Nordic Bamboo & kaunis Kaisla – Skandinaavisen vaalea koti

Kaupallinen yhteistyö: Nordic Bamboo

Nordic Bamboo Kaisla on valtavan kaunis lattia ja se tulee olemaan yksi kodin merkittävimmistä sisustuselementeistä – tätä lattiaa en piilota mattojen ja kalusteiden alle, kuten edeltäjäänsä. 🙂 Koti alkaa pikkuhiljaa siistiytymään ja vanha sohvakin lentää illalla ulos pesästä pois uuden tieltä. Sisustus on luonnollisesti keskeneräinen, mutta hahmottuu jo mukavasti kauniin vaaleuden keskellä.

Nordic bamboo Kaisla bambulattia - Sisustusremontti Omakotivalkoinen
Nordic bamboo Kaisla bambulattia - Sisustusremontti Omakotivalkoinen
Nordic bamboo Kaisla bambulattia - Sisustusremontti Omakotivalkoinen
Nordic bamboo Kaisla bambulattia - Sisustusremontti Omakotivalkoinen
Nordic bamboo Kaisla bambulattia - Sisustusremontti Omakotivalkoinen
Nordic bamboo Kaisla bambulattia - Sisustusremontti Omakotivalkoinen
Nordic bamboo Kaisla bambulattia - Sisustusremontti Omakotivalkoinen

Olen siivonnut kohti eteistä ja se on vielä keittiön ohella to-do listalla tälle päivälle. Eteiseen olen kerännyt kaikki ne tavarat, joille ei ole löytynyt vielä paikkaa tai jotka lähtevät kiertoon perheenjäsenten ja ystävien koteihin. Tästä on hyvä jatkaa ja laittaa hanskat heilumaan – huomenna sohvaostoksille ja olohuonetta sisustamaan! 🙂

Aikaisemmat lattiaremonttiin liittyvät postaukseni löydät kätevästi Nordic Bamboo -tunnisteen alta → tag/nordicbamboo. Lisätietoa bambulattiasta, Kaisla sävystä, sekä muista värivaihtoehdoista (valkoinen Kuura, harmaa Kelo, sekä tumma Kaarna) löydät vuorostaan Nordic Bamboon omilta sivuilta täältä → nordicbamboo.fi.

Kivaa viikonloppua kaikille!


Seuraa myös Instagramissa 

26 kommenttia “Nordic Bamboo & kaunis Kaisla – Skandinaavisen vaalea koti

 1. Hei Miia,
  Hienoa, että valitsit tavallisuudesta poikkeavan lattiamateriaalin, joka näyttää kuvissakin jo todella kauniilta, varmasti luonnossa vielä kauniimmalta. Minustakin värinvaihto oli onnistunut, vaikka vaaleat lattiat ovat ok siellä mihin ne parhaiten sopivat. Huomaamattomat lattialistat ja peitelistattomat ovenpielet ovat ihan mahtava keksintö. Ne voisi ehdottomasti toteuttaa, jos isomman rempan tekisi. Hyvältä näyttää?.
  Ja lisäksi vielä tulossa uusi sisustus, kylläpä sisutusblogien suurkuluttajaa nyt hemmotellaan?.
  T. Raili

  1. Raili: todella tarkkaan tein suunnitelmat ja vanhojen ovilistojen alla olleet rakoset tulivat vähän yllätyksenä (en tiennyt ettei niitä ole paklattu umpeen). Tasoitustyö oli todella haastava, ja kerroksia välihiomisineen piti tehdä monta. Meinasi usko jo loppua, mutta päätin että minähän pirulainen pistän raot umpeen ja sillä sipuli. 😀 Halusin mahdollisimman olemattomat ja huomaamattomat listat ja siihen löytyi ratkaisuksi tuollainen 1,5cm korkea Mattolista jonka sävy on valmiiksi oikean valkoinen (ei siis listavalkoinen). 🙂

  1. Suvi: niitä en ole ajatellut laittaa eteenpäin vaikken mattoja ainakaan nyt aluksi lattialle laitakaan. 🙂 Mutta pidän mielessäni mikäli tilanne muuttuu tai tulen toisiin ajatuksiin. 🙂

 2. Näissä kuvissa näkyy hyvin lattian värin muutos. Toki myös uuden lattian lankkumaisuus on plussaa. Kodin ilme muuttuu kyllä melkoisesti kun jätät matot pois sisustuksesta. Se tuo mukanaan myös helppohoitoisuutta. Aiemmin kirjoitin, että kokonaisuus ratkaisee. Nyt alan ymmärtämään tuota sohvanvaihtoakin.

  Rattoisaa sisustusviikonloppua sinulle!

  1. Hippu-76: Odotas kun näet lopputuloksen aikanaan, silloin selkenee miksi haluan sohvan vaihtaa. 🙂 Tuo Kaisla on niin kaunis etten halua sitä piilottaa yhtään enempää kuin on pakko. Aikamoinen työhän tässä on mutta visio on mielessä kirkkaana ja sitä kohden kuljen pienin askelin. 🙂

   1. Enemmän tuo on näyttänyt harppomiselta kuin pieniltä askelilta. 😉

    Kovasti odotan, että näen lopputuloksen. Vaikka tuskin sisustuksesi koskaan jää täysin stabiiliin tilaan. 😀

    1. Hippu-76: tuskin tulee koskaan olemaan koti täysin stabiili, en muista sellaista hetkeä olleen edes lapsena. 🙂 Silloinkin vaihtelin järjestystä tiuhaan ja sisustelin fiiliksen mukaan, lapsen tavoin toki. 🙂

 3. Lattia näyttää tosi kivalta mutta ei sovi vitivalkoisen seuraksi. Seinäsi näyttävät nyt samalta kuin varastotilojen valkoisiksi maalatut betoniset seinät. Keittiö ei näytä enää samanlaiselta (tykkäsin siitä aiemmin) kuin ennen vaan siltä kuin siitä puuttuisi päällyste-materiaalit. Täysin valkojnen sopii hyvin harvan puunvärin kanssa yhteen. Se vanha tummempi väri lattiassa oli parempi ja varsinkin vitivalkoisten seinien ja kalusteiden kaveriksi suositellaan tummia lattia-laatuja vaaleiden sijaan. Erikseen tietysti ihan valkoinen lattia. Mutta lattia on kaunis.

  1. Sussi: minusta vaalea puu ja valkoinen sopivat todella kauniisti yhteen, pidän tästä uudesta värimaailmasta enemmän kuin tunnelman lattian ja valkoisen yhdistelmästä. Musta ja valkoinen ovat lyömätön pari, mutta haluan kotiini vaaleamman kontrastitason ja pehmeämmän tunnelman ilman että kotiin tulee ”romanttisista” vivahdetta. Keittiö on kuvissa ollut ihan sotkuinen ja täynnä sekalaista tavaraa joten vielä ei kannata mielikuvaa lukita. Innolla odotan ensi viikkoa ja sitä että saan kuvattua teille valmiin lopputuloksen jossa kalusteet paikallaan ja maljakossakin kukkia puu- ja hiontapölyn sijaan. 😀

  1. Mari: vähän kaikuu mutta selvästi vähemmän kuin aikaisemmin. Tuo bambulattia imee itseensä ääntä huomattavasti enemmän kuin vanha tammiparketti. 🙂

 4. Käsittääkseni sinulta löytyy Louis Poulsenin AJ-lattiavalaisin. Onko varsi säädettävö vai ainoastaan ”varjostin” osa? Harkitsen valaisinta ja kaupassa näytti todella matalalta ?

  1. A: lattiavalaisimessa ei ole säädettävää jalkaa, ainoastaan valaisimen ”varjostinosaa” saa taivutettua niin että valo kohdistuu sinne minne valoa tarvitaan. Ovat mielestäni ihan hyvän korkuiset silti, sopivat sekä sängyn että sohva viereen tunnelma- ja lukuvaloksi. 🙂

  1. Nanna: niin on, rakastan lattiaa ja se on ehkä kaunein osa koko kotia (keittiön lisäksi). <3

 5. Upea lattia. Osaatko kertoa onko bambulattian valmistuksessa käytetty mitään kemikaaleja ja kuinka se sopii vesikiertoisen lattialämmityksen kanssa yhteen? 🙂

  1. O: Bambulattian pinnalla on ruotsalainen Bona Naturale UV -lakka, joka on turvallinen ja ekologinen valinta massiivilattioiden pintakäsittelyyn. Kyseinen lakka antaa lujan suojan mutta on silti luonnollinen ja jättää lattiat käsittelemättömän näköisiksi ja tuntuisiksi. Ei siis kiillä eikä tule sellaista parkettilakkamaista tuntuakaan lattiaan.

   Vesikiertoisen lämmityksen osalta en itse osaa vastata, suosittelen kysymään asiaa suoraan Nordic Bamboolta, puh: 050 356 7505, email [email protected]. Bambun monipuoliset omaisuudet huomioonottaen voisin uskoa että bambulattia saattaisi ehkä jopa sopiakin, mutta siihen saat nopeimmin vastauksen suoraan Nordic Bamboolta. 🙂

 6. Upealta näyttää. Varmasti koko asuntossa lisääntyi valonmäärä lattian vaihdolla. Jatkoa sisustukseen odotellaan täällä.

  1. KastehelmiB: Valonmäärä on paljon suurempi kuin ennen, eikä eteisen seinän pelien katoaminenkaan vaikuttanut pienentävästi vaan melkeinpä päinvastoin – tuntuu että valoa on enemmän nyt eteisessäkin ja seinä on ”taaempana” kuin ennen. 😀

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *