Designkirppis 2020 – Tule tekemään löytöjä!

Designkirppis on luvassa pitkän tauon jälkeen, kun muutamat jutut eivät enää löydä paikkaansa meiltä enkä halua säilöä niitä varaston uumeniin. Myynnissä on Visu-tuoleja, Bojesenin puinen norsu ja muutamia muita designesineitä, joille toivon tätä kautta löytyvän uudet kodit. Kirppiksen ohjeet postauksen lopussa. 🙂

Kay Bojesen puueläin skandinaavinen design elefantti elephant

Kay Bojesen Elephant

Tanskalaisen Kay Bojesenin ikoninen norsu etsiskelee nyt uutta kotia. Kaunis tamminen norsu kääntyy useaan asentoon ja sopii niin lastenhuoneisiin kuin aikuistenkin iloksi. Painavahko erinomaisessa kunnossa oleva norsu toimii myös kirjatukena ja on muotoilultaan mielestäni Bojesenin kaunein puueläin.

Hinta 70€ – MYYTY

By Lassen Kubus kulho valkoinen viherkasvi ruukku Omakotivalkoinen

By Lassen Kubus

By Lassen Kubus-ruukkuja on kertynyt kaappien kätköihin useampia ja välillä harmittaa kun ne eivät pääse arvoiseensa käyttöön. Kalusteiden karsimisen myötä laskutasoa ei enää kerta kaikkiaan riitä kaikille ja yhdestä olen valmis nyt luopumaan. Tästä saakin joku nyt ekotekona edullisesti 14cm kokoisen Kubus-kulhon omakseen. ♥︎

Hinta 60€ – MYYTY

Omakotivalkoinen minimalistinen makuuhuone valkoinen tarjotinpöytä

Norr11 tarjotinpöytä

Saksalaisen Norr11 -merkin valkoinen Coffee Table Tray -tarjotinpöytä sekin etsiskelee uutta kotia. Pöydän tarjotinkannet ovat molemmat irroitettavat ja niitä voi halutessaan hyödyntää myös herkkujen kuljetukseen. Laatu on huippua ja kunto erinomainen.

Hinta 250€ – MYYTY

Ruokailutilan sisustus kesäinen kukkakimppu omakotivalkoinen

Muuto Visu tuoli 2kpl

Mika Tolvasen Muutolle suunnittelemia kelkkajalkaisia Visu-tuoleja olisi myynnissä 2kpl. Valkoinen teräsrunkoinen tammituoli on vankkaa tekoa ja mukavuudeltaan yksi parhaimmista designtuoleista. Pienen pöydän ääreen ei mahdu kuin kaksi tuolia, joten siksi päätin kirppistellä puolet tuoleistani uusiin koteihin.

Hinta 150€ / kpl – MYYTY

Desenio printtijulisteet valkoisilla kehyksillä Omakotivalkoinen

Desenio printtijulisteet kehystettynä

Tytön huoneessa olleet Desenion mustavalkoiset printtijulisteet etsivät uutta kotia. Julisteet myydään valkoisten kehysten kera ja kaikki viisi kuvassa näkyvää taulua myydään köntässä. Taulujen koot ovat seuraavat: 1kpl 70x100cm, 1kpl 50x70cm, 2kpl 40x50cm ja 1kpl 30x40cm. Pienimmässä tason päällä sijaitsevassa taulussa on takana sekä ripustuskoukut että tukijalka.

Hinta yhteensä: 40€ – MYYTY


Jos jokin designkirppiksellä kiinnostelee niin tavoitat minut sähköpostitse osoitteesta [email protected]. Lähetän mielelläni lisäkuvia ja vastailen kysymyksiin, jos jokin askarruttaa. Maksu onnistuu MobilePay-sovelluksella, perinteisenä tilisiirtona tai käteisellä (tasarahalla) noudettaessa. Kalusteilla vain nouto Helsingistä, ison koon ja painon vuoksi niiden postitus ei valitettavasti ole mahdollista.


Seuraa myös Instagramissa 

Miia / Oma Koti Valkoinen - -

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *