Valaisinidea ruokapöydän päälle

Valaisinidea ruokapöydän päälle on parhaillaan mietinnän kohteena ja etsiessäni inspiraatiota ruokapöydän päälle ripustettavasta kattovalaisimesta, pomppasi jälleen kerran Flosin AIM-valaisin* vastaan. Pari vuotta sitten ideoin makuuhuoneeseen sängyn molemmille puolille ripustettavat pienet AIM-valaisimet ja nyt samaisen valaisimen isompi malli miellyttää visuaalisesti silmää ruokapöydän valaisimena.

Valaisinidea ruokapöydän päälle Z.Design Architecture sisustusinspiraatio
Kolme kaunista Flos AIM -valaisinta ryhmässä
Valaisinidea ruokapöydän päälle Z.Design Architecture sisustusinspiraatio

Valaisinidea ruokapöydän päälle

Flos AIM -valaisin johdatti minut tämän upean sisustusinspiraation ääreen, joka yhdistelee kauniisti moderneja muotoja ja teknisiä ratkaisuja minimalismiin ja luonnonmateriaaleihin. Mielenkiintoisia ja persoonallisia yksityiskohtia on ripoteltu hienovaraisesti sinne tänne ja lopputulos on harmoninen ja kutsuva. ♥︎

Rakastuin totaalisesti tuohon ruokailutilaan ja sisustuskohteen valaisinidea ruokapöydän päällä on oikealla tavalla pelkistetyn industriaalinen olematta tavanomaisella tavalla rouhea.

Valaisinidea ruokapöydän päälle Z.Design Architecture sisustusinspiraatio
Z.Design Architecture sisustusinspiraatio
Z.Design Architecture sisustusinspiraatio

Maskuliinista pehmeyttä

Valaistu hyllystö tuo graafiseen ja maskuliiniseen sohvaryhmään pehmeyttä, kuten myös sohvan yläpuolella oleva upea ääntäeristävä panelointi taustaseinällä.

Valaistu kaapisto kruunaa tilan ja tuo minimalistiseen ja melko eleettömään tilaa tunnelmaa ja twistiä.

Z.Design Architecture sisustusinspiraatio
Z.Design Architecture sisustusinspiraatio

Tämän kohteen makuuhuoneessa maskuliinisuus ja luonnonmukaisuus kietoutuvat yhteen, kerta kaikkiaan upea tila levolle ja rentoutumiselle!

Inspiroivaa iltaa kaikille!

Kuvat: z-design.com / Z.Design Architecture, *sisältää kaupallisen linkin

6 kommenttia “Valaisinidea ruokapöydän päälle

 1. Valaisin on kyllä täydellinen!! On myöskin esittelemäsi inspiraatiokohde, ruokailutilan ja makuuhuoneen tapetti jää nyt kaivelemaan, saisikohan mistään tietää kenen tapetti? Kiitos

  1. Teija: tuossa kodissa on ihana tunnelma! ❤️ Tapetti on todella kaunis, olen törmännyt siihen aiemminkin mutten muista missä. Mahtaisiko olla italiaista merkkiä, tälläinen hatara mielikuva on.

 2. Mä suhtaudun hieman varauksella noihin ruokapöydän päällä oleviin lamppuihin, vahva veikkaus, että aiheuttavat häikäisyä ruokailijoiden silmiin, kun ovat tuolla tavalla vinot ja valo kohdistuu istujaan. Muotoilu on hieno, mutta epäilyttää käytännöllisyys.

  1. Hobgoblin: Hyvä pointti, todella tärkeää on asetella valaisimet niin ettei häikäisyä ole. Meillä kodin kaikki lamput on Philips HUE älyvaloja, jotka voi onneksi himmentää tai jopa laittaa osan pois päältä jos tuntuu että häikäisee jotakuta pöydässä istuvaa silmiin. 🙂 Visuaalisesti aivan ihanan näköistä ja vahvasti alan kallistumaan ostoksen kannalle. 🙂

 3. Miksi et julkaise kommentteja? Laitoin esim lahjaidea postaukseen kommentin oikeasti hyvästä ja tärkeästä lahjaideasta mutta et julkaise sitä vaikka muita kommentteja eri postauksissa olet julkaissut.
  Oon miettinyt saatko oikeasti näin vähän kommentteja mutta johtuuko se siitä ettet jostain syystä julkaise niitä.
  Omassa kommentissani ei ainakaan ollut mitään ilkeää tms jonka ymmärrän syyksi olla julkasematta kommentteja

  1. White: pahoittelut, aikaisempi kommenttisi oli joutunut roskapostikansioon. Nyt on molemmat julkaistuna. 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *