Kaunis sisustus – Parhaat sisustusvinkit

Kaupallinen yhteistyö: POF Group Oy / Giitu.fi

Kaunis sisustus on harmoninen ja asujansa näköinen! POF (Piece Of Furniture) on sisustusalan ammattilaisista koostuva yritys, joka tarjoaa aitoja kohtaamisia oman unelmakodin ostamisen ja viimeistelyn merkeissä. Heidän täyden palvelun konseptiinsa kuuluu myös GIITU.fi -sisustusverkkokauppa, jonka kattava tuotekokoelma koostuu tarkasti valikoiduista ja toisiinsa sointuvista sisustustuotteista. Sisustin siskoni olohuoneen verkkokaupan valikoimaa hyödyntäen ja POF:n sivuilta löytyykin nyt koonti aiheeseen liittyen. ♥︎

Kaunis sisustus POF Giitu.fi sisustussuunnittelu sisustusverkkokauppa Omakotivalkoinen

Täyden palvelun sisustusverkkokauppa

GIITU.fi -verkkokaupan sisustustuotteiden valikoima kasvaa tasaiseen tahtiin ja ammattilaisten tarkoin valikoiman tuotekokoelman punaisena lankana on toisiinsa sointuvien tuotteiden helppo yhdistely.

Valikoimasta löytyy aivan ihania tuotteita, joista omia suosikkejani ovat mm. Haag-valaisinsarja sekä Trip-lattiavalaisin. Verkkokaupan kategoriat on jaettu kätevästi huoneittain, mikä helpottaa kokonaisuuksien hahmottamista ja kauniin sisustuksen rakentamista.

GIITU.fi -verkkokaupan tilaukset toimitetaan normaaliin tapaan THL:n ja valtion ohjeistuksia noudattaen. Tutustu sisustusverkkokaupan monipuoliseen valikoimaan, keväisiin uutuustuotteisiin ja ajankohtaisiin etuihin täällä:

giitu.fi

Kaunis sisustus POF Giitu.fi sisustussuunnittelu sisustusverkkokauppa Omakotivalkoinen

Kaunis sisustus siskon olohuoneeseen

Luonnonläheiset sävyt kuten beige, hiekka ja savi ovat pehmeitä ja rauhoittavia. Ne tekevät vaaleasta kodista kotoisan ja kutsuvan, tanskalaiseen tapaan hyggemäisen. Kevään sisustustrendeissä vaaleat luonnonsävyt ovat erityisen suosittuja ja nyt jos koskaan on kodin viihtyvyydellä väliä. Monilla olohuone on juurikin se tila, missä kokoonnutaan koko perheen kesken, eikä siskoni ole poikkeus.

POF Groupin kanssa toteutimme yhteistyönä siskoni olohuoneeseen kauniin sisustuksen ja parhaat sisustusvinkit sekä suosikkituotteeni aiheen tiimoilta löydät nyt POF:n blogista, käy lukemassa ja inspiroitumassa täällä:

POF.fi/sisustusvinkit

Inspiroivaa viikonloppua kaikille!

Lue myös: ➤ Unelmakoti kaupungin sykkeessäVastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *