Uusi IKEA-kuvasto 2018-2019 & inspiroiva sisustussyksy!

Mistä tietää että syksy on tuloillaan? No uuden IKEA-kuvaston ilmestymisestä tietenkin! Olen parhaillaan IKEA-kuvaston lanseeraustilaisuudessa CASA-siskojeni kanssa ja mielessä pyörii jo nyt kymmeniä uusia sisustusideoita syksylle. Kurkatkaapa mitä kaikkea ihanaa IKEA onkaan taas keksinyt… 🙂

Valmiiden ratkaisujen sijaan IKEA antaa tilaa luovuudelle – syksyn uutuustuotteet ovat monikäyttöisiä ja monilla tavoin muokattavissa omistajansa näköiseksi. IKEA-uutuuksia on helppo yhdistää valmiiseenkin sisustukseen ja näin täydentää kokonaisuuksien harmoniaa kodin eri tiloissa.

Tulevana syksynä sisustetaan rennommin kuin koskaan, tummien ja syvien syyssävyjen rinnalla nähdään poikkeuksellisesti myös keväästä tuttuja pastellisävyjä – tummaan metsänvihreään yhdistetään mm. hentoa roosaa, harmaan sävyt saavat rinnalleen pehmeää persikkaa ja banaania.

Myös materiaaleja yhdistellään tänä syksynä rohkeammin toisiinsa – luonnonmateriaalit, kuten, savi, juutti ja puulajit jatkavat aallon harjalla, jota tiukka teräs maustaa mukavasti. Trendikäs sisustus ei enää ole yhdistelmä katalogituotteita, vaan aidon elämän aikaansaama yhdistelmä uutta ja vanhaa, edellisen sesongin suosikkeja, perittyjä tavaroita ja uuden malliston mukavuuksia. Tumma puu tekee uutta tulemistaan vaaleiden puulajien rinnalle, rohkea yhdistää eri sävyisiä puunsävyjä samaan tilaan.

Tuore suomalainen IKEA-muotoilija Hanna-Kaarina Heikkilä esitteli meille persoonallisuutta ja merkityksellisyyttä juhlistavan SAMMANHANG-uutuusmalliston, josta erityisesti pyöreä lasirasia sai minut innostumaan ja keksinkin heti monta erilaista käyttötarkoitusta sille. Tämä meni heti ostoslistalleni!

Uuteen IKEA-kuvastoon ja tuoteuutuuksiin haettiin inspiraatiota kyselystä, johon itsekin kesänkynnyksellä vastasin. Kyselyn vastauksissa nousi esille yksilöllisyys ja persoonalliset ratkaisumahdollisuudet, omintakeisuus ja uniikkius:

”Haluaisin kotiini enemmän yksilöllisiä sisustuselementtejä.” 
”Kotonani on minulle tärkeitä esineitä, joita en ole esitellyt somessa tai blogissani.” 

62% kyselyyn vastanneista kertoi piilottelevansa kotonaan tavaraa, koska ei usko muiden ymmärtävän sen tarpeellisuutta tai tärkeyttä. Lisäksi neljä kymmenestä myönsi heittäneensä pois jonkun toisen (kuten puolison tai lapsen) omistaman tavaran.

Vastanneista peräti 31% koki ajoittain stressaantuvansa ja väsyvänsä ajatellessaan kotiaan, ja näihin ongelmakohtiin IKEA tarjoaa nyt ratkaisuja syksyn mallistollaan.

Uutta ja entistäkin inspiroivampaa IKEA-kuvastoa voit käydä selaamassa heti huomenna perjantaina IKEA:n sivuilla täällä:

→ ikea.fi/kuvasto

Inspiroivaa iltaa kaikille!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *