Hullut Päivät 2018 – Parhaat sisustustärpit

Ensi viikolla käyntiin pärähtävät Hullut Päivät* ovat selkeä kevään merkki! Tietyt tutuksi tulleet vakiotuotteet ovat tarjolla jälleen, kuten Artekin tuolit, Pentikin puput ja New Wave -astiasarjan osat, mutta tänä keväänä kodin- ja sisustustuotteiden tarjonta yllätti laajuudellaan – en muista ikinä aikaisemmin selanneeni sisustustuotteita niin pitkään kuin tänään ja siksi omistankin kodintuotteille ikioman postauksen – tässäpä siis hullareiden parhaat sisustustärpit olkaatten hyvät! 🙂

KESKIVIIKON TÄRPIT

Stockmann Hullut Päivät parhaat sisustustärpit 2018
Stockmann Hullut Päivät parhaat sisustustärpit 2018
Stockmann Hullut Päivät parhaat sisustustärpit 2018
Stockmann Hullut Päivät parhaat sisustustärpit 2018
Stockmann Hullut Päivät parhaat sisustustärpit 2018
Stockmann Hullut Päivät parhaat sisustustärpit 2018
Stockmann Hullut Päivät parhaat sisustustärpit 2018

Starttipäivänä tarjontaa on eniten ja meinasin hengästyä selaillessani keskiviikon valikoimaa. 🙂 Omalla ostoslistallani on paljon kylpyhuoneeseen liittyviä juttuja, aion nimittäin uusia meidän kaikki pyyhkeet ja santsata myös suosikkikäsisaippuaa puolen vuoden tarpeisiin. Keittiöajastimelle olisi myös tarvetta ja silmiini sattuikin osumaan Casa Stockmannin musta munanmuotoinen ajastin alle vitosen hintalapulla. 🙂

Smegin pienkoneista haaveilen, mustassa värissään ne ovat esteettisesti todella tyylikkäitä ja kauniita. Ihan kaikkia Smegin vempeleitä en suinkaan tarvitse ja harkinnassa onkin vain tuo tehosekoitin, josta olen lukenut todella positiivisia käyttökokemuksia.


TORSTAIN TÄRPIT

Stockmann Hullut Päivät parhaat sisustustärpit 2018

Torstain tärpeiksi poimin Ted Bakerin keväisen pussikanan ja tyynyliinan, jotka kovasti houkuttelisivat. Myös CH 24 Wishbone -klassikkotuoli ansaitsi päästä tärppeihin, sillä hintalappu on Hullareilla kaventunut mukavasti alkuperäiseen hintaansa nähden.

Vinkkivitosena tärppään teille vielä nuo Fiskarsin mustavalkoiset B&W Edition -sakset, jotka minulle jo lehtitilauksen kylkiäisenä on matkalla. Kyseiset sakset ovat erikoiserää ja jos mielit tuollaisia itsellesi niin älä aikaile torstaina kovin pitkään. 🙂


PERJANTAIN TÄRPIT

Stockmann Hullut Päivät parhaat sisustustärpit 2018

Perjantaina hullu meininki jatkuu ja omalle ostoslistalleni poimin Villeroy & Bochin japanilaishenkiset Royal-kulhot. Hullareiden kestoklassikkona tarjolla on tietysti myös pataa ja pannua, sekä Kartellin tuotteita, joista poikkeuksena myynnissä tällä kertaa tuo korkeampi ja näyttävämpi säilytyskaluste. ♥︎


LAUANTAIN TÄRPIT

Stockmann Hullut Päivät parhaat sisustustärpit 2018
Stockmann Hullut Päivät parhaat sisustustärpit 2018

Lauantai on tärkeä päivä kaikille joiden ostoslistalla keikkuu Louis Poulsenin AJ-lattiavalaisin. Minulla niitä on jo kaksi ja rakastan niitä vuosi vuodelta aina vaan enemmän ja enemmän. ♥︎ Kaunis, ajaton ja erilaisiin sisustustyyleihinkin taipuva klassikko on arvonsa veroinen!

Alareunan suloinen kuppi ja Eva Solon teehaudutinsuppilo ovat minulla ostoslistalla…


SUNNUNTAIN TÄRPIT

Stockmann Hullut Päivät parhaat sisustustärpit 2018

Sunnuntaina vietetään BEdesign-voittoista päivää kun myyntiin ilmaantuu mustat ja valkoiset Lume-vaaterekit sekä mustat Lume-henkarit. Sisustuspuolella oli paljon kaikenlaista pienempääkin kivaa tarjolla, mutta tässä vaiheessa olin plärännyt valikoimaa jo niin pitkään että puhti alkoi loppua kesken. 🙂

Stockmann Hullut Päivät parhaat sisustustärpit 2018

Käy sinäkin selaamassa Hullarivalikoima ja tee oma ostoslistasi kätevästi ennakkoon!

→ hullutpaivat.com*


Stockmann sisustusuutuudet

Kuvat: Stockmann / Hullut Päivät, *sisältää kaupallisen linkin5 kommenttia “Hullut Päivät 2018 – Parhaat sisustustärpit

  1. Kiva että Hullut Päivät saapuvat jälleen! ? Muutama vakiotuote on toivottavasti jälleen tarjolla…

    1. Hippu-76: pari perinteistä vakkaria listalla täälläkin, compagnie de provencen kässaippuaa hamstraan (täyttöpulloja) yleensä joka kerta. 🙂

  2. Moikka! Postauksen aiheesta poiketen, osaisitko vinkata jotain nättiä naulakkoa? tai telinettä tms. käsilaukuille? Haluaisin makuuhuoneeseen ne sijoittaa. Laukkuja löytyy niiiiin paljon, ja niitä roikkuukin eteisen naulakossa (vie takeilta kaiken tilan) ja vaatekaapin sisältä. Mutta haluaisin ne näkyville jotenkin kivasti 🙂 Ja ajattelin, että sinulta voisi saada hyviä vinkkejä! Ainiin ja mieluiten edullinen 🙂

    1. Jasmin: Kääks, yritin eilisillasta miettiä sinulle vaihtoehtoja ja näin untakin asiasta. 😀 itse ratkaisisin asian Ikean kasaan taittuvilla Bjärnum yksittiskoukuilla tai Muuton puisilla Dots-seinäkoukuilla. Seinälle siis ehdottomasti ripustaisin, lattiamallin naulakoista en löytänyt mieleistä vaihtoehtoa.

      Jos seinä on valkoinen, saattaisin maalata nuo koukut itse valkoisella maalilla, jotta laukut roikkuisivat seinällä ikään kuin itsestään. Antaisin arvon lauluille enkä niinkään koukuille. 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *