Juhlavalmisteluja – New Year´s Eve 2020

Uuden vuosikymmenen ja valmistuneen remontin kunniaksi järjestän tuparihenkiset juhlat ja valmistelut ovat jo hyvässä vauhdissa. Seinäkoristeeksi ostin tänään isoja folioaakkosia ja 66cm korkuisia numeroita, joista muodostuu ”Happy New Year 2020”. Kattaus ja menut koristellaan itse hopean sävyillä ja cocktail-tyyppisistä tarjoiluista vastaa pitopalvelu.

Juhlakoristelut Uusi Vuosi 2020 hopea valkoinen musta Omakotivalkoinen
Juhlakoristelut Uusi Vuosi 2020 hopea valkoinen musta Omakotivalkoinen

Niin ihana kuin luottomekkoni onkin, halusin räväyttää, säväyttää ja juhlistaa vuosikymmenen vaihtumista hieman näyttävämmässä mekossa. Useampia mekkoja tänään sovittelin ja lähes jokainen raapi, kutitti ja tuntui tönköltä. Lopulta löytyi kauniisti istuva musta paljettimekko, joka lisäksi tuntuu päällä mukavalta. Jalkaan sujautan 5 denierin sukkahousut ja mustat korkkarini.

Juhlakoristelut Uusi Vuosi 2020 hopea valkoinen musta

Huomenna postailen teille kokemuksia Byredon tuotteista ja samalla jaan ajatuksiani hajusteista sekä hajusteyliherkkyydestä.

Ihanaa iltaa kaikille!

2 kommenttia “Juhlavalmisteluja – New Year´s Eve 2020

    1. Mimmu: Kiitokset ja ihanaa uutta vuotta 2020 sinulle myös! <3 Mekkoni on Stockmannilta. 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *