Uusia aletuotteita -40% & pieni lisätilaus!

Stockmannin kesäaleen on tänään lisätty runsaasti uusia tuotteita ja samalla aleprosetti kipusi 40%:n. Mies tilasi itselleen Design House Stockholmin Globe-laseja ja harmaan Gantin tyynynpäällisen, minä tein muutaman kivan vaatelöydöksen syksyä jo silmällä pitäen. 🙂

Omakotivalkoinen_Stcomale40_27062016_258

Muhkea neule, tuoksukynttilä ja lasillinen viiniä lämmittävät ihanasti koleina kesäiltoina ja sateisen harmaina päivinä. Tuo Opuksen harmaa neuletakki on aivan ihana ja klikkasinkin sen ostoskoriini… mutta päätin lopulta tiputtaa sen pois, sillä minulla on riittävä määrä siistikuntoisia neuleita kaapissa valmiina. Toivottavasti en tule katumapäälle tai löydä reikää vanhan neuletakkini takamuksesta. 😀 Cleanin Skin -tuoksukynttilästä minulta pari lukijaa kyselikin viime alepostauksen jäljiltä ja se löytyy hassusti kosmetiikkaosaston tuoksu-kategorian alta, vaikka onkin kodin tuote. 

Omakotivalkoinen_Stcomale40_27062016_258

Tiger of Swedenin Bevon -jakkua olen tiiraillut pitkään, mutten ole raaskinut ostaa sitä. Nyt hinta oli niin edullinen että pistin sen tilaukseen ja toivon että se istuu päälleni yhtä hyvin kuin mallikuvissa. Jakun lisäksi tilasin Ralph Laurenin valkoisen t-paidan ja tuon I am Limited Edition -printtipaidan. 🙂

959x345-1606-ale-40-teksti.gif_950785932

Uusia tuotteita löytyy kaikista tuoteryhmistä, eniten lisäyksiä on tullut naisten muotiin ja kodin osastolle. Laukkupuolelta löytyy muutama aikamoinen helmi mm. DKNY:ltä ja Michael Korsilta, jos joku teistä kaipailee mustaa peruslaukkua syksyyn. Käykäähän kurkkaamassa löytyykö alen joukosta jotakin omalla ostoslistalla olevaa. 🙂

Miia_signerina2015.jpg

(Tuotekuvat: Stockmann / Brändit. Sisältää kaupallisen linkin)


OKV_INFOCONTACT.jpgOKV_Bloglovin.jpgOKV_Instagram.jpgOKV_Facebook.jpgOKV_Pinterest.jpg

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *