikkoa sinulle myös! &hearts; &hearts;

 5. No nyt on tuleva muoti minun mieleeni 😉 paitsi pyökki.. hihii. Itse en juurikaan seuraa muotia, jotenka tämä oli varsin kiva uutinen (ja kiva postaus, kuten aina 🙂 ). Puun kanssa kannattanee olla aika varovainen, itse luotan fengsuin oppeihin tässäkin, ettei puusta tule liian vallitseva elementti. Mutta nyt tuo pellava pisti pahan. Lähtökuormassamme on nimittäin yksi pellavalampun varjostin ja (jalka). Tykkään pallavasta, mutta lamppu on turha. Kääk, sano mitä teen sille 😀 ? Ihanaa päivää siulle &hearts; &hearts;<br />
  Soili DM Koti

  1. Soili: Pyökki on kyllä aika karmea jälleentuleminen. 😀 Vaaleista puukuoseista tykkään itsekin, samoin sellaista uppotukkimaisista patinoituneista ja rouheista puukalusteista pieninä määrinä. &hearts; Minä pitäisin ehkä sinuna sen varjostimen ja myisin pelkän jalan pois. :)<br />
   <br />
   Ihanaa päivää ja alkanutta viikkoa sinullekin! &hearts; &hearts; Halaukset! &hearts; &hearts;

  2. Kiva vinkki tuohon varjostinhommeliin, kiitos kiitos &hearts;. Kamalaa miten paljon olin saanut aikaiseksi kirjoitusvirheitä äsken :DD Et usko, miten tohinoissani olin tästä uutisesta ja olen edelleen!!. Kun on syntynyt tällaiseksi mehtäläiseksi, niin kaikki tällainen metsätrendikkyys laittaa pään ihan pyörryksiin (paitsi edelleen se pyökki :D). Haleja siulle Ihana &hearts; &hearts;

  3. Soili: Pellavan sävyinen varjostin on minusta äärimmäisen kaunis metallisen (mattaa tai kiiltävää terästä) lampunjalan kanssa. &hearts; &hearts; &hearts; Ne on toistensa ääripäät ja siksi niiden yhdistelmä on aivan ihana. :)<br />
   <br />
   Minusta on kiva, että muoti-ilmiöksi on muodostunut luonto ja aitous. Niiden rinnalla myös sellainen mökkimäisyys ja räsymatot tulevat olemaan hittejä. 🙂 Muistan kun olin ihan pieni, niin meillä oli olohuoneessa valkopohjainen tapetti jossa oli koivun silmuja. Aivan ihana tapetti, vaikka ei ehkä ihan sitä mitä omaan kotiin juuri nyt valitsisin. &hearts; Ja niihin aikoihin oli myös puu in, varsinkin tammi. Meillä oli vihertävä samettisohva jossa tammensävyiset jalat ja muistaakseni ruskea nojatuoli. Lattialla oli räsymattoja, jotka siihen aikaan tehtiin itse. 🙂 Siksi minulle tulee mieleen oma lapsuus näistä uusista trendeistä, joissa iloitellaan väreillä, oranssilla, keltaisella ja vihreän sävyillä jotka yhdistetään puukuoseihin. :)<br />
   <br />
   Mietiskelin juuri että pitäisi lähteä lähimetsään risujen hakureissuun, ajattelin että tahtoisin parvekeelle tehdä niistä jonkinlaisen asetelman, ehkä isoon maljakkoon… &hearts;

  4. Soili: Tuo risuidea varmistui, huomenna ajattelin mennä keruu reissuun ja maljakkokin on niille valmiina. 🙂 Risut ei menekään parvekkeelle vaan ne pääsekin teräksiseen maljakkoon ja olkkarin kaapin päälle. 🙂

  1. enne: Niin minäkin, mutta näyttää aika vahvasti siltä että pyökki tekee comebackin. 😀 Toivon että suurinosa &quot;pyökinvärisistä&quot; kalusteista olisi aitoa pyökkipuuta ja mahdollisimman käsittelemätöntä sellaista. Eikä sitä kamalaa oranssihtavan vaaleanpunaista pyökkiviilua kuten vuosityhannen alussa. 😀

 6. Heippa Mia! Kyselisin apua nimittäin ostin yhden valkoisen Anno Monalisa verhon Anttilasta muutama kuukausi sitten ja nyt tuntuu ettei niitä löydy mistään! Ääks, verho on ihana ja haluaisin kovasti parin sille. Oletko sattunut näkemään niitä valkoisia missään?

  1. Miss S: Nettikauppojen puolella oli vain vihreää jäljellä enkä itse nähnyt kyseistä verhoa Anttilan myymälässäkään, kun alku kuusta katselin verhoja siellä. Tuo on varmaankin poistuva malli, joten suosittelisin soittamaan Anttilan (ja Kodin1:sen) asiakaspalveluun ja kysymään näkisikö he mistään onko kyseistä valkoista verhoa jäljellä. 🙂

  1. jenna: Valkoinen on aina enemmän tai vähemmän pinnalla sisustuksessa, mutta on kuitenkin. 🙂 Näin on ollut kautta aikojen ja itse uskon että menen valkoisella päävärityksellä lopunelämääni. 🙂 White ROCKS! 😀

  2. jenna: Sinun koti on niin kaunis, kävin eilen illallakin kuolaamassa taas. &hearts; &hearts; &hearts; Kyllä valkoinen on vaan sisustusvärinä sellainen että sukat pyörii jaloissa kun näkee kuvia valkopainotteisista kodeista! &hearts; &hearts;

 7. Oih, kiitos tunnustuksesta! &hearts;<br />
  Mä nyt en tiedä oonko ollenkaan oikea ihminen arvioimaan trendejä kun tykkään kaikesta hassusta ja söpöstä, mutta koitetaan! 😀

  1. Taina: Ollos hyvä. :)<br />
   <br />
   Siksi tahdoinkin sinulle tämän haasteen antaa, sillä mielelläni lukisin sinun mielikuvasta tuleviin trendeihin ja juuri siitä näkökulmasta katsottuna mistä tykkäilet omassa kodissasi. 🙂 Jään odottelemaan suurella mielenkiinnolla postaustasi! &hearts;<br />
   <br />
   Ihanaa alkanutta uutta viikkoa! &hearts;

 8. YÄK! Onneksi ei tarvi trendejä lähteä seuraamaan ;)<br />
  Vanha puu on mielestäni ok, mutta uutta esim 4-6 kuvan kaappeja ei meille enää eksy, kun pääsin eroon myös niistä pyökkisistä &quot;iki-ihanista&quot; jutskista ;)<br />
  <br />
  Mutta makuja on monia, ja joku varmasti inhoaa valkoista, toisin kuin minä.

  1. Mia: No ei onneksi, pyökki aiheuttaa vieläkin vilunväristyksiä. 😀 Nuo kuvat 7 ja 8 on minusta kamalimmat, sellaiset lastulevy-viiluhirvitykset. 🙂 Piste iin päälle on muoviset vetimet mitkä näyttää metallilta, tämä oli muodissa silloin viime pyökki-kaudella. 🙂

  1. Miimma: hihihiiii, näin käy minullakin aina. 😀 Ja tammi on käsittelemättömänä aika ihana… &hearts; &hearts; &hearts; (en olisi kyllä vuosi sitten uskonut :D). 🙂

 9. Hei mulla on yksi blogi hukassa! 😀 Osaisitkohan auttaa? Muistan että siinä se perhe muutti keskeneräiseen omakotitaloon, jossa oli olikohan ne nyt mustat aika massiiviset portaat keittiön ja olohuoneen välissä. Perheen äiti ei ollut niin tyytyväinen portaisiin ;D Mikä kumma se blogi oli?! Taisi heillä valokuvaajakin käydä ottamassa lehteen kuvia..

  1. jasmin: Muistan tuon blogin, mutta kadotin sen kun blogger poisti jostain syystä lukulistani… Siellä oli lattia valkoinen ja ne portaat myös, keittiö hieman ylempänä kuin olkkari… Muistankohan oikein? Blogi on muistaakseni wordpressin pohjalle tehty, eli ei bloggerin blogi, ja nimessa taisi olla numeroita… himpatti, jos muistat niin tuletko vinkkaamaan minullekin. Tai jos joku teistä lukijoista muistaa, niin oliis vinkatkaa meille. 😀

  2. Joo ollaan varmasti samassa blogissa!! Mä oon jo kaikilla mahollisilla hakusanoilla yrittänyt googlettaa! Jos löydän niin kerron sulle ja jos sä löydät nii vinkkaa jotenki mulle ;D Toivottavasti ei ole lopettanut blogia.

  3. Niin unohdin. Muistaakseni perheen tyttö oli portaissa kompuroinut ja poskessa oli siksi mustelma ja sitten tuli ne valokuvaajat melkein seuraavana päivänä :D<br />
   Jos itse blogin pitäjä huomaisi nämä kommentit kun muistelen hänen blogia ;D Tämmösiä muistan, nimeä en tietenkään…

  4. jasmin: Just se blogi, hitsin hitsi. Nimi on ihan hollilla, mutta ei tule ulos… öööö…. se ei ollut betonitalo vaan…. öööö. Ihan satavarmasti oli joku numerokin siinä blogin nimessä, vähän kuin joku talotyyppi. 🙂 Heti kun muistan / jos muistan niin tulen tähän postaukseen sen kertomaan. 🙂 Kyl se vielä muistuu mieleen, pakko on. 🙂

 10. Tämä ei nyt liity mitenkään postauksen aiheeseen, mutta voisitko antaa vinkkejä tv-kalusteelle/tv:n sijoittamiselle olohuoneeseen, mikäli se ei olisi Beståssa ovien takana piilossa? Eli omaan makuusi sopivista tv-tasoista tai ylipäätään tv:stä näkösällä olohuoneessa. Parhaitenhan tv sopii juuri ovien taa piiloon…

  1. S: Tottahan toki! 🙂 Voisin tehdä tästä aiheesta ikioman postauksen ja poimia ideoita erilaisista tv-tasoista joista tykkään. 🙂

  2. S: Mie alan näillä näppäimillä tekemään sinulle tv-taso postausta. 🙂 Julkaistuu noin vartin kuluttua! 🙂

 11. juuri kun oon heivannut viimesetkin pyökit kauas unholaan. mä tykkään kyl tuost pähkinänväristä.

  1. miusku mausku: Minusta pyökki on aika kamala puulajike, tosin massiivisena se ei ole ihan niin &quot;pyökkimäinen&quot; kuin millaiset ne kalusteet yleensä ovat, sitä viilua ja oranssihatan kukertavaa sävyä. 😀 Pähkinästä mie tykkään myös, siinä on sellainen harmahtavan pehmeä sävy. Mutta omaan kotiin se on liian tumma ja minun fanaattinen pähkinäkausi on ohi, toivottavasti lopullisesti. 😀

 12. Olipa ihanaa lukea vastauksiasi ja hauskaa nähdä miten keksimäni haaste leviää täällä blogimaailmassa. 😉 Tuo puu on kyllä sellainen juttu, etten ihan vielä ole sille uudestaan lämmennyt..justiin oon päässyt siitä eroon…saas nähdä miten käy! 😀

  1. Pöppis: Tämä oli tosi kiva haaste! 🙂 Kiitos kun keksit tämän ja laitoit haasteketjun alkuun. 🙂 Mie veikkaan että puu tulee olemaan suosiossa seuraavat pari kolme vuotta, siinä ajassa ehtii kyllä mieli muuttua. 😀 Mie täällä jo katselin Artekin jakkaraa valkoisen ja tammen yhdistelmänä, se on kyllä ihana vaikka en ihan just vielä ole valmis meillä näkemään sellaista. 🙂 Tosin, jos tammea ottaisi mukaan sisustukseen pieninä ripauksina, niin se sitoisi tuon meidän lattian kokonaisuuteen eikä olisi niin pakollista tarvetta lähteä sitä vaihtamaan. 😀 Katsellaan kuinka meidän käy. 🙂

 13. Voi kääk! Pelkkä ajatuskin puun sävyistä sisustuksessa tuo niin karmivalla tavalla oman ensimmäisen kodin… pyökki parkettilattia, pyökki kirjahylly, siniset sohvat, siniset verhot… Onneks mä en muutenkaan sisusta trendien mukaan, ei siis tarvitse seurata tätäkään trendiä 😀

  1. Teija: Hihii, niin muistuu kyllä mieleen eka koti ja se silloin niin ihana (aivan kamala) sisustus. 😀 Minullakin oli sininen sohva ja ööö, no kaikki mikä ei ollut puuta oli sinistä. 😀 KAIKKI. 🙂 Kynttilät ja säilytyslaatikot, tekstiilit, saippuat, astiat, pari taulua… sinistä eri sävyissä. :)<br />
   <br />
   Itse ajattelin jättää tämän trendin myös väliin, ainakin osittain. Vaaleista puulajeista tykkään kyllä, mutta toivon ettei tule hinkua hankkia sitä omaan kotiin. 🙂 Ja jos kansainvälisiä markkinoita on uskominen, tekee sininenkin paluun. Viime vuonna on jo keittiöitä tehty sinisellä, korkeakiiltosinisellä tarkemmin ottaen. 😀

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *