7 parasta & erilaista Hullut Päivät suosikkiani

Kaupallinen yhteistyö: Stockmann / Hullut Päivät

Hullut Päivät alkaa aamulla verkossa ja olen tasan klo 7:00 sormet näppäimistöllä valmiina ostamaan tämän kevään suosikkituotteeni. Aiemmista vuosista poiketen keskityn pelkästään tarpeellisiin ostoksiin ja perusarkea parantaviin juttuihin. Tässä 7 parasta ja hieman erilaistakin Hullut päivät -suosikkia omalta ostoslistaltani…

7 parasta ja erilaista Hullut Päivät suosikkia - Omakotivalkoinen

7 parasta ja erilaista Hullut Päivät suosikkiani

Olen alkanut pitämään vaatteistani entistäkin parempaa huolta ja kunnostan kaiken mahdollisen. Steameryn tyylikäs ja mattapintainen vaatehöyrytin ja nukanpoistaja ovat pitkään pyörineet mielessäni ja muutaman kympin säästön myötä hankin ne nyt molemmat. Nämä mahtuvat pieneen tilaan ja mahdollistavat helpon operoinnin vaatteen ollessa henkarissa. Silityslautaa ja perinteistä -rautaa en halua nurkkiini nököttämään.

Artekin 8 vuotta palvelleet patalaput ovat tulleet tiensä päähän ja hiutuneet ohuiksi satojen pesukertojen myötä. Tilalle haluan Dutchdeluxesin patakintaan, joka varmasti kestää käyttöä ainakin 10 vuotta. Talouspaperille haluan ostaa Eva Solon mattamustan talouspaperitelineen, joka yhdistäisi keittiössä ainokaisena olevan kahvinkeittimen osaksi keittiön värimaailmaa.

Must have -tuotteiden joukkoon mahtuu myös Smegin sauvasekoitinsetti, joka vispaa, sekoittaa, silppuaa ja muhentaa kaiken mahdollisen pakastemansikoista sipuliin. Tämän monitoimivempaimen avulla helpotan uuden ruokavalioni vaatimaa valmistelua.

Bonuksena ostan, jos vain ehdin, luksusta makuuhuoneeseen ja kylpyhuoneeseen Gantin käsipyyhkeiden ja Laura Ashleyn ylellisen Picardie-pussilakanasetin muodossa… ♥︎

Kurkkaa Hullut Päivät -valikoima ja napauta omat suosikkisi ostoslistalle valmiiksi!

hullutpaivat.com


Seuraa myös Instagramissa 

6 kommenttia “7 parasta & erilaista Hullut Päivät suosikkiani

 1. Kivoja löytöjä.❤️ Minä ajattelin tilata smegin leivänpaahtimen 4 leivälle, koska meidän perhe on iso. Onko sinulla kokemusta tuosta leivänpaahtimesta? Onko rahan arvoinen? Meillä löytyy vedenkeitin ja se on maksanut itsensä takaisin tuhansia kertoja, vaikka ostoksesta ei ole kulunut, kuin 2 kuukautta.

  1. Pitju: on kokemusta, Smegin leivänpaahdin on todella hyvä. Muruset saa putsattua paahtimen sisältä helposti ja ohuetkaan leivät eivät pala reunoista karrelle.

 2. Onko sulla pakkomielle ostaa joka kerta Stockmannin hulluilta päiviltä jotain ? Vai tilaatko näitä ollenkaan,kunhan pääset kertomaan mitä olet aikeissa ostaa ? Ihmettelen kuinka kauan luonto kestää jatkuvaa ostelua ? Pitkät selitykset kuinka kaikki entinen on kulunutta tms ja ikään kuin järkevää ostamista.Ehkä tämän blogin nimi voisi olla ostelublogi🙂

  1. Pilvi: suosittelen lukemaan blogiani viimeisen 4 vuoden ajalta aika-järjestyksessä vanhimmasta uusimpaan. Saat kattavan kuvan siitä mitä ajattelen ostamisesta, ekologisuudesta, arvoistani ja siitä mitä ostan, mistä ostan ja miksi.

   Olet kirjoitellut minulle ikäviä kommentteja 10 vuoden ajan ja kritisoinut kaikkea mitä olen tehnyt tai sanonut. Elämä on täynnä ihania asioita jokaiselle meistä ja kun keskittää energiansa ja opettelee nauttimaan itselle merkittävistä asioista negatiivisen ärtymyksen sijaan, ihminen on onnellinen. ❤️

 3. Eikö sinulla ole enää seuraajia? Kukaan ei kommentoi postauksia? Ei kai TAAS syynä ole jokin blogiin liittyvä ongelma ?

  1. Airiina: ihme ja kumma, lukijoita riittää edelleen ja nyt jopa enemmän kuin pari vuotta takaperin. ❤️ Vertaistuen määrä minkä olen saanut viimeisen kuukauden aikana on aivan uskomaton ja olen äärimmäisen kiitollinen jokaiselle joka on tsempannut minua eri kanavissani, myös täällä blogissa. ❤️

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *