Oma Koti Valkoinen -paita

Mahtaako kukaan teistä osata kertoa löytyykö Suomesta yhtään toimijaa, jolta voisin teettää eettisesti ja ekologisesti valkoisia ja mustia paitoja joissa oma logo? Olen etsinyt ratkaisua asiaan tuloksetta. Vistaprintiltä tilasin ison satsin t-paitoja viime keväänä sisustusremontin kuvauksia varten ja nyt tarvitsisin uuden satsin, joka olisi kotimaisempaa ja laadukkaampaa alkuperää.

Oma Koti Valkoinen logopaita

Tahtoisin tilata sekä lyhyt- että pitkähihaisia paitoja joustavasta materiaalista mustana ja valkoisena kokohaarukassa XS-XL. Lisäksi tarvitsisin pari kappaletta jonkinlaista hupparia tai pilottimallista ohuehkoa takkia, jonka selkään saisi painatuksen. Tilauserä olisi noin 30 kpl, eli isot tukkurit voi suoraan tiputtaa pois laskuista sillä heillä tilausmäärä tuntuu minimissään olevan satoja kappaleita.

Jos tiedät tai tunnet yrityksen / henkilön joka voisi minua asiassa auttaa niin laita sana kulkemaan! Minuun saa yhteyttä sähköpostitse miia(a)omakotivalkoinen.fi.

Illemmalla tulossa postaus olohuoneesta, joka nykyisin on enemmänkin elohuone. 🙂 Uuden ruokapöydän myötä olemme alkaneet viettämään aikaa “olohuoneessa”, askartelun, piirtämisen ja ruokailun lisäksi olemme pelailleet ja välillä ihan vaan hengailleetkin pöydän ääressä. Isoa sohvaa ei ole kertaakaan ikävöity, eikä kukaan meistä ole viimeisen viikon aikana edes istahtanut nojatuolimaiseen sohvapalaan, jonka jätin olohuoneen ikkunanurkkaan. 🙂

Kivaa torstaita kaikille!

8 kommenttia “Oma Koti Valkoinen -paita

    1. tyttö: isot kiitokset vinkistä, kävin heti kurkkaamassa ja vaikuttaa siltä että tekevät myös pienempiä tilauseriä. Perehdyn illalla lisää! 😊

  1. Rockseri eli R-collection oli minunkin ehdotukseni. Sieltä on tilattu niin abi- kuin opiskeluaikojen kurssipaidat.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *