Tapaninpäivän tunnelmia

Parin päivän joululoma on mennyt laiskotellessa ja flunssaa parannellessa. Nuhan takia ruoka ei ole oikein maistunut ja suklaatkin sai tyttö herkutella puolestani. Puolikuntoisuudesta huolimatta joulu on ollut tähän mennessä ihana – olen pitänyt nettilomaa, nukkunut niin pitkään kuin uni on maittanut, katsellut leffoja yksin, kaksin ja kolmisin, lukenut kirjaa, tehnyt kasvonaamioita ja olla möllöttänyt rennosti aamutakissa ja villasukissa. 🙂

Omakotivalkoinen joulu 2019 - Joulukoristeita jukkapalmussa
Omakotivalkoinen joulu 2019 - Joulukoristeita jukkapalmussa

Viimeiset joululaatikot on parasta aikaa uunissa lämpenemässä ja lohi, kinkku sekä rosollikin saadaan syötyä tänään pois. Jouluruoka ja -suklaat on tältä vuodelta nautittu ja joulukuusi puretaan osiin heti aamusta.

Huomenna koittaa siis arki ja meillä on tytön toiveesta luvassa kotipizza-perjantai. Omat ajatukset ovat jo uudenvuodenjuhlissa, jotka järkkään tuparihengessä remontin valmistumisen kunniaksi.

Ihanaa tapaninpäivän iltaa kaikille!


2 kommenttia “Tapaninpäivän tunnelmia

    1. Nanna: Iloista Uutta Vuotta 2020! Olkoot se meille kaikille lempeä ja tuokoot mukanaan uusia ihania asioita! <3

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *