Toivepostaus – Valkoinen tarjotinpöytä

Valkoinen tarjotinpöytä kerää tasaiseen tahtiin kyselyitä etenkin uusilta lukijoilta ja nimimerkin ”pöytää etsimässä” toiveesta postailen teille tänään tästä ostoksestani, joka totisesti löysi paikkansa sydämeni sopukoista! ♥

Omakotivalkoinen minimalistinen makuuhuone valkoinen tarjotinpöytä
Omakotivalkoinen minimalistinen  valkoinen pöytä olohuoneeseen

Tarjotinpöytä olohuoneeseen

Tanskalainen designtalo NORR11 yhdistää skandinaavisen muotoilun ja japanilaisen minimalistisen ajattelutavan monipuoliseksi tuotevalikoimaksi. Heidän tuotesuunnitelijansa tulevat mm. Islannista, Norjasta, Saksasta sekä Tanskasta. Kuuluisin heistä lienee legendaarinen Verner Panton. Uutta olohuoneen pöytää vuosia sitten etsiessäni päädyin heidän sivuilleen ja siitä yhteinen matkamme NORR11 Coffee Table Tray -tarjotinpöydän kanssa alkoi.

Pöytä valmistetaan käsityönä massiivitammesta ja sen on suunnitellut norjalainen Knut Bendig Humlevik yhteistyössä tanskalaisen Rune Krøjgaardin kanssa. Pöytä on saanut inspiraationsa perinteisestä japanilaisesta sisustuskulttuurista, jossa suositaan selkeitä matalia linjoja sekä aitoja materiaaleja – jylhä pohjoinen yksinkertaisuus yhdistyy käytännölliseen itämaisuuteen. ♥

Omakotivalkoinen minimalistinen  valkoinen tarjotinpöytä olohuoneessa

Massiivipuinen Coffee Table Tray tarjotinpöytä

Massiivipuisen vitivalkoisen Coffee Table Tray -tarjotinpöydän pinnasta puunsyyt kuultavat äärimmäisen kauniisti. Olohuoneeseen vuosia sitten ostamani pöytä miellyttää silmääni edelleen yhtä paljon kuin uutuudenviehätyksen aikaan kesällä 2015.

Ikävä kyllä joudun surullisin mielin teille kertomaan että tämän tarjotinpöydän valmistus on lopetettu, joten sitä ei enää voi tilata NORR11-nettikaupasta. Yritin löytää teille vastaavaa pöytää muualta, mutta vedin vesiperän ja löysin ainoastaan teräskehikkoisia pöytiä, joista puuttuu tuo aidon puun lämpö ja tuntuma.

Omakotivalkoinen massiivipuinen pöytä puunsyyt kuultavat äärimmäisen kauniisti
Omakotivalkoinen minimalistinen valkoinen tarjotinpöytä
Omakotivalkoinen minimalistinen makuuhuone valkoinen tarjotinpöytä

Kansi koostuu kahdesta erillisestä tarjottimesta

Puisen kehikon päällä oleva pöydänkansi koostuu kahdesta erillisestä tarjottimesta, joita voi hyödyntää myös kattauksessa. Iso pöytätarjotin on tosin sen verran muhku ja painava, että lautasten ja pannujen kanssa sitä on haastava kantaa metriä pidemmälle. Pienempi tarjotinosa sen sijaan liikkuu meillä usein ja varsinkin makuuhuoneessa se on oiva laskutila ”breakfast in bed” -hengessä. 🙂

Omakotivalkoinen breakfast in bed aamiainen sängyssä
Omakotivalkoinen minimalistinen  valkoinen tarjotinpöytä olohuoneessa

Pöydän teettäminen puusepällä

Sängyn mittojen mukaan tilanneena suosittelenkin suurella lämmöllä turvautumaan puusepän palveluihin, mikäli puinen tarjotinpöytä on hakusessa. Tällainen suorista puupaloista koottu pöytä valmistuisi ammattilaisen käsissä varmasti vauhdilla ja kohtuulliseen hintaankin. Ehdottomasti kannattaakin siis kysellä paikallisista puusepänliikkeistä tarjousta – ja saa takuulla juuri sellaisen kuin haluaa!

Vinkkinä vielä että neutraalin puhtaanvalkoisen värikoodi on NCS S 0500-N. Tämä on kaunis valkoinen ilman kermaisuutta tai sinertävää vivahdetta ja tarjotinpöydän lisäksi myös sänkyni on tuolla sävyllä maalattu.

Tällainen pöytä on käsistään taitavan kotinikkarin helppo rakentaa itsekin ja jos joku haluaa tarkkoja mittoja ja lähikuvia pöytälevyn pohjakiiloista jne. niin laittakaa vaan viestiä tulemaan. Autan minkä osaan! 🙂

Tunnelmallista torstai-iltaa kaikille!

Lue myös: ➤ Uusi olohuoneen pöytä – NORR11 Coffee Table Tray!


Seuraa myös Instagramissa 

Toivepostaus – Valkoinen tarjotinpöytä” kommentit

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *