Vihersisustusta Plantagenin tapaan!

Vierailin tänään yhteistyön merkeissä Vantaan Tammiston Plantagenissa hakemassa aimo annoksen vihersisustusinspiraatiota. 🙂 Kyseinen paikka on kokonsa ja erittäin kattavan valikoimansa vuoksi viherpeukaloiden taivas. Tässä muutamia suosikkipoimintojani ulko- ja sisätiloja kaunistamaan:

VIHERSISUSTUS.jpg

KANARIANTAATELI.jpg

LAAKERIPUU.jpg

DAHLIA.jpg

TUPSULAVENTELI.jpg

T%C3%84HK%C3%84LAVENTELI.jpg

OLIIVIPUU.jpg

LAMPPUHARJA.jpg

DENDROBIUMNOBILE.jpg

Olin täysin mykistynyt orkidea-osaston upeasta tarjonnasta, josta tulinkin räpsineeksi parisenkymmentä valokuvaa. Orkideamerta ihaili kanssani moni muukin asiakas, varsinkin upeita pinkkejä lajikkeita, joista kävin mielenkiintoisen keskustelun erään vanhemman rouvan kanssa. Plantagenin orkidea-osastolla suosittelen piipahtamaan jos olet ohikulkumatkalla. <3

IMG_4806.jpg

IMG_4805.jpg

IMG_4811.jpg

IMG_4801.jpg

IMG_4800.jpg

IMG_4803.jpg

SITRUS.jpg

AURINGONKUKKA.jpg

IMG_4783.jpg

MARKETTA.jpg

Ulkotiloissa sijaitsevan taimitarhan kohdalla, minulla oli jo ostoskärryt niin täynnä tavaraa etten meinannut eteenpäin päästä, joten taimitarhasta tai ulkokalusteista ei minulla ole nyt kuvamateriaalia teille jaettavaksi. Mukaani lähti mm. 10 säkillistä mustia kiviä, joiden yhteispainoa en uskalla edes arvioida. 😀 Plantagen tarjoaa asiakkailleen monipuoliset lisäpalvelut, kuten hoito- ja kalustetakuun, joustavan rahoitusratkaisun sekä kotiinkuljetuksen. Sitä hyödyntäen uskalsinkin kasata kärryt täyteen tarpeellista tavaraa ja huomenna ostokseni saapuvatkin kotiovelleni kannettuna. 🙂 Huomenna alkaakin sitten kukkien istutuspuuhat ja parvekkeen vappukuntoon laittaminen. Ulos on luvattu hieman vilpoisempia kelejä vapuksi, mutta olemme päättäneet grillata vaikka toppatakit päällä jos ei muuten tarkene parvekkeella istuksia vappua viettämässä. 😀

Huomenna näistä ja vähän muistakin aiheista lisää! Kivaa iltaa kaikille! <3

(Postaus toteutettu yhteistyössä Plantagenin kanssa!)

8 kommenttia “Vihersisustusta Plantagenin tapaan!

  1. Ella: Minun ostoksieni kotiinkuljetus ovelle kannettuna kustansi 50€. Peräkärryjä saa Plantagenistä lainata ilmaiseksi, jos omassa autossa on koukku johon kärryn kytkeä kiinni. 🙂 Peräkärryjen osalta kannattaa Plantageniin soittaa etukäteen, jotta kärry on varmasti vapaana kun käy ostoksilla. Niillä on kova kysyntä, eikä ihme. 🙂

 1. Voi että taas ärsyttää ettei nuita viherkasveja meille oikein kannata tuoda. Kissat nimittäin kaivaa kukat multineen ulos ruukuista ja lehdetkin järsitään. Joskus jopa tekokukista xD Kesäisin vähän parveketta laitan kuntoon, jonne kissat pääsee vain valvovan silmän alla ;)<br />
  <br />
  Innolla odotetaan sun parvekesisustusta 🙂

  1. Satu: Voihan kisu vieköön! Minulla on sukulaisella myös sama ongelma, kissa on jo yli 10-v ja tosi rauhallinen pötköttelijä, mutta jos kukkia ilmestyy sisälle niin saa hepulikohtauksen ja tuhoaa ne heti kun silmä välttää. 😀 meillä aikoinaan tuo Miffe-koira oli samanlainen, kaatoi kukkapurkit, söi multaa ja pureksi kasvit. Miffen ekat vuodet oltiin kokonaan ilman mitään kukkasia. :D<br />
   <br />
   Tänään päivällä alkaa puuhastelut ja illemmalla tulossa jo eka postaus parvekkeesta. 🙂

 2. Onkohan tuo laakeripuu oliivipuuta helpompi pitää hengissä? Jomman kumman kun kovasti tahtoisin.

  1. Vilja: En osaa sanoa, molemmat taitaa olla hoito-ohjeiltaan hyvin samankaltaisia. Oliivipuu on kyllä tosi nätti, hieman haaleampi väritykseltään kuin laakeripuu. &hearts;

 3. Ihania kukkakuvia 🙂 Muistatko / osaatko arvioida kuinka korkea tuo tupsulaventeli oli? ps. Mitä niille Stockalta tilaamillesi kiville tapahtuu, vai menevätkö kaikki kivet parvekkeelle? Innolla odotan kuviasi, itselläkin jo sormet syyhyää päästä &quot;pihapuuhiin&quot; eli partsille… Uusi tuoli ja rahi sekä istutuslaatikko on jo ostettu, nyt kun vielä ilmat lämpenisi niin pääsisi istutuspuuhiin.

  1. Siru: Tupsulaventeli oli keskikokoinen, arvioisin korkeudeksi noin 30-40cm. Korkeampi kuin minun parvekepostauksessani oleva puksipuu, muttei niin korkea kuin sitruspuu. JOtakin niiden väliltä siis. 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *