Alekoodi Stockmannin verkkokauppaan & valkoisia unelmia!

Stockmannin kanta-asiakkaita hemmotellaan taas 20% alennuskoodilla*, jonka voi käyttää yhteen normihintaiseen naisten-, miesten-, ja kodintuotteeseen. Muotiosastojen alekoodit jäävät minulta todennäköisesti tälläkin kertaa käyttämättä, mutta kodin puolelta tein yhden arvokkaamman hankinnan, jonka pidän salaisuutena tuotteen saapumiseen asti. 🙂

Stockmann_ale20pros_header2.jpg
Omakotivalkoinen_77367172.jpg
Stcom_unelmia2.jpg

1. Muurame taso | 2. Artek riippuvalaisin | 3. BEdesign vaaterekki | 4. Menu pöytäkynttelikkö | 5. Alessi tarjotin | 6. Iittala säilytyslaatikko | 7. String System taittopöytä | 8. Casa Stockmann seinäkello

Designklassikot 20% edullisemmin

Pienetkin edut muuttuvat suuriksi säästöiksi, kun kyseessä on tarpeellinen tai toivottu hankinta. Klassisiin huonekaluihin, laadukkaisiin materiaaleihin ja ajattomiin ratkaisuihin hyödynnetynä säästöä alkaa todenteolla syntymään ja parhaimmassa tapauksessa se on elämän mittainen etu, kenties jopa sukupolvelta toiselle siirtyvä.

Postauksen kuvitukseen keräsin omasta mielestäni panostamisen arvoisia kodintuotteita, joiden joukosta löytyy myös meidän kodista tuttuja tavaroita sekä salainen ostokseni. 🙂

Hyödynnä KOTI-tuoteryhmän alekoodia FEB15HOME jos suuntaat ostoksille Stockmannin verkkokauppaan*.

Stcom_unelmia4.jpg

1. Swedese naulakko. | 2. BEdesign seinähylly | 3. La Case de Cousin Paul valosarja | 4. Casa Stockmann säilytyslaatikko | 5. String System lokerohylly | 6. Artek 192A peili

Menneitä ja tulevia tavarahaaveita

Tavarahaaveita on kiva välillä kirjata itselle ylös ja myöhemmin katsoa kuinka moni niistä on ollut vain hetken huumaa. Viime vuoden haaveiluistani olen toteuttanut noin puolet ja muutama toteutumaton jatkaa edelleen matkassani. Joukkoon mahtui paljon myös sellaisia tavaroita ja kalusteita, jotka jäivät aseman laiturille junani puksuttaessa pysähtymättä eteenpäin, näin kauniisti ilmaistuna. 🙂

Korostumattoman ajatonta ja tietyllä tapaa lähes ”hengetöntä” rauhallisuutta olen kotini sisustuksellisen tunnelman osalta tavoitellut, virtaviivaisen linjakkailla kalusteilla sekä selkeämuotoisilla piensisustustavaroilla kokonaisuus on oman makuni mukainen – valoisa, selkeä, vaatimaton, klassinen, ajaton, tavallinen ja valtavan kaunis. ♥

Letkeää lauantain jatkoa!

Tuotekuvat: Stockmann / valmistajat, *sisältää kaupallisen linkin


Seuraa myös Instagramissa 

Mainos alkaa

">
Mainos päättyy

39 kommenttia “Alekoodi Stockmannin verkkokauppaan & valkoisia unelmia!

  1. Anonyymi: Kenties, tai kenties jotakin muuta… 🙂 En halua vielä paljastaa ostostani kaikille, vaan hykertelen itsekseni ensi viikkoon ja tuotteen saapumiseen asti. ♥ ♥

 1. Harmi, kun Hayn Tray-pöytää oli vain yhtä kokoa ja mustaa. Olisin tilannut mahdollisesti isoimman ja keskikoon, mutta ehdottomasti valkoisena. Höh… ei voi mittään.

  1. Hilima: No höh, valkoista isoa pöytää oli vielä viime viikolla valikoimassa, mutta ilmeisesti se on ehditty myymään tässä välissä loppuun. 🙁 Toivottavasti saavat sitä ja tuota keskikokoista lisää valikoimaan helmikuun aikana, kun alekoodi on voimassa. 🙂 Pidän silmät auki ja tulen vinkkimään tähän (jos vaan muistan) mikäli pöytää / pöytiä putkahtaa valikoimaan uudestaan seuraavien viikkojen aikana. 🙂

  1. Anni: On kyllä harmi että valkoiset Trayt ovat loppuneet. 🙁 Toivottavasti saavat niitä lisää pikimmiten. Syksyllä oli viimeksi sama tilanne, mutta aika nopeasti saivat uuden kuorman Hayltä ja mm. Hay Hee-tuolia ja Loop-naulakkoa tuli valkoisena aika reilu erä, koska sitä riitti pitkään myytäväksi. 🙂

 2. Aika moni tuote on yhtäkkiä "myyty loppuun". Oiskohan moni suosittu tuote otettu nyt pois valikoimasta. Juurikin se tray pöytä oli juuri ennen etukoodia valikoimissa, samoin valkoinen Artekin pitempi ritiläpenkki, myös Artekin 406-nojatuoli ja monen monta muutakin tuotetta. Jännä että ei ole nyt saatavilla..

  1. Maikki: Tuohon en itse usko, että alen ajaksi ottaisivat tarkoituksella pois myynnistä tietyt tuotteet. Siellä on kuitenkin String-sarjan osat ja Pocketiakin saatavana, sekä monia pienpuolen tavaroita jotka varmasti myyvät hyvin normaalihintaisenakin. Pitempi ritiläpenkki loppui valkoisena jo ennen joulua, muistaakseni oli vain kouvuista jäljellä. Pienemmässä penkissä oli samaan aikaan saatavana vain mustaa. Artekin valikoimaa on kasvatettu tammikuussa reippaasti, uusina on tullut myyntiin ainakin pari tuolimallia, seinähyllyjä sekä kaksi peiliä. Oletteko katsoneet brändivalikoima-valikoimasta nimellä Artek ja Hay??? joskus on käynyt niin että tuotetta ei ole löytynyt tuoteryhmästä, mutta merkkikohtaisella haualla onkin ollut saatavana. Muistaakseni String-sarjan hyllyt ja lokerot olivat ainakin tälläisiä ns. ongelmatuotteita jotka piileskelivät. 🙂

  2. Maikki: Valkoiset Tray-pöydät olivat ilmeisestikin myyty vaan loppuun ja nyt niitä on saatu lisää. 🙂 Hyvissä ajoin tarjouskoodin voimassaoloaikaa! Valikoimasta löytyy kumpaakin kokoa valkoisena. 🙂

 3. Sä et oo kyllä normaali ihminen. Jatkuvasti isoja ostoksia ja just tehty hintava keittiöremontti. Vaikka ois mitkä tulos, ei vaan voi rahat riittää. Hellitä hetkeksi tuo nettishoppailu.

  1. Jaana: Ostan netistä koska se on itselleni helpompaa kuin kaupoissa asiointi. 🙂 Voin rauhassa iltaisin selailla ja vertailla valikoimaa samalla kun etsin tietynlaisia tuotteita muuhunkin kuin omaan tarkoitukseeni. :)<br />
   <br />
   Minun ei oikeastaan tarvitsisi perustella tai selvittää ostoksiani kenellekään, mutta selvityksenä voin tässä yhteydessä kertoa, että sain bonuksia hyvin tehdystä työstä ja niillä halusin ansaitusti ostaa itsellenikin jotakin erityisen ihanaa. &hearts;

  1. Tuuli: Muuramen tuotteet ovat todella kauniita, sopisivat hyvin uuden keittiön ulkoasun kanssa. 😉

 4. Moi! Kumma kun jotkut jaksavat viljellä negatiivisia mielipiteitään täällä. Jos ei miellytä, niin voi hyvin siirtyä pois blogista. Kateellisten panettelua selvästikin. <br />
  <br />
  Upeita tuotteita olet valikoinut! Haluaisin noista kaikki. Musta ihanaa, että kannustat panostamaan laatuun halvan krääsän sijaan. Jännityksellä odotan, mitä olet hankkinut!

  1. sannuli: Olen kiristänyt tällä viikolla kommenttien yleistä linjaa ja yritän pitää kommenttiboksin mahdollisimman siistinä jatkossa. Tämä on varmasti joillekin kommentoijille ikävä yllätys, mutta valitettava pakkotilanne koska haluan säilyttää blogissani hyväntuulisuuden ja keveyden, joka sillä on pitkään ollutkin. :)<br />
   <br />
   En malta odottaa itsekään kun ensi viikolla pääsen postailemaan. 🙂 🙂

 5. Kivoja tuotteita olet koonnut kollaasiin. 🙂 Itsekin varmaan noista alekupongeista käytän tämän sisustusalen, mutta mihin, niin sitä en viel tiiä. 🙂

  1. jadore: Tuo on todella hyvä ale, varsinkin jos sen käyttää johonkin jonka on muutenkin ajatellut hankkivansa. 🙂 Muodin puolelta en tarvitse oikeastaan muuta kuin trenssin tai villakankaisen takin, mutta mieleistä ei ole löytynyt oikeassa koossa. Onneksi olen jo tottunut olemaan ilmankin, niin ei ole kiirusta. 🙂

  1. minäkin: On Ikeallakin paljon hyvää, vaikka onkin halpaa. 🙂 Ruokapöytäni on Ikeasta (vuoden 2009 mallia) ja se on kyllä laadun osalta aivan huippu. En tosin ole itse ostanut sitä uutena vaan pelastin sen joutumasta metallikeräykseen. 🙂 Pöytä on siis valkoiseksi maalattua terästä ja muodoltaan todella kaunis. &hearts;<br />
   <br />
   Muurame on kyllä ihan ykkönen mitä tulee säilytyskalusteisiin, sitä ei voi kiistää. 🙂 Bestån tilalle olen haaveillut Muuramen tasosta jo iät ja ajat. &hearts;

 6. Onko sinulla muuten enää missään sitä hay loop stand hall -naulakkoa? Tai mitä mieltä ylipäänsä olit siitä? Itseäni kiinnostaisi klikata se ostoskoriin…

  1. Mari: Loop-naulakko on tosi kivan näköinen ja tykkään siitä kovasti. &hearts; Siihen saa näppärästi vieraiden vaatteet tai omat asukokonaisuudet seuraavaksi päiväksi odottamaan. Naulakko on todella kestävää tekoa ja hinnaltaan minusta kohdillaan. 🙂

  1. Copenhagen: Postaustani ei ole pyydetty poistamaan ja ymmärtääkseni Maja-lyhdyn myymiseen ei ole esitetty esteitä. Odotan vielä Normann Copenhagenin kuittausta siitä että lyhty-asia on heidän osaltaan täysin ok eikä tarvetta postauksen poistamiselle, muokkaamiselle tai Maja-lyhdyn myynnistä poistamiselle ole. Ilmoitan lopullisen kuittauksen saatuani asiasta lyhtypostauksen kommenttiboksissa. 🙂

  1. Miia, olet sanonut, että et enää tätä kateuskeskustelua blogissasi halua koskaan käydä. Miksi sitten päästät läpi yllä olevia kommentteja, jotka ainoastaan provosoivat ihmisiä vastaamaan? Se, miksi esimerkiksi keskustelupalstoilla tästä blogista niin paljon puhutaan, ei johdu kateudesta. Toki kateellisiakin on, mutta he ovat vähemmistössä.

  2. jee: Kommentti julkaistui epähuomiossa, mutta koska laitoit oman vastineesi tähän, jätän kommentin poistamatta. <br />
   <br />
   Eiköhän jokaisella kommentoijalla ole omat syynsä ja tarkoitusperänsä kommenttien muotoilulle ja niiden jättämiselle. Yleistäminen suuntaan taikka toiseen on aivan turhaa, sillä mehän emme voi tietää toistemme ajatuksia. Keskustelupalstojen höpötyksiin en ota mitään kantaa blogissani, kirjoitelkoot ihmiset siellä aivan rauhassa mitä haluavat, kunhan eivät tule blogiini kommentoimaan.

  3. ???: Vastaukseni on tarkoitettu nimimerkille Kateellinen? eikä jeelle, kuten alkuun epähuomiossa kirjoitin. 🙂

  1. Meän Satu: Kiitos sinä ihanainen ihminen!!! &hearts; &hearts; &hearts; Juuri laitoin sähköpostia kahdelle lukijalle ja kommentoin tuossa yläpuolella kolmelle muulle että nyt niitä saa! 🙂 Ihana juttu että pöytiä tuli myyntiin alekampankoodin voimassaoloaikana! &hearts;

 7. tätä ei todellakaan tarvi julkaista mutta mietippä nyt muutamaan kertaan ennen kun levittelet rahojasi ja ostoksia kaikelle kansalle…..jotkut saattavat ihan mielenkiinnosta seurata blogiasi,mutta silti tuntevat kateuden piikin ihossaan. joku saattaa todella haaveilla joistakin sun sisustuksen tavaroista mutta ei ole varaa ostaa sitä vaikka tekee täyttä työpäivää ja on mies joka tekee myös täyspäivä työtä. kyllähän se aiheuttaa kateuden kitkerän piikin,,,ja sinä vaan tuosta noin ostelet kalliita mööpeleitä selittelemättä mistä saat yksinhuoltajana rahat riittämään????? onko siis aivan pakko julkaista joka ikinen ostos ja lista mitä aikoo ostaa….. joten ihan todella mieti!!!!

  1. Olipas taas hämmentävä kommentti, eihän se Miian vika ole jos hänellä on rahaa ostaa kalliita tavaroita ja sinulla ei ole. Kateus on todella rumaa, mutta vielä rumempaa siitä tekee tuollaiset kommentit. Oli yksinhuoltaja tai ei, ei se kenellekään kuulu mistä rahat tulevat ja mitä niillä ostaa. Kaikilla on mahdollisuus kouluttautua ja mennä parempi palkkaiseen työhön, jotta voi ostaa haluamiaan tavaroita. Itse ainakin mielellään luen näitä merkkitavara postauksia, vaikka kaikkeen ei itselläni ole varaa, mitä sitten, jos jotain haluan säästan rahaa, enkä täällä turhaan valita.

  2. Eiköhän tälläset ole aivan turhia kommentteja. Jos meilläkään ei olisi kahta autoa ja ei tykättäis matkustella niin jäishän sitä rahaa ostaa design tuotteita yms. Mutta katsos hyvä ihminen,kun kaikilla meillä on eri käsitys siitä mihin kokee rahansa mieluiten laittavansa.

  3. taidat ite olla kateellinen kun noin kirjotat =DD kyllä mulla rahaa on.,tuossa kommentissa en todellakaan kirjoittanut itsestäni…. vaan yleisesti. ja kyllä vaan ihmiset ovat kateellisia väittivät mitä muuta tahansa.

 8. Voi voi .raha ja tavara ei onnea tuo.tärkeintä on terveys,rakkaus ja oma perhe.puitteilla ei ole mitään merkitystä.tämän opin kun työskentelin syöpäosastolla.ei kannata olla tavarasta kateellinen.

 9. Ymmärrän että ostokseni voivat aiheuttaa harmistusta siitä että oma tilanne on sellainen, ettei ostaminen ole mahdollista. Olen vähävaraisesta perheestä ja itsekin ollut pienituloinen, silloin ei paljoa osteltu eikä varsinkaan käyty juhlimassa tai ulkomailla, kuten monet ystävistäni tekivät. Kyllä minuakin on harmittanut kun he tekivät ihania asioita ja ostivat kauniita vaatteita yms. enkä itse ole voinut lähteä edes kahvilla käymään. 🙁 Kuvaamasi tunne ei ole vieras minulle, ainoa erotus on se että itse en ole koskaan ajatellut asiassa olevan epäreiluutta, muiden rahat ja niiden käyttötavat eivät ole minulta pois.<br />
  <br />
  Olen omalla työlläni nostanut tulotasoani tuntuvasti, tehnyt kovasti töitä, ottanut vastaan uusia haasteita silläkin uhalla että epäonnistun ja joudun sen seurauksena työttömäksi. Olen tehnyt parhaimmillani kolmea työtä samanaikaisesti, vapaa-aikaa ei ollut oikeastaan koskaan ja jos olikin niin sen vietin kotona nukkuen ja koirien kanssa lenkkeillen. Olen siitä äärimmäisen ylpeä omista saavutuksistani, työstäni ja siitä että olen omin voimin päässyt nykyiseen tilanteeseeni. Tiedostan myös sen että jo ensi viikolla minulla voi olla lappu kourassa, jolla menen ilmoittautumaan työvoimatoimiston listoille… En pidä mitään itsestään selvänä ja olen kiitollinen siitä että olen voinut sekä säästää että nauttia rahalla saatavista iloista. &hearts; Ihan kaikkea en minäkään sentään saa, en voi ostella designtavaroita, rampata ulkomaanmatkoilla ja pukeutua Dolce Gabbanaan samanaikaisesti. Näistä mahdollista on vain yhdelle asialle ja se mihin itse mieluiten rahani laitan on koti ja sen sisustus. Joku muu varmasti valitsee toisin ja käyttää rahansa mielummin esim matkailuun, kulttuurikokemuksiin tai vaatteisiin.<br />
  <br />
  Meillä ei ole autoa, ei kesämökkiä eikä kalliita harrastuksia kuten kilpa-autoilu, jääkiekko tai ratsastus. Meillä harrastetaan taidepainotteisesti musikaalisia ja tanssillisia lajeja, jotka ovat kustannuksiltaan, vielä toistaiseksi kun tyttö on pieni, melko edullisia. Tähän voi tulevaisuudessa tulla muutos, jos tyttö innostuu vaikkapa ratsastuksesta. Siinä vaiheessa prioriteetti muuttuu ja rahan osalta tehdään laskelmat uudestaan: kalliimmat perusmenot – vähemmän käyttörahaa. <br />
  <br />
  Nannaa lainatakseni, tavarasta ei kannata olla kateellinen. Sitä ei kukaan meistä saa mukanaan hautaan eikä tavaralla voi parantaa sairauksia sen enempää kuin ihmissuhteitakaan. Tärkeimmät asiat elämässä ovat sellaisia joiden arvon usein huomaa vasta silloin kun sen menettää, tälläisiä ovat terveys, rakkaus, perhe, ystävät sekä joissakin määrin myös työ. Yksikään huonekalu tai trenssi ei paljon mieltä paranna silloin kun menettää jotakin todella arvokasta. &hearts; &hearts;

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *