Edullinen kylpyhuoneremontti – Valkoinen paneelimaali

Kaupallinen yhteistyö: Eskaro Oy

Edullinen kylpyhuoneremontti on loistava ratkaisu tilan yleisilmeen kohentamiseen. Vuosien varrella tummentuneen paneelikaton maalaaminen valkoiseksi, laattasaumojen uusiminen ja yleisvalaistuksen päivittäminen energiatehokkaammaksi led-valaistukseksi saa jo aikaan suuren muutoksen ilman lattia- tai seinälaattojen vaihtamista.

Edullinen kylpyhuoneremontti Valkoinen paneelimaali Eskaro Oikea Omakotivalkoinen
Edullinen kylpyhuoneremontti Valkoinen paneelimaali Eskaro Oikea Omakotivalkoinen

Ennen ja jälkeen kuvat

Valkoinen paneelimaali

Meidän kylpyhuoneella on ikää jo kohta 20 vuotta ja vaikka seinä- ja lattialaatat ovatkin kestäneet ajan hammasta sekä kulutukseltaan että ulkonäöltään, oli oranssiksi tummunut paneelikatto listoineen tunkkainen ja ikävän näköinen.

Remonttiin liittyvistä haasteista johtuen päädyin uudistamaan meidän kylpyhuoneen paneelimaalin ja saumakynän avulla ja näin sain kylpyhuoneeseen modernimman ilmeen ja lisäaikaa isomman remontin toteuttamiselle.

Eskaron Oikea paneelimaali soveltuu seinä- ja kattopinnoille myös kodin kosteissa tiloissa. Se on hyvin riittoisaa ja peittävää, ja sen pensselöinti sujuu ilman roiskeita ja sotkua.

Tutustu Eskaron Oikea paneelimaaliin ja jälleenmyyjiin täällä: ➤ eskaro.fi/oikea-paneelimaali

Edullinen kylpyhuoneremontti Valkoinen paneelimaali Eskaro Oikea Omakotivalkoinen
Edullinen kylpyhuoneremontti Valkoinen paneelimaali Eskaro Oikea Omakotivalkoinen
Edullinen kylpyhuoneremontti Valkoinen paneelimaali Eskaro Oikea Omakotivalkoinen

Edullinen kylpyhuoneremontti

Edullinen kylpyhuoneremontti pitää sisällään tummentuneen paneelikaton maalaamisen, laattasaumojen läpikäymisen valkoisella saumakynällä sekä valaistuksen vaihtamisen huonotehoisesta 2700K -värilämpötilasta puhtaanvalkoiseen 4000K led-valaisimeen. Pikkuremontin myötä kylpyhuone tuntuu paljon suuremmalta ja valoisuus on moninkertainen – nyt kylpyhuoneen peilin ääressä voi jopa meikata, mitä ennen ei pystynyt tekemään valon riittämättömyyden takia.

Huolellinen suojaus on tärkeää ja verhoilin kylpyhuoneen seinät suojakelmulla, jonka yläreunassa on valmiina maalarinteippi. Lattian suojaamiseen hyödynsin jätesäkkejä, jotka leikkasin saumasta auki saadakseni yhdestä säkistä suuren pressumaisen suojan.

Maalasin tummentuneet paneelit kolmeen kertaan ohuella maalikerroksella ja lopputuloksesta tuli upea. Pienellä telalla ja maalisiveltimellä homma oli helppo ja nopea.

Edullinen kylpyhuoneremontti Valkoinen paneelimaali Eskaro Oikea Omakotivalkoinen
Edullinen kylpyhuoneremontti Valkoinen paneelimaali Eskaro Oikea Omakotivalkoinen

Eskaron maalit nyt myös Bauhausista!

Kotimaisen Eskaron Oikea paneelimaali soveltuu sekä vanhoille että uusille puisille seinä- ja kattopaneeleille. Puolihimmeä maali on koostumukseen peittävä ja kevyesti tasoittava akrylaattimaali, joka levittyy siveltimellä sekä pienikokoisella telalla, eikä valu tai roisku helposti.

Maalin erikoisuutena on sen erinomainen tartuntakyky myös aikaisemmin maalatuille ja lakatuille pinnoille. Eskaro Oikea paneelimallilla maalattu pinta hylkii likaa ja kestää hyvin pesua sekä kulutusta kodin vaativimmissa tiloissa, kuten paneloiduissa eteisissä, kodinhoitohuoneissa sekä kylpyhuoneissa.

Eskaron Oikea paneelimaalin löydät nyt myös Bauhausista, tutustu ja tilaa suoraan täältä: ➤ bauhaus.fi/eskaro

Edullinen kylpyhuoneremontti Valkoinen paneelimaali Eskaro Oikea Omakotivalkoinen

Osallistu arvontaan ja voita 9L paneelimaalia

Nyt sinulla on mahdollisuus voittaa omaksesi 9L jättipurkki Eskaron valkoista Oikea paneelimaalia. Maalin riittoisuus on 6-8m2 per litra, joten tämä purkki riittää isommankin remonttiprojektin tarpeisiin.

Osallistu blogiarvontaan jättämällä tämän postauksen kommenttiboksiin vapaamuotoiset terkkusi sunnuntaihin 3.5.2020 klo 23:59 mennessä.

Arvonta suoritetaan maanantaina 4.5.2020 ja voittajalle ilmoitetaan voitosta sähköpostitse kommentin yhteydessä jätettyyn sähköpostiosoitteeseen (sähköpostiosoitteesi ei näy julkisesti). Muistathan siis varmistaa että kirjoitat osoitteesi oikein! Palkinto postitetaan voittajalle Eskaron toimesta.

Eskaron kattavan jälleenmyyjäverkoston löydät täältä: ➤ eskaro.fi/jälleenmyyjät. Kysy myös tilausmahdollisuutta, mikäli haluamaasi tuotetta ei löydy suoraan varastosta.

Aurinkoista alkanutta uutta viikkoa kaikille!

Lue myös: ➤ Pesunkestävä pintamaali keittiöön104 kommenttia “Edullinen kylpyhuoneremontti – Valkoinen paneelimaali

  1. Teit upeaa työtä! 😀👍
   Täällä pähkäillään mitä tehdä kylpyhuoneelle, joka ei istu asuntomme muuhun ilmeeseen. Kattava kylpyhuoneremontti ei vielä houkuttele mutta jotain pientä pitää tehdä. Vinkeilläsi tulisi kivasti ilmettä ja vielä suht helposti ja edullisesti. Harkitsen vahvasti tarttumista maalitelaan! Myös siis mukana arvonnassa!

 1. Asunnon ehostus on juuri ajankohtainen, joten voitto olisi kiva piristys.
  Tämä blogiteksti toi inspiraatiota omiin remonttiajatuksiini.

 2. Tämä olis just se mitä meidän kylppäri kaipaisi! Sielläkin on 90-luvulta saakka ollut mäntypaneeli katossa, joten raikastus ei tekisi lainkaan pahaa…

 3. Tulipa siistin näköinen katosta!
  Ehkä voitan tuon purkin ja pääsen itsekin hommiin…
  Hauskaa Vappua!

 4. Tämä maali olisi juurikin oikea ratkaisu meidän kahdeksankymmentäluvun kauhistus-kylpyhuoneelle! Arpaonnea toivoen.😊

 5. Tämän mä haluan! Meidän kylppäri on niin pimeä juurikin tummentuneen paneelikaton ja sinisten seinälaattojen ja huonon valon takia, että pelkkä pyykkien laittaminen on rasittavaa, kun ei meinaa nähdä!

 6. Sama remontti on ollut mielessä pitkään eli tarpeeseen tulisi! Raikastaa ihanasti kylppärin ilmeen 🌸

 7. Vaihdoimme vastikään kylppärin valaistuksen tehokkaammaksi ja seuraavana onkin sitten katon maalaus!

 8. Tämä tulisi niin tarpeeseen, koska meilläkin on tummentunut mäntypaneelikatto kylppärissä ja olisi ihanaa maalata se valkoiseksi.

 9. Viimeksi tänä aamuna katselin kylppärin kattoa sillä mielin, että jotakin sille pitäisi kyllä tehdä. Kylppärin seinä- ja lattialaatat on tummanharmaat/mustat eli aika synkkää on, katon maalauksella saisi vähän “hengittävämmän” tilan.. eli jopas sattui ensinnäkin tämän postauksen suhteen ja toisekseen vielä kilpailunkin suhteen! Sitä mietin, että eikö paneelikatolle tarvitse tehdä mitään esivalmisteluita tämän maalin kanssa? Että sutimaan vaan voisi alkaa suoraapäätä?

  Tuli myös vähän pönttö olo, tosiaan lampun vaihdollakin voisi saada hitusen apuja valoisuuden suhteen tuohon tummaan tummaan tummaan kylpyhuoneeseen… 🙂

  1. Suvi: ei tarvitse tehdä sen kummempaa pohjatyötä. Pahimmat pölyt pyyhkäisee vaan pois nurkista ettei tartu telaan tai sutiin maalatessa. 🙂 minä pyyhin vanhalla kostealla pyyhkeellä katon reunat että sain maalarinteipin pysymään kiinni seinälaattojen yläreunassa, meillä kun oli kotona muutakin remonttia ja siksi aivan kamalasti remonttipölyä joka paikassa. Keskikattoa en pyyhkinyt millään. 🙂

 10. Tekisin omalle meidän kylppärille saman operaation. Katto on juuri tuota samaa tummunutta paneelia.

 11. Mukana arvonnassa.
  Täälläkin on mietinnässä reilun 20 vuotta vanhan pesuhuoneen yleisilmeen raikastus🙂
  Haaveilen valkoisesta katosta ja bling-lampusta😍

 12. Hienolta näyttää, juuri tuota voisin kokeilla myös meidän kylppärin ja pikkuvessan kattoon, se on juuri tuollainen männynvärinen tällä hetkellä. Olisi ainakin koronteenissa tekemistä 🙂

 13. Hei,
  tämä olisi juuri tarpeen pesuhuoneen ehostusta varten.
  Mukavaa vapun aikaa!
  – Kirsi-M

 14. Hieno tuli kuin kokonaan uusi kylppäri👏Veditkö ensin pensselillä paneelin reunat ja sitten telalla vaiko päinvastoin? Mökin katon maalaus odottamassa. Hyvää Vappua! Sulla kivoja esittelyjä tuotteista🤗

  1. Tiina: maalasin ensin pensselillä reunat ja paneelien välit, sitten telasin. Tein noin metrin leveissä osissa ja pitkittäin seinästä seinään. Alle 30 minuuttia kesti maalata koko katto. 🙂

 15. No kylläpäs osui arvonta hyvään aikaan 😊 Tässä justiin selailen millaisia muutoksia on ihmiset edullisesti saaneet. 80-luvun ruskea-oranssi-vihreä-kellertävä ja tietenkin puupaneelit kaipaa kovasti ehostusta 😅 Tarpeeseen tulis 🤗

 16. Mökillä just menossa pientä maalausprojektia, jotta sitä vois laajentaa, jos voitto osuu kohdalle..

 17. Osallistun arvontaan😊
  Maali tulis niin tarpeeseen. Viikonloppuna muutto 100vuotiaaseen taloon. Eikä kylppäri remppa ole ensimmäisenä remppa listalla. Joten pieni päivitys ei olisi pahitteeksi😊😍

 18. Inspiroidun 😍 suihkussa kattelin kattoon ja päätin että maalia pintaan. Hyvä, helppo idea. Nyt vain arpaonnea kokeilemaan…

 19. Nyt olis arvonta meille kuin nyrkki silmään. Kotona vesivahinko ja muutkin paikat jo niin rempallaan (yli 20v) vanhat panelit keittiön ja olkkarin katossa

 20. Saunan lauteiden vahaus onkin seuraavana työlistalla ja kylppärin kattopaneelien maalaus olisikin passeli jatkumo siihen 👌

 21. Samanlainen projekti suunnitteilla, joten maali tulisi tarpeeseen. Tuosta määrästä riittäisi myös pukuhuoneeseen. 🙂

 22. Saumakynästä en ole koskaan kuullutkaan, täytyypä tutustua. Samanlaista pientä remonttia oma kylpyhuoneemme kaipaisi. Joten ehdottomasti mukana.

 23. Tekeepäs paljon pelkkä katon maalaus. Nimenomaan tilan tuntua ja valoisuutta. Meillä oli haaveissa laattojen vaihto mutta ehkä tällä voisi aloittaa.

 24. Olisipa kiva voittaa ja tuolla maalilla pääsisi hyvin alkuun kodin ehostuksessa.
  Kevätsiivouksen olen tehnyt

 25. Suunnitelmissa 25 vuotta eläneiden paneeleiden maalaus ja tästä saisi sykäyksen uudistukseen 🙂 .
  Hyvältä näyttää tekemäsi katon maalaus, huomattava ero.

 26. Oletko harkinnut laattasaumojen värjäämistä valkoiseksi esim Saumafixillä? Rauhottaa ilmettä kovasti kun ei seinissä ei laattojen saumat erotu niin kovasti…

  Ja maalille on aina käyttöä!

 27. Hei, kiitos kuvastava postauksessa kylppärin kattoa koskien. Olen jo pitemmän aikaa katsonut itselläni olevaa kellastumista panellikattoa. Nyt sain erinomaiset ohjeet sen valjaisiin, jos vielä maalionneakin olisi huippua! Mutta kaikille paljon onnea arvontaan💝

 28. Onnistunut remontti! Muistelen että kylppäristäsi löytyi haljennut laatta. Löysitkö uuden samanlaisen? Meidän taloudessa (n. 10 v vanha talo) tuskaillaan haljenneen laatan kanssa, kun korvaavaa samannäköistä ei tunnu löytyvän. Toisin sanoen kylppärin teon yhteydessä kannattaa ottaa talteen laattoja mahdollisia korjauksia varten.

 29. No mutta olipas inspiroiva postaus!
  Meillä on 90-luvun alun ok-talon koko sisäkatto mäntypaneelia – pakko maalata nyt! 🙂

 30. Minimibudjetilla ostaisin lisäaikaa isommalle remontille ja juuri tuo samantyyppinen kellertävä kylppärin panelikatto on myös täällä. Tällä saisi mahtavasti aivan uutta ilmettä ja tunnelmaa. Kotihoidontuella ei paljon remppailla mutta tämä ehkä onnistuisi 😊👍

 31. Mökin kylpyhuoneen panelikatto ja seinät tarttis päivitystä..Todellakin tulisi käyttöön👍

 32. Kiitokset vielä kaikille osallistujille! Arvonnan voitti Piia ja hänelle lähtee matkaan 9L Eskaron valkoista Oikea-paneelimaalia.

 33. Kokeiltiin maalata pieni eteinen ja sen katto. Nyt tekisi mieli jatkaa remonttia makkareihin! Tästä <3

  1. Kaisa: remontoidessa monesti käy juuri noin. 🙂 Ensin yksi kohta ja seuraavana huomaakin siirtyvänsä remontoimaan toista tilaa. 😀 Lopputulos on yleensä aina jokaisen hikipisaran arvoinen. ❤️

 34. Ihanan pirteä lopputulos! Valkoiset pinnat, varsinkin tuossa paneelikatossa tuo hirmuisesti tilan tuntua. Meilläkin on pian kylpyhuoneremontti täällä Vaasassa edessä, täytyy hakea hieman inspiraatiota tällaisista jo valmiista projekteista.

  1. Jenni: todella ison muutoksen saa aikaan pelkällä maalilla. Tumma ja tunkkainen oranssin sävyinen katto imi kaiken valon itseensä ja tehokkaista led-valoista huolimatta kylpyhuone oli hämärän tuntuinen. Valkoiseksi maalaamisen jälkeen valoa riittää ja huonekorkeuskin tuntuu isommalta. 🙂

 35. Sorry vanhaan postaukseen loikkiminen, mutta kiinnostaisi kovasti, mikä on tuo matto kylppärissä! Onko se jopa hieman kimaltava? Googletin katon maalausta ja päädyin matosta kyselemään. No, molempi parempi! 🙂

  1. Riitta: Matto on Pappelinan muovipunosmatto sävyssä Metallic White. Hieman on helmiäshohtoa siinä ja näyttää läheltäkin todella kauniilta. On perinteistä muovimattoa pehmeämpi ja paksumpi, näyttää enemmänkin paperinarumatolta kuin muoviselta ja sen voi pestä kotikoneessa 40°C. 🙂 Kuivaakin puolessa tunnissa ja on taas käyttövalmis. Tämä meidän matto on noin 7 vuotta vanhakin jo ja edelleen silti uudenveroinen, vaikka koiriakin on ollut kaksi ja tyttö kasvanut isoksi vuosien varrella. Minulla on samanlainen myös keittiössä ja olohuoneessa isommassa koossa. 🙂

 36. Kiitos vinkeistä, näköjään hyvin pienilläkin muutoksilla saa kylpyhuoneen ilmeen muutettua raikkaammaksi. Itse olen pohtinut myös tekeväni tällaisen kevyen kylpyhuoneremontin. Harkitsen myös, että vaihtaisin suihkun väliseinät, löysin netistä kivan värisiä muovilevyjä, jolla tällainen voisi onnistua.

  1. Niina H: Tumman katon maalaus teki todella suuren vaikutuksen ja pienilläkin uudistuksilla saa nopeasti ja ennen kaikkea edullisesti päivitettyä kylpytilat nykypäivään. Hyvin suunniteltu on puoliksi tehty, ihania hetkiä ideoinnin pariin siis! <3

 37. Paneelien maalaaminen valkoiseksi on hyvä idea! Yleisilme kirkastui silmissä. Meidän synkeässä kylpyhuoneessa lähtee lattialaatat vaihtoon, vaalea sävy täälläkin suunnitteilla.

  1. Niina H: Vaaleat sävyt tekevät ikkunattomastakin kylpyhuoneesta valoisemman oloisen. Tumman katon käsittely valkoiseksi sai aikaan valtavan muutoksen, suosittelen!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *