Uusia aletuotteita -40% & pieni lisätilaus!

Stockmannin kesäaleen* on tänään lisätty runsaasti uusia tuotteita ja samalla aleprosetti kipusi 40%:n. Mies tilasi itselleen Design House Stockholmin Globe-laseja ja harmaan Gantin tyynynpäällisen, minä tein muutaman kivan vaatelöydöksen syksyä jo silmällä pitäen. 🙂

Stockmann verkkokaupan aletärpit

Muhkea neule, tuoksukynttilä ja lasillinen viiniä lämmittävät ihanasti koleina kesäiltoina ja sateisen harmaina päivinä. Tuo Opuksen harmaa neuletakki* on aivan ihana ja klikkasinkin sen ostoskoriini… mutta päätin lopulta tiputtaa sen pois, sillä minulla on riittävä määrä siistikuntoisia neuleita kaapissa valmiina. Toivottavasti en tule katumapäälle tai löydä reikää vanhan neuletakkini takamuksesta. 😀 Cleanin Skin -tuoksukynttilästä* minulta pari lukijaa kyselikin viime alepostauksen jäljiltä ja se löytyy hassusti kosmetiikkaosaston tuoksu-kategorian alta, vaikka onkin kodin tuote. 

Stockmann verkkokaupan aletärpit

Tiger of Swedenin Bevon -jakkua* olen tiiraillut pitkään, mutten ole raaskinut ostaa sitä. Nyt hinta oli niin edullinen että pistin sen tilaukseen ja toivon että se istuu päälleni yhtä hyvin kuin mallikuvissa. Jakun lisäksi tilasin Ralph Laurenin valkoisen t-paidan ja tuon I am Limited Edition -printtipaidan*. 🙂

Stockmann verkkokaupan aletärpit

Uusia tuotteita löytyy kaikista tuoteryhmistä, eniten lisäyksiä on tullut naisten muotiin ja kodin osastolle. Laukkupuolelta* löytyy muutama aikamoinen helmi mm. DKNY:ltä ja Michael Korsilta, jos joku teistä kaipailee mustaa peruslaukkua syksyyn. Käykäähän kurkkaamassa löytyykö alen joukosta jotakin omalla ostoslistalla olevaa. 🙂

Tuotekuvat: Stockmann / valmistajat, *sisältää kaupallisen linkin


Seuraa myös Instagramissa 

Mainos alkaa

">
Mainos päättyy

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *