Vihersisustusta Plantagenin tapaan!

Kaupallinen yhteistyö: Plantagen Suomi

Vierailin tänään yhteistyön merkeissä Vantaan Tammiston Plantagenissa hakemassa aimo annoksen vihersisustusinspiraatiota. Kyseinen paikka on kokonsa ja erittäin kattavan valikoimansa vuoksi viherpeukaloiden taivas. Tässä muutamia suosikkipoimintojani ulko- ja sisätiloja kaunistamaan…

Plantagen orkidea vihersisustusvinkit - Omakotivalkoinen sisustusblogi
Plantagen kanariantaateli vihersisustusvinkit - Omakotivalkoinen sisustusblogi
Plantagen laakeripuu vihersisustusvinkit - Omakotivalkoinen sisustusblogi
Plantagen dahlia vihersisustusvinkit - Omakotivalkoinen sisustusblogi
Plantagen tupsulaventeli vihersisustusvinkit - Omakotivalkoinen sisustusblogi
Plantagen tähkälaventeli vihersisustusvinkit - Omakotivalkoinen sisustusblogi
Plantagen oliivipuu vihersisustusvinkit - Omakotivalkoinen sisustusblogi
Plantagen lamppuharja vihersisustusvinkit - Omakotivalkoinen sisustusblogi
Plantagen dendrobiumnobile vihersisustusvinkit - Omakotivalkoinen sisustusblogi

Olin täysin mykistynyt orkidea-osaston upeasta tarjonnasta, josta tulinkin räpsineeksi parisenkymmentä valokuvaa. Orkideamerta ihaili kanssani moni muukin asiakas, varsinkin upeita pinkkejä lajikkeita, joista kävin mielenkiintoisen keskustelun erään vanhemman rouvan kanssa. Plantagenin orkidea-osastolla suosittelen piipahtamaan jos olet ohikulkumatkalla. ❤︎

Plantagen pinkit orkideat vihersisustusvinkit - Omakotivalkoinen sisustusblogi
Plantagen pinkki orkidea vihersisustusvinkit - Omakotivalkoinen sisustusblogi
Plantagen orkidea vihersisustusvinkit - Omakotivalkoinen sisustusblogi
Plantagen orkidea vihersisustusvinkit - Omakotivalkoinen sisustusblogi
Plantagen vihersisustusvinkit - Omakotivalkoinen sisustusblogi
Plantagen valkoinen orkidea vihersisustusvinkit - Omakotivalkoinen sisustusblogi
Plantagen sitruspuu vihersisustusvinkit - Omakotivalkoinen sisustusblogi
Plantagen auringonkukka vihersisustusvinkit - Omakotivalkoinen sisustusblogi
Plantagen orvokki vihersisustusvinkit - Omakotivalkoinen sisustusblogi
Plantagen marketta vihersisustusvinkit - Omakotivalkoinen sisustusblogi

Ulkotiloissa sijaitsevan taimitarhan kohdalla, minulla oli jo ostoskärryt niin täynnä tavaraa etten meinannut eteenpäin päästä, joten taimitarhasta tai ulkokalusteista ei minulla ole nyt kuvamateriaalia teille jaettavaksi. Mukaani lähti mm. 10 säkillistä mustia kiviä, joiden yhteispainoa en uskalla edes arvioida. 😀

Plantagen tarjoaa asiakkailleen monipuoliset lisäpalvelut, kuten hoito- ja kalustetakuun, joustavan rahoitusratkaisun sekä kotiinkuljetuksen. Sitä hyödyntäen uskalsinkin kasata kärryt täyteen tarpeellista tavaraa ja huomenna ostokseni saapuvatkin kotiovelleni kannettuna.

Huomenna alkaakin sitten kukkien istutuspuuhat ja parvekkeen vappukuntoon laittaminen. Ulos on luvattu hieman vilpoisempia kelejä vapuksi, mutta olemme päättäneet grillata vaikka toppatakit päällä jos ei muuten tarkene parvekkeella istuksia vappua viettämässä.

Kivaa iltaa kaikille!

Lue myös: ➤ Edullinen termoruukku ulkokasville8 kommenttia “Vihersisustusta Plantagenin tapaan!

  1. Ella: Minun ostoksieni kotiinkuljetus ovelle kannettuna kustansi 50€. Peräkärryjä saa Plantagenistä lainata ilmaiseksi, jos omassa autossa on koukku johon kärryn kytkeä kiinni. 🙂 Peräkärryjen osalta kannattaa Plantageniin soittaa etukäteen, jotta kärry on varmasti vapaana kun käy ostoksilla. Niillä on kova kysyntä, eikä ihme. 🙂

 1. Voi että taas ärsyttää ettei nuita viherkasveja meille oikein kannata tuoda. Kissat nimittäin kaivaa kukat multineen ulos ruukuista ja lehdetkin järsitään. Joskus jopa tekokukista xD Kesäisin vähän parveketta laitan kuntoon, jonne kissat pääsee vain valvovan silmän alla ;)<br />
  <br />
  Innolla odotetaan sun parvekesisustusta 🙂

  1. Satu: Voihan kisu vieköön! Minulla on sukulaisella myös sama ongelma, kissa on jo yli 10-v ja tosi rauhallinen pötköttelijä, mutta jos kukkia ilmestyy sisälle niin saa hepulikohtauksen ja tuhoaa ne heti kun silmä välttää. 😀 meillä aikoinaan tuo Miffe-koira oli samanlainen, kaatoi kukkapurkit, söi multaa ja pureksi kasvit. Miffen ekat vuodet oltiin kokonaan ilman mitään kukkasia. :D<br />
   <br />
   Tänään päivällä alkaa puuhastelut ja illemmalla tulossa jo eka postaus parvekkeesta. 🙂

 2. Onkohan tuo laakeripuu oliivipuuta helpompi pitää hengissä? Jomman kumman kun kovasti tahtoisin.

  1. Vilja: En osaa sanoa, molemmat taitaa olla hoito-ohjeiltaan hyvin samankaltaisia. Oliivipuu on kyllä tosi nätti, hieman haaleampi väritykseltään kuin laakeripuu. &hearts;

 3. Ihania kukkakuvia 🙂 Muistatko / osaatko arvioida kuinka korkea tuo tupsulaventeli oli? ps. Mitä niille Stockalta tilaamillesi kiville tapahtuu, vai menevätkö kaikki kivet parvekkeelle? Innolla odotan kuviasi, itselläkin jo sormet syyhyää päästä &quot;pihapuuhiin&quot; eli partsille… Uusi tuoli ja rahi sekä istutuslaatikko on jo ostettu, nyt kun vielä ilmat lämpenisi niin pääsisi istutuspuuhiin.

  1. Siru: Tupsulaventeli oli keskikokoinen, arvioisin korkeudeksi noin 30-40cm. Korkeampi kuin minun parvekepostauksessani oleva puksipuu, muttei niin korkea kuin sitruspuu. JOtakin niiden väliltä siis. 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *